Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıkıntılı soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne zamandır aklımda,
bir türlü çıkamadım işin içinden. Şimdi tavisye bekliyorum sizden.
Efendim, benim genel itibariyle bi para sorunum var, karakterim görev yapabilio evet ama ben sıkılıyorum,
önceden para kaynağım, mercenary olarak kazandığım 3-5 kuruş
sonra sağdan soldan çarptığım 3-5 kuruş ve balına aldığım sağlam lootlardan oluşuyordu.
1 lootu 1 sene boyunca yedim =)

Askerlik maskerlik derken bi geldim para bitmiş, biraz mission yaptım sıkıldım. matari olup mission yapmak sıkıcı, o kadar pvp atraksiyonundan sonra çok bayat geliyo bütün bunlar.

napim napim dedim, madem çok vaktim yok öle yeni bi char açayım o geliştikçe mutlu olayım bi yandan da onunla para yapayım dedim.

İki olasılık var önümde;
Amarr gemilerini seviyorum, aslında gallente de seviyorum ama amarr istiyorum. Bitane Amarr açıp yavaş bağlantım ve kasan bilgisayarımla sakin sakin görev mörev yapabilirim.
ışın saçarım oraya buraya,güzel olabilir.

İkinci olasılık, madenci üretimci bir karakter açmak. Görev yapmaktan çok daha zevkli geliyor maden kazmak,ama geliri düşük gibi ve hiçbir fikrim yok productionla ilgili.

Destek plz,
Mesaj tarihi:
1 nci olay için yeni bir Amarr char açıp görevlere daldığında cap sıkıntısı çekip kafayı yiyorsun.

2 nci olay Arkonor , Bistot , Crokite i kazabilen bir hulk pilotu 3 aydan önce yetişmez diğer türlü de hapı yutuyorsun.

Benim Tavsiyem 3 ay sık dişini madenci char aç adam gibi skilleri biterse 1-2 milyar dan alıcı buluyor hulk pilotları.
Mesaj tarihi:
madenci aç missiondan farkli bişi yapmiş olursun
science & industry zevkli bide trade kattinmi işin içine
makinenin ne olduguna bakmiyo sonucta onlar..
kücük capli tradele para yaparsin hulk skillerin hazir olana kadar filan..
Mesaj tarihi:
Ac Maelstrom güzel lvl4 yapıyo. Vargur zaten imba. Minmatarla görev yapmak zor değil artık. Boşuna görev için başka hesap açma. Hele vargur varken amar galente hiç kasma. Ama görevler sıkıyo evet.
Mesaj tarihi:
Yok abi görev olayından sıkıldım, anca amarr olur, gemileri güzel gelio bana ( tabiki asla ruppymden vagamdan vazgeçmem, ac gibisi yok yani =) )

Vargura falan bınebılıorm gercı ama yaaaaani
mining yapim ben çok zevklı geldı o sonra o karakterı amarra cevırırım =)
Mesaj tarihi:
miningmi zevkli geldi ? p:
kafani bi yere vurmadin dimi ? p:
hane production & science desen neysede...
mining ve zevkli kelimelerini yanyana görmek.. :p
yok yok bence sen iyi deilsin heç :p

mission öldürüo adami evet
günde 2-3 taneden fazlasini kaldirmiyo benim bünyem acikcasi .p
minmatar factionuna gircem die republic standingimi yükseltiyim dedim (-ydide :p bide minmatariz he) öfff cinnet geciricem o derece bayıq.. bide en baba gemilerle yapiom hizli hizli ossun die.. ona ragmen krizlere giriom 2-3 missiondan sonra
Mesaj tarihi:
mininging adamı rahatlatan bı havası var, chillout acıosun muabbet ederkene o halledıverıo oh mıs gıbı.

Standart bi gelirin olması lazım ya, ben şimdi çapulculuga devam ederim ana karakterle ama artık yemıo mıllet :s
Mesaj tarihi:
esas para eden madenler 0.0 da, onlarida empire a tasimasi zor satmak icin tek karakterle olacak is degil. eger combat karakterin varsa,pirate mission yapabilirsin, hg setler 1bn den basliyor, bu missionlarida yapmak o kadar zor degil, vurgur filan biniyorsan hele tarumar edersin,zaten mission yerlerinde istasyonlar oluyor.
Mesaj tarihi:
Sen once Tuncani aktif hale getir :D HAC 5 yapiyodum 4 gunu kala skill durdu :P ben hep soylerim eger 2-3 acc yapabiliyorsan maden iyidir diye ama 2 degil 3 ideal oluyor ondada :)
Mesaj tarihi:
getircem ya burdan bi kredi kartı alayım ilk işim o olcak =)

ya bi madenci bi amarr karakter hatta bide gallante açabilirim. Bilgisayarım kötü, ekran kartım falan boktan yani kasar diye düşünüyorum hem bağlantımda hızlı deil.
O yüzden burda bulundugum sure boyunca maden falan kazarım zaten ana karakter taşıyabilio bişiler =)

Bana şöyle derli toplu bi rehber lazım
Mesaj tarihi:
ya yiyim 0.0i solo takilicam diyosan gidicen bi class 3/4 wh ye orda maden kazip durucan rahat rahat...
0.0miş peehh p:
tabi 1-2 acc lazim bu işede
ha belli bi süreden sonra kurtariyosun gider / gelir dengen düzelio + ya gecionda o zamana kadar azcık sürünüon tabi
c3/4 e yerlesmek içinde en azindan bi orca/hulk kullanabilen char lazim
ondan sonra rahatsin.. en azindan 0.0dan daha rahatsin diyim..
Mesaj tarihi:
Bosver dinleme sen onları :)
Ac bir Trader char , piyasayı takip et borsa misali al sat yap , para ya para deme.Heyecan desen var Adrenalin desen o da var , hele bir piyasa savasları oluyor trade olayında tam serbest kapitalist piyasa,fiyat kırmalar, 2-3 kişi birleşip senin sattıgın malın piyasasını yok etmeye calısmalar.Her ne kadar gemi savaşı oluyorsa bu oyunda bir de ekonomi savaşları boyutu var.fazla bir saglam makina da istemiyor.sadece saglam kafa istiyor :)
Mesaj tarihi:
kafam ticarete pek basmaz ya, kaldı ki eve geldiğimde kafa kalmamış oluyo benim =)
stres yaratır o bende =)

Bu arada creed, WH de ne kazılabiliyor? neden daha kıymetlı?
Mesaj tarihi:
WH denmesinin sebebi normal bir alliancea ait 0.0 toprak kadar guvenli dikkatli olursan ve tek jump ile empire cikisi varsa empirea gidebiliyorsun o bakimdan wh guzel cikan maden 0.0daki ile ayni ozel bir avantaji yok. Sadece sakin ve iyi maden bulunur.
Mesaj tarihi:
işte worm hole space
dk başı locale bakman gerekmio "ulan birileri basarmi acaba" die :)
gerçi class3lerde cok kapi aciliyo ama genede sırf maden kazabilmek için 0.0dkai bi corpa girip onlarin dırdırını cekmekten on kat iyidir
+ wh deki madenler normal 0.0 beltlerinden biraz daha "çoktur" yane 0.0daki bi roide hulka giriştinmi en fazla 2 dkya biter... wh dekiler (class4ve üstü) daa "uzun" ömürlü : yane "daha cok" maden var wh içindeki "gravimetric" mekanlarda.. hem madenden sıkılırsan 2xdrakele normal anomalyleri yapar salvageler ordanda para yaparsin bi nevi solo/kücük corp cenneti whler..
hele şu kırık tyrannis gelsin bi başına takilmak için mükemmel yerler olcaklar
Mesaj tarihi:
hıı super, peki hemen kısa bı soru ( oyuna gıremıyorum henuz ondan ) Bu hulkun kargosu buyuk mu?
Değilse, haulerımla sürekli WH ye girip çıkacak mıyım?
( cunku hauler olarak kullanacagım karakter probe edebılıo, patlarsa gate fena olur sora =) )

Belki gemileri değişirim WH de.
Evet sevdim ben bu WH fikrini =)
Mesaj tarihi:
öle hemen sevme :p
wh yatırım gerektiren bi yer kücük captada olsa
öle iki debi wh ye girip cikmican
bi kere giricen "orcanla" kargonda posun hulkun bide savas gemin/drake türevi yada zenginim diosan tengu yada benzer bişiler işte neyse (ben tenguyla giriom mesala .p) sonra posu kurucan sonra. .p
gereken pos malzemeleri :
Bi adet kööççük pos ben amarr at derim top tüfek için mermi tasimak zorunda kalmazsin
1 Adet Small Amarr pos
2-3 Adet Corporate hangar
3-5 Adet medium pulse/beam laser
1 Adet Shipyard zimbirtisi/gemileri park ettigin
1 Aylık fuel :)
1 Adet Reprocess zimbirtisi /eger class4 bulursan ve obeliskin nein varsa onlada disari tasiyabilrsin tercih tabeki ) (bizde obe,orca,rorq vardi rorqualda sıkıstırıp orcayla/obeyle cikariyoduk zamanında...
Mesaj tarihi:
Aslinda hepsi ayni mantik bakildiginda mining icin harcadigin vakti yatirimi rate plexe trade harcadiginda getirisi arasinda pek fark olmuyor mining sadece duzenli getirisi olan birsey digerlerinin yaninda. Ama cikan tek sonuc var emek vermedigin surece rahat para kazanilmiyor.
Mesaj tarihi:
orasi öle canım
ama bide şans lazim plexde nein
mesala ben razordayken atiom 20 plex yaptim toplasan 300-500m lik malzeme geldi
corpta elemanlar vardi a.q. :p herifin girdigi plexden 1bil cikiodu bi gecede 5bil yapan vardi.. (hatta bi kere herifin teki plexi bitirip belte sicrayip beltte officer öldürdüydü.. 3bil plexden 5bil officerdan....)
sinir krizine sokarlar adami :)
Mesaj tarihi:
oyunun o tarafınıda gormek lazım ya,
öyle çok zengin olayım durumum yok
vaga yapabileyim, bide carrier yapabileyim başka bişe istemem. Kendi kendime yeteyim ben =)
bide bs yapayım
oh mismis
t2 nası yapılır bılmıorm ama
Mesaj tarihi:
Capital yada t2 işine girme hiçç..
Capitalde 100-200m trit taşiman lazim ordan oraya sonra capital malzemelerini 0.4 e taşiman lazim sonra bide 1 ay filan bekliosun yapilmasiiçin 0.0 alliancesinde deilsen (ki olsan bile direk ana alliancede olup ana production hattına ulasabiliyo olman lazim.. hödö de hödö yane..) uraşilcak iş hiç deil
t2 yapimi da cok ince iş hem marketteki zibidilerle urasman gerekio en ucuz materyali almak için sonra en ucuz bpcyi bulucan sonra tümünü birlestirip ortalama bi karla satmaya calisican / kendien yapsan bile farketmio.. yane pazardan almak daha iyi :p
bence git "vaga yi carrieri" alacak kadar para kazandiricak işlere giricem de :p ki maden kazmak bunlardan birisi yada sistemi oturmuş bi Resident corpa (özellikle sistem upgradeleri yapilmiş olan mekanlarda takilan birine) girip orda plex manyaa olup rhata ermekte mümkün tabi.. (o yerlerdede bisistemde 30 kişi oluyo su aralar sanirim yane şans tabi :p)
Mesaj tarihi:
yok makine kaldırmaz plex işini, bide npc vurmayı sevmıorm, anca grup olursak muabbet olursa sevıorm.

Geriyo beni, jazz dinleyip maden kazıcam ben
bej volvom olucak
ara veriyorum aksiyona :p

Tabi gene mütiş stabber fitimle milleti tokatlamaya çalışıcam ama artık yemiyolar ( karakter yaşının az olması lazım sanırım )
Mesaj tarihi:
hehe
gereksizmi bilmem ama
canın sıkılınca yapilabilio :p
bizzat denedim yaptim p:
ama bayiyo tabi kar / emek esitsizligi var p:
bpc satmak daha kolay + daha karli :)
  • Yeni Oluştur...