senko Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 konusu açılmıştır diye tahmin ediyordum ama ilginçtir ki açılmamış. Oyunun ismi ne kadar kolpa dursa da kolpalıkla yakından uzaktan alakası yok. Konu klişe, bi çeşit virüsümsü mutantımsı şey tokyo'yu ele geçirmeye başlıyor, eh bizde tokyo'yu kurtarmakla görevlendiriliyoruz. konu kolpa gibi gözüksede daha oyuna girerken sağlam bir mindfuck yapıyor bize. Yalnız oyun müthiş bir aksiyona sahip, bol bol boss fight var, yine dmc serisindeki gibi kılıçlarımıza lvl atlatabiliyoruz, böylece yeni combolar elde edebiliyoruz. beni asıl fetheden şu bazı oyunlarda olan ara demolarda x'e bas y'ye bas muhabbeti, harika tasarlamışlar, ki bu ara demolarda aksiyonun dibine vuruyouruz zaten, bide boss fatality'leri var ki aman aman, gof^takiler dandik kalıyor bunun yanında. neyse efenim, böyle dmc god of war vb oyunları seviyorsanız sakın es geçeyim demeyin bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 pc mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Xbox 360'dan Pc'ye diye biliyorum. Port yani. Aksiyonun dibine vurduğunu duymuştum ama daha oturup deneme şansım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Xbox 360'da oynamıştım, oyun hakikaten güzel kaçırmayın da son boss dövüşü inanılmaz zordu hatta oyunu o yüzden hiç bitiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 PC için yükledim gıcık etti oyun, duvar kırmalı kısımda takıldım kaldım. space e hayvan gibi abanıyorum hala kırılmıyor duvar. sanırım bug:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 o koca kılıçla bas çek bas çek yapcan evek oyun x360için ama güzel bir şekilde port edilmiş, hele elinizde x360 controller varsa çok daha zevkli oluyor oynaması. son boss o kadar zor değildi ya, yani oyundaki en zor boss ama hep aynı şeyleri yaptığı için 3-4 denemede öldürülebiliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Bir duvarı kırdım ama bir tane daha çıktı, tuşu spamlarken resmen ter döktüm yok 2.sini kıramadım. Macroman deneyim dedim o da yemedi. Bakalım kısfmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bitti az önce. yordu beni ya resmen oyun devamlı ekrana odaklanıp NEYE BASİYM diye bakıyosun böyle. ama güzeldi ama basitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 baya kötü bir oyun yani bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar