Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Ya ben bir süredir film gibi rüyalar görüyorum. Ama böyle baya detaylı senaryolu falan çok acaip. Mesela bugün gördüğüm şöyle bir şey di: 2 farklı hikaye vardı. Birincisini tam hatırlayamıyorum. Spontane şekilde gelişiyor bu olaylar ve bağlantılı. İlkinde bir adam dişçiye gidiyor. Şovalye gibi bir şey. Son girdikleri zindan mıdır neresiyse artık orda dişine bişi olmuş dişçi ise evil. Dişi alıyor saklıyor. Diablo'yu çağıracakmış bir ritüel yapıp dişi kullanarak. Sonra bu ritüeli basıyor şovalyeler o sırada evil bir örgüt de orada dişçiyi koruyor. birde sloganları var "We live to bilmemne to world" gibi bişi diyorlardı. Kılıçlarını sağ elleriyle kaldırarak koşuyorlar falan böyle baya detaylı özel hareketleri var. Benim içinde olduğum kısımda bi oteldeyim ailemle. Gece oluyor. Bakıyorum hayalet mayalet kurt adam böle yaratıklar var. Tabii baya korkuyorum falan anlatıorm annemlere inanmıyorlar. Sonra bişiler oluyor bunlarda görüyor bizi odada kuşatma altına alıyorlar içeri girmeye çalışıyorlar engelliyoruz falan derken babamı arıyorum. Diyorum böle böle diyor anca 2 saate gelebilirim çok uzaktayım. Derken 10dk sonra babamı görüyorum dışarda yaratıkların içinde. Diyorum bu babam olamaz bizi dışarıya çıkartmak için oyun oynuyorlar. Babamı arıyorum ve dışardaki adam telefonla konuşmuyor hakkaten. Sonra üstünde ki kıyafetin rengini soruyorum. Yeşil diyor. Yeşil diye yüksek sesle söylüyorum dışarda ki babam görünüşlü hayaletde yeşil kıyafet giymiş gibi gözüküyor. O zaman diyorum bunu kesin oda da ki annem yada kardeşim zihniyle kontrol ediyor bunlarda bu işin içinde. Yüksek sesle farklı renklerde kıyafetler söylüyorum hayaletin kıyafeti de aynı şekilde değişiyor. Sonra bir bakıyorum söyleyeceğim şeyi daha söylemeden değişiyor. O an anlıyorum ki ben zihnimle değiştiriyormuşum. Çıkıyorum dışarıya hepinizi ben yarattım yoksunuz aslında diyorum hakkaten yok oluyorlar. Sonra gidip o evil örgütü diablocu dişçiyi falan da unsummon mu artık neyse yok ediyorum. Sonra uyandım. Rüyam aşağı yukarı bir 9 saat falan sürdü non stop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ben kelebek etkisi tadinda ruya gordum gecen, gecmise gidip birine sie cektim. ama nasi bi islemcim varsa hersey degismisti geri dondugumde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ben de çok görüyorum böyle rüyalar. en son böyle uzun bi rüya gördüğümde arkadaşa anlatmam 45dk sürmüştü hatta. dünyaya bişiler oluyo yıkılıyo her yer insanlar karantinaya alınıyo robot hayatı yaşıyolar. biz de 6-7 kişi böyle şehrin birinde harabelerde avlanarak falan yaşamaya başlıyoruz. taş devri gibi kıyafetler giyiyoruz hatta, geyik avlıyoruz karılarımız pişiriyor falan asdghjsdf. sonra kaçırılıyoruz işte ayrıntılı ayrıntılı planlar yapıp kaçıyoruz ediyoruz. geçen hafta da bi rüya gördüm dillere destan. böyle dağlara tırmanıyorum jetpack tarzı bişile. normalde sadece yukarı doğru uçuyor ama tuşuna bi süre basılı tutunca her tarafa uçabilmeye başlıyor. azteklerin yaptığı rubik kübü benzeri şeyler falan buluyorum dağlarda. sonra buzullara uçup birini kurtarmak için başkalarını kurtarıyorum (??) falan öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 dostum siz kafayı yemişsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 dasaa ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 dasaaa said: dostum siz kafayı yemişsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 daha az frp daha "cin"sel rüyalar (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 rüyamda hep kafamdan oluyorum çöt diye koparıveriyolar hınzırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 cool story bro! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 abi ben de ruyamda ruyadan uyandım 3 defa. ruyamdaki benin ruyasındaki ben ruyadan uyandı, gercekten uyanana kadar gitti böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bııırrraggghh yaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 barbu said: abi ben de ruyamda ruyadan uyandım 3 defa. ruyamdaki benin ruyasındaki ben ruyadan uyandı, gercekten uyanana kadar gitti böle.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bole bisiyi ya okudum ya da izledim mi, yada duydum iste. heralde ondan sonra ben de gordum. cok degisik bisi ama. paso uyanıyosun sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bi de druid olmustum dnd dunyasında bi kere. nasıl yardırıyorum ole bole degil. sonra bi barbar gelip dovmustu beni. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ruyamda tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 abi ne manyakmışsınız siz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ben rüysmda film içinde film gördüm sonra uyandım sabahın 5 inde oturdum yazdım.. şidm isaklıyorum senaryo haline getirirm belki diye :) bir de ssk zombisi görmüştüm onu da oturdum ayzdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bende ilk posttaki olayı süsleyip yazmayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Bu seferde rüyamda Winning Eleven 12 diye bir oyun vardı. Eski Winninglere benziyordu ama adı böyleydi. Bunu oynayan en iyis PESçidir diye bir laf vardı. Büyük bir turnuvaya giriyordum falan gruptaki takımlar Arjantin, Chelsea ve Meksika mı Senegal mi neydi sanırım bende Türkiye'nin 5 sene önceki falan kadrosuydum ama elendim galiba ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Uyandıktan maksimum 10 dakika sonra unutuyorum gördüğüm rüyayı ya. edit: abvblizzard, dr freeman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Bi kere rüyamda Sabancıda yalnış bir sınıfa giriyorum, tam çıkıcam DUR diye bağırıyolar arkadan. O sırada ben kapıyı açıyorum, meğerse sınıf değilmiş orası manyetizma deneyi yapılan bi kapsülmüş, bir anomaliye yakalanıyoruz ve insanlar zombi tarzı birşeye dönüşüyor, onlardan kaçarken refugeelerin olduğu bir yere sığınıyoruz cern de, zombilerden biri bize katılmak zorundasınız dünyadaki para birimini değiştirdik hayatta kalamazsınız felan diyodu, hadron çarpıştırıcının içinde felan koştuk böyle balon gibi bişeyin üstünde. Çok çılgındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Zombi kimdi ekonomiden sorumlu devlet bakanimi. Para birimini degistirdik nedir ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 PARA BIRIMINI DEĞİŞTİRDİK. GAME OVER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 abvblizzard said: Bi kere rüyamda Sabancıda yalnış bir sınıfa giriyorum, tam çıkıcam DUR diye bağırıyolar arkadan. O sırada ben kapıyı açıyorum, meğerse sınıf değilmiş orası manyetizma deneyi yapılan bi kapsülmüş, bir anomaliye yakalanıyoruz ve insanlar zombi tarzı birşeye dönüşüyor, onlardan kaçarken refugeelerin olduğu bir yere sığınıyoruz cern de, zombilerden biri bize katılmak zorundasınız dünyadaki para birimini değiştirdik hayatta kalamazsınız felan diyodu, hadron çarpıştırıcının içinde felan koştuk böyle balon gibi bişeyin üstünde. Çok çılgındı. üstün açık kalmış, üstüne kalın bişeyler al yatarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Kansız mısınız lan yorganla uyunur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar