Coder Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 o süprizi buraya 2 günlüğüne gelen turistlere yaparlar ancak, 6 aydır beraberiz zaten öyle bi süpriz mümkün değil bi de sorun aşık olmakdan korkmak değil kandırılmakdan korkmak.. inanmak için çok sebebim var mesela kız chon buri de yaşıyor buraya 45dk lık bi yer (benim kaldığım yer marmaris desen o da muğlada yaşıyor) bazen telefonunu bende unutuyor arayan olursa açabilirsin diyor, yada ne zaman seni özledim gel desem saat akşam 8.30 da işi bitiyor saat 10 gibi burada oluyor bi akşam yemeği yiyoruz yada cluba filan gidiyoruz sabah 7 de kalkıp geri gidiyor yani 2-3 saat için bile kız 1 saatlik yol geliyor her seferinde.. para pula ihtiyacı olan bi hatun değil zaten kendi lazer estetik operasyonları yapan bi yeri var hali vakti yerinde beni sağmak isteyecek birisi de değil.. bi de ne biliyim aşık olmayan aşık taklidi yapan birisi olsa bu kadar sıcak ve samimi olamaz ya yani kızda bi numara yok, eğer varsa cidden oskarlık bi rol yapıyor, ben dünkü çocuk değilim öyle iki gülücük verenin peşine takılıp aptal aşık olmam.. ama bu kız farklı valla sorun bu anasını sattığımının memleketinde, ya genellemenin arasında bi istisna buldum yada herkez aynı bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Eğer kıza aşık olur sonrasında aldatılırrsan acıtır ; ama geçer eninde sonunda. Sırf şüphe yüzünden kızı bırakırsan hayatın boyunca "acaba" dersin ; denememiş olduğun için pişmanlık duyarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Yaşı kaç peki, ekonomik bağımsızlığını kazanmış olması pozitif bir etken. Hani ayakları yere basan bir kadındır nihayetinde. Yaşıda 25 üstü birşeyse bence ilgilenmeye değer. Ya birde üzeleceğim nasılsa diyip bazı şeyleri ertelemekde saçma veya kaçınmak içinde geldiği gibi davran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 mahoolmez said: Eğer kıza aşık olur sonrasında aldatılırrsan acıtır ; ama geçer eninde sonunda. Sırf şüphe yüzünden kızı bırakırsan hayatın boyunca "acaba" dersin ; denememiş olduğun için pişmanlık duyarsın. bu çok doğru. acaba dendi, pişmanlık duyuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 mahoolmez said: Eğer kıza aşık olur sonrasında aldatılırrsan acıtır ; ama geçer eninde sonunda. Sırf şüphe yüzünden kızı bırakırsan hayatın boyunca "acaba" dersin ; denememiş olduğun için pişmanlık duyarsın. Budur abi katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Azmodai said: hit it and quit it bro. kiza degil ilgisine asiksin, sana hasta olusuna hastasin. Bence coskuyu ver sonra ayril ordan. Evlenmeye hazir degilsin daha ayrica, bugun taylandliya gonul veren yarin seytana da verir. Ahahahahhaahaha :D Nası yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 aşık olmayın terk edilince kötü oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 mahoolmez said: Eğer kıza aşık olur sonrasında aldatılırrsan acıtır ; ama geçer eninde sonunda. Sırf şüphe yüzünden kızı bırakırsan hayatın boyunca "acaba" dersin ; denememiş olduğun için pişmanlık duyarsın. sanırım bunu yapacam bende, en güzeli bu sanırım acıtırsa da en azından yaşadım gördüm derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Abi Tayland mayland fark etmiyor. Güvensizlik hissetmen çok doğal. Akışına bırak rol yapıyorsada nereye kadar yapabilecek ki? Ben Taylanda gidip gelen arkadaşlarıma sorduğumda baya bi yozlaştıklarını söyledi. Ama onların gitme nedenide belliydi. O tip yozlaşmış insanlarda Dünya'nın her ülkesinde var. Bence Tayıların özünde yozlaşmayanlardan harika insanlar vardır. Umarım bu kızda onlardan biridir. Abi bir kere mutlular ya hep gülüyorlar bu yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Abi çok az okuyabildim. Şuan yanlış anlamazsan bişi sormak istiorum. Aranızdaki ilişki yeme içme gezme ile mi sınırlı yoksa daha ileri mi? Tiiirolleri toplucam ama seks var mı? Var ise kaçırma kızı derim ben. 6 ay olmuş daha ne, yeterde artar bile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hocam burası türkiyemi yaw :) tanıştığımız gece ben çok sarhoştum telefonunu aldım ikinci gece beraber uyandık.. çağırırım gelir akşam yer içer gezer tozarız gelir yatarız.. bazen kafamıza eser adalara gideriz tropikal meyve hesabı. bu arada hatun benim benlere lazer yaptı süper oldu valla hiçbişey kalmadı yüzümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 o ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 2. gece seninle uyanan yarın başkasıyla da uyanır. çok bağlanma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 dediğim gibi burası thailand yani normali bu, kız bekarsa senden hoşlanıyorsa gelir senle bu kadar basit.. erkek arkadaşı varsa sana kibarca teşekkür eder varsa bi arkadaşını gösterir filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bence de, carry on hitting then quit yani sdhdsahg. Ingilizce yaziyorum ki yabanci ulkeden fikir geliyormus gibi hisset ve dediklerimi daha ciddiye al sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 du bakam şu iş fırsatlarına taylandda. meriçsiz hayat ne güzel olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 gelde sen bağlanma bacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bas nikahı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Azmodai said: bence de, carry on hitting then quit yani sdhdsahg. Ingilizce yaziyorum ki yabanci ulkeden fikir geliyormus gibi hisset ve dediklerimi daha ciddiye al sdfg. azmo sen hitting e fena takıldın, seni de bi buraya alsak iyi olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Cennet lan bu Tayland. Kız arkadaşımla bu yaz değil öbür yaz inşallah ordayız bir kaç haftalığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Seninle 5 yıl aynı evde yaşayan nişanlından evlenmek istediği için (ki son derece normal, kız somut birşey istemiş) ayrılmışsın, şu ankiyle ise daha 12 olmadan "aşk" için evlenmek istiyorsun. Başına birşey gelecek ama ne bilemiyorum. Resmi görünce gelen edit; Bas Nikahı, Türkiyede biraz zor bulursun o güzellikte kızı, bulsan bile tavlaması bile ananı ağlatır. 7. sayfadaki yazdığını görünce gelen 2. edit; Lan kız öyleyse, git direk evlen, sorman hata aq. Buldunda bulamıyorsun galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Coder said: Azmodai said: bence de, carry on hitting then quit yani sdhdsahg. Ingilizce yaziyorum ki yabanci ulkeden fikir geliyormus gibi hisset ve dediklerimi daha ciddiye al sdfg. azmo sen hitting e fena takıldın, seni de bi buraya alsak iyi olacak :) arabistandayim abi, su koydugun resim derin yara acti gonlumun ortasinda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Buddha said: Cennet lan bu Tayland. Kız arkadaşımla bu yaz değil öbür yaz inşallah ordayız bir kaç haftalığına. diyorsun ki taylanda bekar gidecegime sevgilimle gidecem. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Bekar olsaydımda gider Vipassana okuluna kapanırdım. Kişiselde 2 gün gezmek yeterli ya gelip geçici heycanların ne kadar acı verdiğini görmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar