Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeniden Aşk?

Seele

Öne çıkan mesajlar

@Cons insallah trollemiyorsundur

Kizin isyerine gittim. Hatta patronu ile merabalastik. Kuaför solonunda calisiyor oturup cay ictik. Söyle birsey oldu hatta. Ilk kez iserinden onu aldigimda iki tane Letonyali elemen geldi. Kiz aslinda rus kökenli Letonyali. Kiz bana az bekle arkadasima gömlek vericem (Gömlekleri patronu satiyor). Bende kiz geri gelince erkek arkadasin mi diye sordum. Oda niye sordun dedi (Daha tanisali 5 dakka olmustu). Bende az cok rus erkekleri tanirim sonra kafa göz birbirimze girmeyelim onlarda biraz kiskanctir dedim. Bunun üzerine erkek arkadasim yok gibisinden laflar etti. Birde Bir hafta icinde iki defa bulustuk saatlerce sohbet ettik. Hangi erkek kiz arkadasini baska bir erkekle saatlerce bi cafede oturmasina izin verir. Gerci amac flirt degil, ama yinede hic kimsenin böyle birseye izin verecegini düsünmüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

@Buyse cok hos gaz veriyosunda. Söyle düsün karsinda kisa sacli sarisin Gri gözlü brezilyalilar gibi Capoeira yapan deli dolgun cilgin bir kiz var. Bu tür kizlar adami kendine kötü asik edip sonra cok pis üzerler gibime geliyor.

@Cons babacim bu arada trde degiliz. O tür seyleri burda türkler daha cok yapiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok azmo baktim gözleri doldu. Hemen geyikti cocuk felan yok yanlis bir sey söylediysem özür felan dilerim dedim. Ki normalde hic bir sekilde tepki vermemisi lazim sonuc itibari ile benim kiz arkadasim degil ve sadece bir kac kez bulustuk. Normal tepki bence burda kahkaha yada gercekten cocugun mu var olurdu. Öyle bir tepki alinca bende affaladim zaten. Avrupadayim bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam iyide gonlun var seninde. Mantık olarak kendini onaylatmaya calısıyorsunda o iş olmaz. Net bir dogru cıkmaz evet acıl veya acılma diye. Ama korkak bezirgan ne kar eder ne zarar. Ben olsam acılırdım. Hayırı alırsanda görmezsin bir daha olur biter ? Kacıcagına yüzleşmek çok daha mantıklı. Acını çekersin en kötü. Kız ne kadar güzel olursa olsun, dnyanın en imba kızıda olsa tamam erkek olarak bir heyecan olurda elbet geçicek abi ( Evet veya hayır derse ) Hayatını erkek olarak tek basına surdurebılırsın ve cinselligide baska insanlarla yasayabılırsın. Kaybedicek birşey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle; hemen yakmayalım kızı ooo erkekle yaşıyor falan diye.
Benim kız arkadaşım da birisiyle kalıyordu aynı evde. Tanıştığımızda kalıyordu yani; atina'da yaşıyor kız arkadaşım(rus). Şimdi bozuştular ayrı eve çıkıyor falan filan. Duruma göre değişir. O çocuk kızın en iyi arkadaşının sevgilisi bir, ikincisi zaten çocuk sonradan gay çıktı kızdan da geçenlerde ayrıldılar. Yani hemen barbarlaşmayalım oooo erkekle kalıyor falan. Bütün herşey insan olmakla alakalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi ama şöle bişey var. Bi insanın hemen 2. buluşmada böyle ağlamalara duygusallaşmalara falan girmesi normal değil. Eğer sen evlisin diye üzülüp ağladıysa cidden sorunları var uzak dur.

Öte yandan kız başka birşeye de ağlamış olabilir. Ne bileyim annesi evli bi adamla kaçamak yapmıştır başlarına iş gelmiştir falan filan bin türlü şey olabilir. Yani birşey hatırlamıştır belki hayatıyla ilgili ona üzülmüştür. Hemen kendine yorma.
Sosyal ağlarda paylaş

@Rakursi

Bende insallah yanlis anlamisimdir. Bu arada ciddi ciddi flirt eder duruma geldik. Olay tamamen cigirindan cikti diyebilirim. Ev konusunda sordum ne düsünüyorsun diye. O evden cikmak istiyor biraz parasal sorun var dedi. Bunun disinda geleli 10 ay olmus dil sorunuda var biraz ve iki kere memelekteni gitmis bu 10 ay icinde. Öte yandan bir sürü kagit isi var nasil yapacagimi bilmiyorum dedi. Ki hakli burasi tr gibi degil ha diyince tasinamiyorsun. Istersen iki sokak ötesi olsun zilyon tane yere gidip kagit doldurman lazim islemleri yapman lazim. Yani anlasilan kiz daha ülkeye yerlesme cabasinda. Bir sekilde ayak uydurmak istiyor ayni seyleri yasagidim icin anliyorum onu. iki üc ay icinde tasinirim felan dedi.

Gecen gün tekrar bulustuk. Ilk basta o aksam isim var bulasamayabiliriz dedi. Bende ben kendimi ayarlamistim felan diyince tekrar arayip isini iptal ettigini ve bulusabilecegimizi söyledi. Ayrica kücük bir ayrinti ilk bulusmamizdan sonra o gece beni rüyasinda görmüs. Dumur oldum bana anlatinca. Oha dedim kendi kendime nasil bir etki birakmisin ki kiz ilk günden beni rüyasinda görmüs. Rüyasinda bülbül gibi rusca konusuyormusum onunla. Birde sohbet ederken SOAD dinliyorum felan dedi, kiz beni bir daha sasirtti. Bir sonraki bulusmada "Kir gönlünün zincirlerini moduyla" olaya dalicam. Bowling oynamaya gidiyoruz. Bakalim neler olacak. Evdede hala yanik kokusu var hadi sana gidelim dese resmen sictim.
Sosyal ağlarda paylaş

E güzel işte.
Ev arkadaşının erkek olmasına falan da takılma. Dediğim gibi benim kız arkadaşım Rus. Onun da vardı öyle bir durumu hiç sorun yaşamadık şuan da yok öyle bir ev arkadaşı olursa da böyle birşeyi kabul etmeyeceğimi bildiği için girmez o olaya, şimdi taşınıyor ya yalnız kalacak yada bi kız arkadaşı var onunla. Onların bazı konulardaki anlayışları çok farklı, bizim kızlara göre daha "insancıl" oldukları için böyle durumlara daha farklı gözle bakıyorlar. Rahat ol sen. Kızın karakterli olması önemli. Karakterli birisi olduktan sonra hiçbirşeye takılmaya gerek yok. Ayrıca o tarafların kızları bir başka oluyor yani, bunlar çok iyi eş ve anne olur, şuan yaşayan birisi olarak söylüyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi kızlardan gelen tepkilere bakarak bende gönlü var mı , yok mu acaba gibi düşünmeye çalışmayın. Her hareketini de acaba ne demek istedi diyede düşünmeyin.

Ben düşündüm çok fena ters köşe oldum ordan biliyorum hehe. Direk aksiyona geçin, olur veya olmaz sonra dümdüz yolunuza devam edip diğer alternatiflere gidin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...