social butterfly Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 kim yetenekliydi allah aşkına taklit yapan kazandı daha mi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 utopia said: TheRiverBelow said: Dartanian said: http://www.youtube.com/watch?v=b7Goi-bVY8o Ya abi bu kıza hasta kalıp bu gösteriyi seven bi ben mi varım? ahahah esmeralda. öyleyse boğa ver 2 defa. ahahah. http://www.youtube.com/watch?v=aBXeXBpTVOk ama kendilerinden bir şey kataydılar bari ya sdfgh. Aslında galiba bu tür müzikleri sevdiğim için ilgimi çekti.Ayrıca kızın bunda büyük etkisi var o ne ya öyle bebek resmen asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 dansçılar da çalmaydı işte.. nihayetinde taklitçi, hırsız, darbuka çalıp kendine eko yapan ve orgdan öte gidemeyen bir yetenek sınırımız varmış işte.. güzel yaw.. aslında dvd olarak verilsin. arada açıp bakın işte "mauhuahau hepimiz yeteneksiziz olm!" diye mutlu olun.. daha ne.. http://www.youtube.com/watch?v=1N1ii7whQmw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 of popstarlar bitti yeteneksizsiniz çıktı başımıza. acur ne çirkin insan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 tam türk yanıtı verelim.. çirkin mirkin parayı kırıyor.. çocuklar da çalmışsa çalmış.. parayı aldılar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 mauhauhauahuah benden önce gelmiş lan klişe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ahaha bide zor hareketleri atlayıp yapmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 dasaaa said: http://www.youtube.com/watch?v=1N1ii7whQmwtekken 3'te eddy'yi seçip 2 tuşla oyun bitiren adamlardandır bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 abi belle i artık normal inleyemiyorum sürekli batesmotelpronun versiyonu geliyo aklıma, kontrolden sıkılmazsa tel felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 böle olması lazım ama yarışmalar.. http://www.youtube.com/results?search_query=america%27s+best+dance+crew tabii bizde nerdeee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Nasıl yani? Birisi bu yarışmayı bunların kazanmadığını söylesin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 evet. aynen. ister istemez eşlik ediyorum. japon sevmez diye süs araba dışarda ahahjasdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 "social butterfly" said: kim yetenekliydi allah aşkına taklit yapan kazandı daha mi iyi daha iyiydi her şekilde yine hani genele bakarsak iyi bi sonuç deil ama bilal göregen niye kazansın yahu ahahah fazla ciddiye aldım programı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 harbi lan orjinali olduğunu bilmiyordum.direk çalmışlar zor hareketleride yapamamışlar.orjinali çok güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 MasterHapLo said: orjinali cok iyimis yanliz. bildigin kotu taklit etmisler.edememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 beyazlı kız iyiymiş yalnız nerden buldularsa... bide ben anlamadım olayı bunlar kazanmadı mı? güzel söylemiş arkadaşlar, ha diğer katılanları bilmiyorum tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 zaten programlar disardaki formatlardan arak hep valla, bizden daha beter seylerde cikiyo orjinallerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 sevdiği kız kendisine abi diyen çok insan varmış demek ki. ayrıca aşiret destekliyodu adamı canlı yayından sonra çaktım koftiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 programı hiç izlemiyorum sadece birara baktığımda 2 tipleme eğlenceli bir şeyler yapıyordu. çalgı çalan evcil hayvanın olmaması eksiklik bence sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 said: çalgı çalan evcil hayvan dediğinde aklıma geldi.. eski çizgi filmlerde hep şöle bişi olurdu.. bi kırmızı valet üniformalı maymun, kafasında da fesi.. şunun gibi.. sağdaki http://fotosa.ru/stock_photo/Fancy%20by%20Veer/p_2748122.jpg sahibi kolunu çevirdiği bi aletten müzik yapardı, bu maymun da oynar parayı toplardı falan. lan ne bi screenshot var internette ne de bi video var youtube'da.. ah aaah.. bi de internette her bişi var derler.. güncelle.. o stereotip ırççıymış belki ondandır.. http://the-antique-shop.com/inventory/posters/sacchetimele.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 o maymunlar hep de hırsız olurdu ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 vaperon said: O herife geleseye kadar kaç tane iyi danseden, şarkı söyleyen herif vardı... ağzıyla bağlama çalmak bu kadar mı yetenek sayılıyor? Peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 şu kazananların videosunun orjinalini biri "vimeo" sitesine kysun sevabına yutüp yasaklı bankada açamıyorum merak ettim feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 abicim gosterilerin 4 te biri haciydi zaten ilk bastada bluemanden komple haci bi elemanlar cikmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 top çeviren elemanın hakkı yendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar