QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Ben sahaya girince hepsi durucak zaten merak etme :) noluyo lan diye, o arada atıveririz golü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 ha iyi o zaman oynayalım gari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Ben vercem fizban atcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 valla bu sefer başta 4 gol attırtmak yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 neyse ayarlayın yatıyorum ben yarın iş var güç var duj almak istiyorsen ortalıyor 10 dolardahavercek penaltı noktasında yükseliyor vuruyor.. GOOOOOOOOOOLLLLLLLLL dolardahavercek attı barnebau inliyor real mardridliler izliyor gol kokan bir pozisyondu barcelonanın gelmiş geçmiş tek isveçlisi tek çekine al da at dedi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 balon said: valla bu sefer başta 4 gol attırtmak yok :P abi ne güzeldi çaaat çaaat arka arkaya 6-0 filan olmuştu ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 4 tanemizi yedik attık 1 tane. sonra 2 tane daha yedik tatlı niyetine, sonra da biz çay servisine geçtik ama yetmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 harbi lan 1 maç kazandım tüm oynadım paticik maçlarında, neye dalalettir şimdi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Ben atarim 5tane raad olun genis takilin dicem de saglam ictim kismet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Ben ilk defa Onur`la aynı takımda olucam, bakalım anlaşabilecekmiyiz. Birde ilk defa Emrah`a karşı oynıcam, çok hırpalamasam bari çıtırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 bizim takım iki yanaşmalı kadıköy anadoluspor olmuş. bu arada benim başım hala dönüyo, kısmet ehuehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 rakibi yıldırma politikaları beyler bunlar 5 saat koşuyormuş günde fizban, özel hazırlanmış derbi öncesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ben bu zehirlenme muhabbetinden dolayı halsizim baya. takımlar dengeli ama güzel maç olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Ayak yapma şimdi Onur, sahada bırakıcam seni :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 olm sen benim defansif kimliğimi unuttun galiba. sertlik konusunda fazla kaşınma bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Maçtan önce gözdağları havada uçuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Benim taktik belli olm, sen ileri çıktığın anlarda ben arkadan götüm götüm gelicem öyle gol atıcam, sen gelirken de benim taraftan geçersen bi dizimi koyarım önüne yeter o sana ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 gol yiycem yine de sörf yemeyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Cavanagh'a güven gerisini düşünme.Topları o alsın mümkünse başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Nesine oynuyoruz onu söyleyin siz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 maça saatler kaldı..oyuncular kampa çekildi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 ne kampı lan bazı oyuncular çalışıyor ekmek parası kazanıyor!!11bir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 maça erken gidicek ya da erenköyden falan gidicek olan olursa haber etsin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 kamp mı çağlar sen kampa anca aurisin içinde girersin. Güvençin sölediğine göre 1 saat öncesinden orda olcaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 sahanın ordan 2 kere filan geçtim bugün ve gelemedim ya of of haftaya ordayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar