Xaero Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 sky_circles, Kadın , 29 , İstanbul Tersine platonik 19 yaşındaki öğrencime ilgi duyduğumu itiraf ediyorum. Belki de aşık oldum, emin olamıyorum. Onun bana olan saygısı, efendiliği ve saflığı içimi titretiyor. Öğrenme arzusu dolu bakışları, hayran hayran gülümsemesi kalp atışlarımı hızlandırıyor. Tek merak ettiğim şey; onun da bana böyle duygular besleyip beslemediği. Platonik bir şekilde öğretmenine aşık olanlar vardır evet, peki öğrencisine böyle ilgi duyan öğretmenler var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 öğrencimi görünce ıslanıyorum diye devam etseymiş güzel erotik hikaye çıkarmış aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 biz de böle davrandık da hiç biri hakkımızda böle yazmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ingilterede olsa çocuu koparmıştı hoca çoktan. gazetelere haber bile olmuşlardı.. sonra neden evropa birliğine girimiyoruz diyorlar.. bu kafayla olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 said: Öğrenme arzusu dolu bakışları neyi öğrenmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ulan benim hiç güzel hatun öğretmenim olmadı bi oldu orta okulda ingilizceci vardı, onun da nişanlısı aynı okuldaydı hödük gibi biri ha lisede vardı lan ama böyle öğrenciye yazacak hoca nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar