4Ever Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Messi insan değil yada ben insan değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Wispy said: Barcelonada yaşasam da her maçlarına gitsem diyorum ya. Hala Ronaldo >> Messi diyen kaldı mı ya ? Ronaldo derken gerçeğinden mi çakmasından mı bahsettiğine göre değişir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 fener messiyle önümüzdeki sezon için prensipte anlaşmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 messi başkanım beni al demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 herhangi bir türk takımına karşı oynarsa bu adamı döverler maçta sinirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 messi tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 C. Ronaldo da çok iyi futbolcu hatta bazı yönlerden messi den üstün olduğunu düşünüyorum. Ama messi şuanda formunun öyle böyle zirvesinde değil. Ben 2 maç üstüste hat trick yapıp birde takımına bu kadar faydalı olan adam hatırlamıyorum. Messi nin olayı kendi oynadığı kadar takımıda oynatıyor.. Ronaldo oynadığı zaman Messi den iyi oynuyor ama takımı oynatmıyor. Messi bir oynuyor yanında 6-7 kişiyle birlikte öyle paslar atıyorki ben olsam 10 gol atmıştım şimdiye.. İbra kendine gelsin diye penaltıyı ona attırdılar demiş birisi bu sene kaç gol etti bir bakın ve adam messi nin gölgesinde kaldı o kadar göle rağmen.. Şimdi baktım son maçlar dahilmi bilmiyorum ama İbra 13 gol atmış hala kendine gelsin diyorsunuz tabi messi 25 gol atmış biraz üstünlük kurmuş ama.. Bana göre dünyanın en iyi 3 oyuncusundan 2 tanesi yan yana oynuyor bir türk takımına denk gelsede gidip izlesem ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bu arada ibrahim üzülmez yer messiyi.. Maçta 3 forma değiştirdikten sonra yeter ulan sizinlemi uğraşıcam diye oynamaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Barcelona son 3 maçta 11 gol atıyor ve bunların 8 tanesini messi atıyor. 3 maçta 8 gol.. Biz (BJK) 8 golü 6 maçta fln atıyoruz takımca :P Bobo 10 gole ulaştı diye 25 maçta sevindik yükü sırtlıyor fln diyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ibo nun ligde 10 golü var ya da 9, messi nin 25 ligde, 34-35 toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ibonun ligde 13 golü var diğer aktivitelerde ise 3 golü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 inanilmaz bir oyuncu, sayesinde barcelonayi tutar olduk ailecek. arda ile benzetilmeside bir ayri baslik olarak acilabilir. yani ardaya yazik jordan ile kutluay bile yanyana karsilastirilir ama bu adam ile karsilastirmak ... yani soyleyecek bir sey yok. feneri ve gs yi al ver barcelonaya alamazsin messiyi genede :) birde ; bizde oynanan futbol ise bunlarin oynadigi nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 iyi hos adamda benide futboldan soguttu, sen git barcelonayı messiyi seyret mest ol onsan sonra gel kabızım fenerbahceyi Guizayı seyret (son maçtaki golune lafım yok), ciddi sogudum futboldan sadece barca seyredebiliyorum ondada messi yoksa burun kıvırıyorum, efsane adam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 aynen +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Abi real Madrid ve barcelona maç yaparken , messi o sahanın bile yıldızıysa ve herkes messiyi konuşuyorsa.. olay bitmiştir , diğer futbolcular taşlıyodur , messi okeye dönüyodur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 messi tr'de oynasa BÖLÖZÖĞLI 5. dakkada kırar ayağını yollar. servet falan tutamaz bu adamı. bence messiye nerf gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Messi çok OP olmuş abi,abuse ediyo Barcelona.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ölsün dediğim için özür diliyorum hakkıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 edit: bu nasıl bir yavaşlıktır double post oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Real Madrid servet-sabri-ibrahim üzülmez den birini alıyor bak bakalım kalıyormu messi. Sabri tekme atar orasına burasına, servet direk ağzına çalışır sonra guardiola kasap der. İbrahim formasını çeke çeke xxl yapar sonra bana hediye eder :) Bu arada barcelona milli maçlar zamanı napıyor? klüpte kimse kalmıyormu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 önünde ciddi takımlar ile avrupa maçları var messi bu performansı onlara karşı gösterebilecekmi : ) sonuc adam barcelona'da oynuyo yanındaki adamlarda cok sağlam not : messiye kötü demiyorum öyle algılamayın, ama büyük takımlara karşıda izlemek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Tabi daha guclu bir rakibe karsi oynamadilar, iyi bir takima denk gelince soner havasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bırak abilerin konuşsun yavrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Messi beni geçemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bak yalansa yalan de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar