Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başlamak için geçmi oldu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eve e başlamayı dusunuyorumda, yalnız bi kaç yerde okuduklarım aklıma takıldı işte, herkes aldı başını gitti busaatten sonra başlama,corp bulamazsan 1 ayda bırakırsın ,falnda fistan bir suru şey ama hakkatan eve e başlamak için geçmi oldu tek tabanca bişeyler yapılabiliyormu eve de? birde son olarak oyunu T.C de nerden bulabilirim (kutulu olarak)
Mesaj tarihi:
Eve'ye başlamak için hiç bi zaman geç değil çünkü oyunda dier younlardaki gibi "yüksek lvllerin hakimiyeti" söz konusu deil
1 aylık karakterle 7 senedir oynayan adamin ölümünde payin olabiliyo :)
sadece başlarken dikkat etmen gereken unsular var skilllerle ilgili (learnignler vs vs) o adimlari dogru attigin sürece hiç bi zaman geç deil

tek başina bişi yapilabiliyormuya gelince son 1 aydir kafa dinlemek için solo takiliyorum ben acaipte rahat tabi ne yapmak istediginde önemli burda
pvp diyosan solo pvp biraz zorlar adami ilk başlarda
pve diyosan kolay..
ticaret diyosan para kazanman lazim baştaki ticaret'e atilabilesin..

ve evet D&R larda oluyo genelde bursadaysan Kent M. AVM D&R dada var eve kutulu
Mesaj tarihi:
ankarada isen client ı ben sana veririm.Ondan sonra MERKEZ kanalındaki herkes sana yardımcı olur. öncelikle uyduruk bir email hesabı ile trial bir char açıp başlamanı 1 ay kadar böyle trial hesaplarla (1 trial hesap 15 günlük oluyor) geçinip gerçekten de bu oyunu oynayabileceğine kanaat getirdin diyelim.Oyunda en çok sana yardımcı olduğunu düşündüğün kişiden bir e-mail invite ı istersin hem o yararlanır 1 aylık bedava oynamadan hem de senin daha iyi bir corp a girmene yardımcı olur.

Türk corplarında gerçekten de oyuncu eksiği çok bu yüzden trial değil de , ödemeli hesaba geçen kullanıcılar için bulunmaz bir nimet oluyor bu corplar.
Mesaj tarihi:
yorumlar için teşekurler:) ben izmirdeyim, izmirdeki bir kaç d&r ı dolaştım ,balçovadaki butun avm leri,best buy ve mediamarkt gibi hayvansı tekno marketleride dolaştım falan ama eve in izine rastlamadım yada gozumden kaçtı :D ama bestbuydaki elemanların eve diyince de birbirlerine bakmaları pek hoştu:D

neyse internetten indirmece artık teşekurler tekrardan.
Mesaj tarihi:
her hangi bir internet kafeye gidip, www.eveonline.com adresinden oyunu indirtip cd ye yazabilecegine inaniyorum.

bunun yaninda eveye baslamak icin gec deil hic bir zaman, yardim alirsan 4-5 ayda end game e ulasirsin, ama oyunda hic kimseyi tanimiyorsan isin biraz zor.

bu seni yaniltmasin evede solo contentte cok fazla, ama bunlari bir sekilde kesfetmen gerekiyor ve oyunun olayida bu zaten, oturup ben tek tek cozucem dersen seneler alir, dunya kadar expension geldi.

ilk amacinda para biriktirip guzel bir krakter almak olsun, oyundaki herseyin bir pazari var(in game para ile).

son olarakta bir tavsiye, Eve vahsi bir ortam, her sakalliyi deden, her yardim ederim diyenide dost sanmamak gerek.
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

son olarakta bir tavsiye, Eve vahsi bir ortam, her sakalliyi deden, her yardim ederim diyenide dost sanmamak gerek.

evet bu konuda katılıyorum herkese % 100 güvenme anında seni soyup soğana çevirebilir.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bende başlıyorumda oyuna, yanlız dün gece client insin diye bilgisayarı bıraktım, 2.6 gb lık bişi çekiyodu %50 falan bitmişti, ama uyanıp bi baktım, yok download fail falan dedi(zaten inse şaşarım, illa bi poh gelicek başına). Net kotalı bide o yüzden bi daha denemek istemiyorum, alternatif bir yol var mı kutulu almak dışında, eğer yoksa kutuyu istanbulda anadolu yakasında nerde bulurum?
Mesaj tarihi:
Yüksek boyutlu dosyaları download yönetici bir yazılım ile yüklersen sanırım bir daha böyle bir sıkıntı ile karşılaşmazsın.

Kutuya vereceğin extra $$ yerine , 3-4gb kotayı aş daha ucuza gelir herhalde =) Veya sana kargoyla bi cd gönderelim ama bana yakın kargo yok valla.
Mesaj tarihi:
aynen ya bundan sonra program kullanıcam yada torrentten çekerim, neyse ben ozaman kotayı aşiyim biraz daha, baktım fiyatınada 20$ mış, bu benim kota aşım cezamdan daha fazla... peki torrenten çekiliyor mu oyun ? yani varsa öyle bir link atabilir mi birisi acaba ?
Mesaj tarihi:
tamamdır offline installer diye birşey buldum, 2.6 gb lık olan install pakedini çekiyo sanırım gene. teşekkürler yardımlar için, oyuna bağlandığımda falan ismimi yazarım, oyun içinde baya yardım lazım olucak, çünkü hiçbirşey bilmiyorum >:D<
Mesaj tarihi:
Ya ben indirdim 3gb lık şeyi tekrardan, bu sefer indi, neyse inen şeyi yüklüyorum ama eve hakkında en ufak bişey bile yüklenmiyo bilgisayara sanırım, ulan yanlış şeyi mi indirdim acaba? dosyanın adı ( EVE_Premium_Setup_167549_test_m ) böyle birşey.
Mesaj tarihi:
epik fail!

Telekom'un en gözde kotalı kullanıcısı seçilmene az kaldı.
Tek yapman gereken aşağıdaki link'e tıklayıp , hello kitty online client'ını yüklemeyi başarmak.

edit : dur ya hakkaten offline client'ı nerde bunların. Dur bakıyorum.

edit2 : heh buldum.
http://content.eveonline.com/EVE_Premium_Setup_167296_m.exe
Mesaj tarihi:
ahahahaha:D harbiden epic fail oldum, abi napiyim, adamların menu olayı yanlış bi kere sitedeki.. 2 tane download koymuşlar singularity ve bilmem ne diye meğersem yeni serverın betasını indirmişim, afferin bana ! insan yazar yani bak güzel kardeşim bu beta buda oyunun şuanki serverı diye, hiç bi işaret yok neyin ne olduğuna dair.
Mesaj tarihi:
Kutulu versiyonda 1 ay bedava da var yanlış hatırlamıyorsam. İndirme ile alırsan bedavası yok, kotayı aşarken bunu da göz önünde bulundur bence, lakin arkadaşların dediği gibi birinden invite isteyip 21gün trial da açabilirsin
Mesaj tarihi:
çok geç artık çünkü 1 gündür oyunu oynuyorum zaten:)-D birazcık zararı göze aldım artık önemli değil, trial bitince zaten aylığa geçicem. merkez diye bi kanal buldum orda takılıyorum şimdi, adım sucko'o :D
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yeni konu açmiim. eski bi trial acc vardı. miner karakter yapmak için açmıştım 15-20 gün kasıp bırakmıştım o charı. Şimdi diyorumki o charı açtırmayı planlıyorum ammavelakin skillerden emin değilim. Bu skillere bakmamın bi yolu varmıdır. api key yolunu denedim fakat suspend olduğu için api keyini alamıyorum.
Var mı bir öneriniz?
  • Yeni Oluştur...