Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Film gibi rüyalar

Farinal

Öne çıkan mesajlar

Ya ben bir süredir film gibi rüyalar görüyorum. Ama böyle baya detaylı senaryolu falan çok acaip. Mesela bugün gördüğüm şöyle bir şey di:

2 farklı hikaye vardı. Birincisini tam hatırlayamıyorum. Spontane şekilde gelişiyor bu olaylar ve bağlantılı. İlkinde bir adam dişçiye gidiyor. Şovalye gibi bir şey. Son girdikleri zindan mıdır neresiyse artık orda dişine bişi olmuş dişçi ise evil. Dişi alıyor saklıyor. Diablo'yu çağıracakmış bir ritüel yapıp dişi kullanarak. Sonra bu ritüeli basıyor şovalyeler o sırada evil bir örgüt de orada dişçiyi koruyor. birde sloganları var "We live to bilmemne to world" gibi bişi diyorlardı. Kılıçlarını sağ elleriyle kaldırarak koşuyorlar falan böyle baya detaylı özel hareketleri var.

Benim içinde olduğum kısımda bi oteldeyim ailemle. Gece oluyor. Bakıyorum hayalet mayalet kurt adam böle yaratıklar var. Tabii baya korkuyorum falan anlatıorm annemlere inanmıyorlar. Sonra bişiler oluyor bunlarda görüyor bizi odada kuşatma altına alıyorlar içeri girmeye çalışıyorlar engelliyoruz falan derken babamı arıyorum. Diyorum böle böle diyor anca 2 saate gelebilirim çok uzaktayım. Derken 10dk sonra babamı görüyorum dışarda yaratıkların içinde. Diyorum bu babam olamaz bizi dışarıya çıkartmak için oyun oynuyorlar. Babamı arıyorum ve dışardaki adam telefonla konuşmuyor hakkaten. Sonra üstünde ki kıyafetin rengini soruyorum. Yeşil diyor. Yeşil diye yüksek sesle söylüyorum dışarda ki babam görünüşlü hayaletde yeşil kıyafet giymiş gibi gözüküyor. O zaman diyorum bunu kesin oda da ki annem yada kardeşim zihniyle kontrol ediyor bunlarda bu işin içinde. Yüksek sesle farklı renklerde kıyafetler söylüyorum hayaletin kıyafeti de aynı şekilde değişiyor. Sonra bir bakıyorum söyleyeceğim şeyi daha söylemeden değişiyor. O an anlıyorum ki ben zihnimle değiştiriyormuşum.

Çıkıyorum dışarıya hepinizi ben yarattım yoksunuz aslında diyorum hakkaten yok oluyorlar. Sonra gidip o evil örgütü diablocu dişçiyi falan da unsummon mu artık neyse yok ediyorum. Sonra uyandım. Rüyam aşağı yukarı bir 9 saat falan sürdü non stop
Sosyal ağlarda paylaş

ben de çok görüyorum böyle rüyalar. en son böyle uzun bi rüya gördüğümde arkadaşa anlatmam 45dk sürmüştü hatta. dünyaya bişiler oluyo yıkılıyo her yer insanlar karantinaya alınıyo robot hayatı yaşıyolar. biz de 6-7 kişi böyle şehrin birinde harabelerde avlanarak falan yaşamaya başlıyoruz. taş devri gibi kıyafetler giyiyoruz hatta, geyik avlıyoruz karılarımız pişiriyor falan asdghjsdf. sonra kaçırılıyoruz işte ayrıntılı ayrıntılı planlar yapıp kaçıyoruz ediyoruz.

geçen hafta da bi rüya gördüm dillere destan. böyle dağlara tırmanıyorum jetpack tarzı bişile. normalde sadece yukarı doğru uçuyor ama tuşuna bi süre basılı tutunca her tarafa uçabilmeye başlıyor. azteklerin yaptığı rubik kübü benzeri şeyler falan buluyorum dağlarda. sonra buzullara uçup birini kurtarmak için başkalarını kurtarıyorum (??) falan öyle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu seferde rüyamda Winning Eleven 12 diye bir oyun vardı. Eski Winninglere benziyordu ama adı böyleydi. Bunu oynayan en iyis PESçidir diye bir laf vardı. Büyük bir turnuvaya giriyordum falan gruptaki takımlar Arjantin, Chelsea ve Meksika mı Senegal mi neydi sanırım bende Türkiye'nin 5 sene önceki falan kadrosuydum ama elendim galiba ya :(
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere rüyamda

Sabancıda yalnış bir sınıfa giriyorum, tam çıkıcam DUR diye bağırıyolar arkadan. O sırada ben kapıyı açıyorum, meğerse sınıf değilmiş orası manyetizma deneyi yapılan bi kapsülmüş, bir anomaliye yakalanıyoruz ve insanlar zombi tarzı birşeye dönüşüyor, onlardan kaçarken refugeelerin olduğu bir yere sığınıyoruz cern de, zombilerden biri bize katılmak zorundasınız dünyadaki para birimini değiştirdik hayatta kalamazsınız felan diyodu, hadron çarpıştırıcının içinde felan koştuk böyle balon gibi bişeyin üstünde.
Çok çılgındı.
Sosyal ağlarda paylaş

abvblizzard said:

Bi kere rüyamda

Sabancıda yalnış bir sınıfa giriyorum, tam çıkıcam DUR diye bağırıyolar arkadan. O sırada ben kapıyı açıyorum, meğerse sınıf değilmiş orası manyetizma deneyi yapılan bi kapsülmüş, bir anomaliye yakalanıyoruz ve insanlar zombi tarzı birşeye dönüşüyor, onlardan kaçarken refugeelerin olduğu bir yere sığınıyoruz cern de, zombilerden biri bize katılmak zorundasınız dünyadaki para birimini değiştirdik hayatta kalamazsınız felan diyodu, hadron çarpıştırıcının içinde felan koştuk böyle balon gibi bişeyin üstünde.
Çok çılgındı.

üstün açık kalmış, üstüne kalın bişeyler al yatarken
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...