Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ılk akıra yı ızledım bıraz sıkıca geldı sonra nınja serall olarak bıldıgım ısımlı fılm begersem nınja scroll mus onu ızledım bu fılmde resmen bana hıtap ettı boyle actıonlu fılmler varsa oner ebılırmısın yada ılla bunuda ızel dedıgınız fılm varmı acayıp heves geldı de[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Hellsing mukemmel bi anime kesin tavsiye ederim =)[signature][hline]Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Berserk *Durlag'a göz kırpar* Naruto eğer izlediğin ninja scroolun filmiyse tv serisinide çekebilirsin Kenshin iyidir[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...This is the only way KILL HIM Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 önerebileceğiniz[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ghost in the shell - stand alone complex[signature][hline]Viceroy m0o Corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 GUNDAM SEED HAJİME NO İPPO ESCAFLOWNE......VB BİRÇOK SERİ[signature][hline]1000 küsür cd den ve anime dvdlerinden oluşan listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html uğrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Hellsing , Berserk (Virus'e göz kırpar) , Vampire Hunter D , Kenshin , Ninja Scroll , Princess Mononoke , Cowboy Bebop, Full Metal Alchemist.. BEnim favorilerimdir..[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 ızmırde nerde bulucagım ben bu fılmerlı bılen varmı butun cdlerı geznıyom ama yok[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Neon Genesis Evangelion......[signature][hline]Even an enemy is a valuable resource...if you know how to use it... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ilk defa anime izlemek isteyenler samurai x trust&betreyal ı izlesinler bide X in tv serilerini mutlaka izleyin [Bu mesaj xueshen tarafından 20 Temmuz 2004 21:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Kenshin i izle ayrıca Slam Dunk (hani havuç kafalı basketbolcu vede grubu vardı kanlın biri yayınlıyordu bir zamanlar hatırlayamıyorum şimdi ) u da bulabilirsen herkese haber var bunlarla başla Ghost In Shell i sonlara sakla çok felsefik çok fazla kafa karıştırıcı söz var veya ben altyazısız izlediğimden öle geldi bir kaç kez geri gidip tekrar izlemek zorunda kaldığım yerler vardı.[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 said: DiaBoLiC, 20 Temmuz 2004 20:45 tarihinde demiş ki: Neon Genesis Evangelion...... +1 ama eğer yanında açıklayabilecek biri varsa yoksa arkadaşım fahrettin gibi dünyayı kurtarıyorlar işte (!!!) moduna girersin daha soft olsun istiyorsan Vision of Escaflowne Love hina Kenshin 65. bölüme kadar olanı seç beyen izle haa bi dakka bide Cowboy Bebop The real folk blues Honto no kanashimi ga shiritaidake Doro no kawa ni sukatta jinsei mo warukuwanai Ichido kiri de owarunara Böyle bir anime Bir daha GELEMEYECEK[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xKennyx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Neon Genesis Evangelion ama cok karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Hellsing dizi Ghost In The Shell film Rurouni Kenshin dizi Vampire Hunter D - Bloodlust film Cowboy Bebop dizi Neon Genesis Evangelion dizi Princess Mononoke film Spirited Away film özellikle Hellsing, Vampire Hunter D - Bloodlust, Cowboy Bebop benim için klasiktir. Defalarca izlerim. Neon Genesis Evangelion izlemek öyle her babayiğidin harcı değildir, biraz ağır kaçıyor, sonlara doğru felsefenin dibine vuruyor. Cowboy Bebop 1 günde 26 bölümünü bitirmiştim. Ancak Neon Genesis Evangelion'un 26 bölümünü 1 ayda bitirebildim ancak. Sürekli ara vermek gerekiyor yoksa depresyona felan girebilirsiniz.[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Ghost In The Shell aldım bugun dukkanda unutum artık yarın seyredıcem bakalım gorıcez nasılmıs[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2004 valla yukarda yazan animelerin hepsi güzel ama ..... aması belkide en etkileyici,sürükleyici anime (hakkı da yenerek ) unutulmakta N O I R sadece ilk bölümü bile çoğu animenin toplamindan daha iyidir hem müzik hem aksiyon açısından[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2004 nınja scroll tarzı fılmler varmı ya bu shost ın the shell dı de ızledım guzel fılm ama ben daha cok nınja scroll tarzını sevdımde[signature][hline]===>Metall<=== Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Samurai Deeper Kyo ve Ninja Resurrection kenshin samurai champloo samurai 7 Peace Maker Kurogame vb.......[signature][hline]1000 küsür cd den ve anime dvdlerinden oluşan listemi görmek için mail atın:) [email protected] www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com türkçe anime altyazıları için http://animetr.port5.com/altyazilar.html uğrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuma Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 şinci Cowboy Bebop GUNDAM SEED HAJİME NO İPPO LOVE HİNA birde eğer gülmek istersen PHOTON'u şiddetle öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Ben sana ilk önce "Çıbık Ali soru eki olan -me-ma'yı öğreniyor"u tavsiye ederim. :P Ondan sonra da "Aslan Ali Türkçe Öğreniyor-2" var. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Kender sen bana bi ara mail atıodun listeler hakkında sora bıraktın yine atsana , mailimi bilion zati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bu arada ; Runoini Kenshin ve de Witch Hunter Robin'i tavsiye ederim... Bi ton anime izledim ama en güzeli bunlardı. En çok yılan hikayesine dönen ise Sailor Moon. :D sonuna kadar izlemiştim :D:D:D . Hatta S.M.'nin son bölümünü kasede bile kaydettim. Bi ara VCD yapıcam sora da DivX :D ehehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar