Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 İlk önce bu bir veda değildir. Eski Dostum ile başladım Buraya. Aradan bir yıl geçti Paticik hala ayakta ama Gerçek developerlardan olan bazi arkadaslar aramizdan bazi Lamer insanlar yüzünden ayrildilar. Bende bu yaziyi yazmak istemezdim ama mecburen yaziyorum. Kendini developer diye adlandıran dostlarım lütfen salakca-Bencilce açılan bu treadlere cevap yazmadan önce 2. kere düşünün. Çünkü siz bu cevabi yazdiğinizda Topic sahibi amacı olan ilgiyi toplamış oluyor. İstek : Lütfen Post.php ye Yardım bölümüne birde kurallar eklensin. Lütfen Bu Konu yerine Ulaştığını düşündüğünüzde Siliniz. Bu Benim Gibilere Koymaz. Dip Not: Üyeliğim bir yıllık değildir. Ama ben bir yıldır buradayım. Dahada Dip Not: Bu konu yerine ulaşsada ulaşmasada Kazanan Paticik olucaktır. Patiyi seviyorum Sevenleri de seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 laf bana sanırım :P Neyse bende +1 demekten başka çare bulamıyorum :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-Matriachi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 erutan herkes sana düşman mı ? :D[signature][hline]Love is nothing without FUCKİNG ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Galiba öyle Konuyu dağıtmayalımda :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Güzel amaçla yazılmış bir yazı olabilir, ancak şu yazıda göze çarpan "lamer" gibi kelimeler amacı ortadan kaldırıyor, büyük bir çelişki çıkıyor ortaya...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: zgrw, 30 Temmuz 2004 21:32 tarihinde demiş ki: ya eyer buranın amacının dışına çıktığına inanıyorsanız daha öncede değişim gibi sessizce gidersiniz . ben gidyorum diye ilan etmazsiniz . buaryı amacının dışına çıkaran gene sizlersiniz . burası ben gidiyorum deme yeri değil burası uo emulatörleri ile ilgili soru bilgi paylaşma yeri . demekki bazı şeyleri kendimizde arayıp ona göre topic açarken , mesaj yazarken ne dediğimiz düşünecekmişiz . eğer bölümünün amacını aştığını düşünüyorsak , önce kendimizi sonrada diğer arkdaşları pm yoluyla uyaracakmışız . daha olmadı tekrar ediliyorsa yetkili mod arkadaşları pm yoluyla uyarcakmışız . ben gidiyorum diyip daha da amacından çımasına neden olmayacakmışız :yapma: [signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 30 Temmuz 2004 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 30 Temmuz 2004 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Ben gidiyorum dememi$ki adam?[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Tcp haklısın sanırım.! Bir zamanlar burada ciddi moderatörler vardı şimdiki haline bakıyorumda forumların hiçde hoş olmayan bir durumla karşı karşıya olduğunu görüyorum. Birini seçerken seçtiğiniz kişinin bu işi yeteri kadar iyi yapabildiğini tartmalısınız değilmi ama.![signature][hline]//İki İnsanın İyi Geçinmesi Hiç Kusursuz Olmalarıyla Değil, Birbirlerinin Kusurlarını Hoş Görmeleriyle Sağlanır //İnsanın tüm evrende kesin olarak düzeltebileceği tek bir şey vardır KENDİSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 moderatorler zaten aynı . değişmedi yani[signature][hline]SlayerTR SlayerTr Admin ... Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 +1 UP[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Slayertr Developer || MSN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Bunu hepimiz biliyoruz hergün bu mevzu geçiyor ama çözüm? asla bulunamaz çözümü ![signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Medcezir- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Çözümü aslinda kolay abi sadece tahrik eden adamlarin uyarilmasi ve devam ederse banlanmasi.Böyle bir iki kisi olcak bak baklim bidaha oluyomu. Adamin ustune vazife olmayan yerlere atliyo.En basitinden cevabini bilmedigi bir konuya cok biliyomus gibi atliyolar arama yapsana.Yaa cevabını vermiceksen kendinii oraya post atmak la yükümlü hissetme kardesim.Atma sanane ister arar ister aramaz tepeye yazmislar forum kurallari diye modu da var bu forumun sanane kraldan cok kralci millet.Fahri doktor olurya bazilarida Fahri mod burda aslinda daha cok soylenecek sey var ama salla [signature][hline]:hrr: :hrr: Sen Ne İçin Hazırsan O da Senin İçin Hazırdır :hrr: :hrr: [Bu mesaj -Medcezir- tarafından 30 Temmuz 2004 23:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 1 kere bile amacım konuyu sasırtmak olmadı bundan sonrada olmayacak bu konuyu acarken bile üzüldüm ama 100. kez gördügüm benim yazım nie kitleniyor bana garazeniz var gibi treadler ve arkadasın değindigi post kasar gibi atılan cevaplar. Ben bırakıp gitmem elimden geldiğince yardımcı olurum yardıma ihtiyacım oldunmuda cekinmem sorarım bütün paticik ailesine teşekkür ediyorum bu sayfayi kurup yönettikleri için.[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Aslında bu bolumu kapatacaklar sonra herkes değerini anlayacak bir süre yeniden açacaklar o zmn herkes düzelecek. Oyle bir kaçını banlayarak bir yere gelinmez.[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar