vaperon Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 O herife geleseye kadar kaç tane iyi danseden, şarkı söyleyen herif vardı... ağzıyla bağlama çalmak bu kadar mı yetenek sayılıyor? Peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=b7Goi-bVY8o Ya abi bu kıza hasta kalıp bu gösteriyi seven bi ben mi varım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 inşalla o kazanır. o zaman ülkece yeteneksiz olduğumuzun kanıtı olacak.. swh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 o değil vaporeon güzel pokemondu hee. evee'yi aldıktan sonra su taşı kullanır vaporeon yapardım hep. zaten main olarak charizard olurdu. sonra topla rozetleri. anılarım depreşti ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 daha fazla katılamazdım dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Dartanian said: http://www.youtube.com/watch?v=b7Goi-bVY8o Ya abi bu kıza hasta kalıp bu gösteriyi seven bi ben mi varım? ahahah esmeralda. öyleyse boğa ver 2 defa. ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 başlıktaki 2. kelime ne anlama geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Türkiyeye inancım geri geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 engelli olan almalıydı bence hayatta bi kere başına iyi bişi gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 türkiye sana inanıyor mu peki? hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Oh iyi oldu en azından son ikisindne dhaa çok hak eden kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Abi bizim çocuk sevgimiz,merhametimiz falan oylamayı bu şekle getiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 "social butterfly" said: engelli olan alsa daha almalıydı bence hayatta bi kere başına iyi bişi gelsin Al işte.. Yetenek yarışması bu ve o adamdan daha yetenekli en az 10 yarışmacı vardı orada. Engelli olmasa çeyrek finale gidemezdi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 "social butterfly" said: engelli olan alsa daha almalıydı bence hayatta bi kere başına iyi bişi gelsin oraya kadar gelmesi iyi değil harika bişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ahahaha ekşi resmen abanmış bilal kazanmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 adamın orada olması hata.. bi de tavernacı mini recep ivedik vardı ki evlerden uzak.. evladım olsa sevmem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hakeden kazandı bence.ilk şarkısı güzeldi seside güzel ama ona gelene kadar daha yetenekliler vardı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 "social butterfly" said: engelli olan almalıydı bence hayatta bi kere başına iyi bişi gelsin e şimdide yetenekli adamları engellediler. onlar oldu engelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 cado said: hakeden kazandı bence.ilk şarkısı güzeldi seside güzel ama ona gelene kadar daha yetenekliler vardı benceney? o şarkıyı yüksek sesle dinlerken hoşlandığın kızın buna şahit olduğunu düşün. kendinden falan geçmişsin hatta. gözler kapalı, baş sallanıyor. öyle bi hayal et pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 TheRiverBelow said: Dartanian said: http://www.youtube.com/watch?v=b7Goi-bVY8o Ya abi bu kıza hasta kalıp bu gösteriyi seven bi ben mi varım? ahahah esmeralda. öyleyse boğa ver 2 defa. ahahah. http://www.youtube.com/watch?v=aBXeXBpTVOk ama kendilerinden bir şey kataydılar bari ya sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bilal iyiydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=X2LIK8lBBL0 ömüür ashqıım emoları patide barınmadığı için bir kez daha şükrediyorum. bir kez daha anlıyorum patinin kıymetini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bende bacağımı kırıp top sektircem al sana yetenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar