Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lionel Messi

wizardofoz

Öne çıkan mesajlar

C. Ronaldo da çok iyi futbolcu hatta bazı yönlerden messi den üstün olduğunu düşünüyorum. Ama messi şuanda formunun öyle böyle zirvesinde değil. Ben 2 maç üstüste hat trick yapıp birde takımına bu kadar faydalı olan adam hatırlamıyorum. Messi nin olayı kendi oynadığı kadar takımıda oynatıyor..

Ronaldo oynadığı zaman Messi den iyi oynuyor ama takımı oynatmıyor. Messi bir oynuyor yanında 6-7 kişiyle birlikte öyle paslar atıyorki ben olsam 10 gol atmıştım şimdiye..

İbra kendine gelsin diye penaltıyı ona attırdılar demiş birisi bu sene kaç gol etti bir bakın ve adam messi nin gölgesinde kaldı o kadar göle rağmen..

Şimdi baktım son maçlar dahilmi bilmiyorum ama İbra 13 gol atmış hala kendine gelsin diyorsunuz tabi messi 25 gol atmış biraz üstünlük kurmuş ama..

Bana göre dünyanın en iyi 3 oyuncusundan 2 tanesi yan yana oynuyor bir türk takımına denk gelsede gidip izlesem ya..
Sosyal ağlarda paylaş

inanilmaz bir oyuncu, sayesinde barcelonayi tutar olduk ailecek. arda ile benzetilmeside bir ayri baslik olarak acilabilir. yani ardaya yazik jordan ile kutluay bile yanyana karsilastirilir ama bu adam ile karsilastirmak ... yani soyleyecek bir sey yok.

feneri ve gs yi al ver barcelonaya alamazsin messiyi genede :)

birde ; bizde oynanan futbol ise bunlarin oynadigi nedir ?
Sosyal ağlarda paylaş

Real Madrid servet-sabri-ibrahim üzülmez den birini alıyor bak bakalım kalıyormu messi. Sabri tekme atar orasına burasına, servet direk ağzına çalışır sonra guardiola kasap der. İbrahim formasını çeke çeke xxl yapar sonra bana hediye eder :)

Bu arada barcelona milli maçlar zamanı napıyor? klüpte kimse kalmıyormu ya :)
Sosyal ağlarda paylaş

önünde ciddi takımlar ile avrupa maçları var messi bu performansı onlara karşı gösterebilecekmi : )

sonuc adam barcelona'da oynuyo yanındaki adamlarda cok sağlam

not : messiye kötü demiyorum öyle algılamayın, ama büyük takımlara karşıda izlemek gerek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...