ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 istanbul'dan gitmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 anadolu kavağı'na gidin ve boğazı oradan izleyin. istanbul'da olduğunuzu unutma garantisi veriyorum. "lost gibin" muhabbetlerine bile şahit olmuşluğum vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 köprünün altından uçakla geçmek.. ama izin vermiyorlar.. üstünden atlamaya da izin vermiyorlar.. intihar değil, bungee. şöle bişi düşünün.. 1minibüs+2motorun köprüye girdiğini. daha önde olan 1. minibüsün ani bir şekilde durup 3kişi indirdiğini ve gaza basıp devam ettiğini. 3kişinin ikisinin halatları güvenlice sayılabilecek şekilde köprüye bağladığını ve 3. arkadaşın köprüden güzel bi şekilde atladığını. köprü üstünde kalan 2kişinin arkadan gelen motorlarla uzaklaştığını. atlayan elemanın da salınımdan sonra suya atladığını ve bir tekne ile olay yerinden uzaklaştığını düşünün. dilerseniz böle bi aktivite yapabilirsiniz.. ben şimdi düşündüm, daha uygun bir yöntem yok bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 sultanbeylinin arka taraflarını gezmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 haliç civarı rakı balık tabiki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 boğaz köprüsünün ortasında şarap dolu kadehleri kaldırıp öpüşmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 bekle yaz olsun anjelikte güzel house muzik esliginde karı kızla densss bebeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 büyük çamlıca'da nargile-türk kahvesi üsküdar kuruyemiş fındık fıstık alıp sahilde gezmek, fethipaşa korusunda çay içmek ya da nargile içmek üsküdar teras ya da kadıköy dem, eftelya , marakeş gibi mekanlardan birinde nargile yine. kadıköy moda'da waffle ya da çay, kadıköy bahariye caddesinde barlar sokağında bi yerlerde oturmak tabi ki yabancısıysan vaktin varsa sultanahmet, galata, topkapı sarayı,yerebatan sarayı eminönü mısır çarşısı ve kapalı çarşı taksim'de sevgiliyle el ele yürüyüş ve eğlence, yoksa yine eğlence beyoğlu çikolatası yemek ortaköy'de kumpir ya da türk kahvesi arnavutköy'de balık bebek starbucks ya da caddebostan nero'da kahve kanlıca da şekerli yoğurt beşiktaş,fenerbahçe ya da galatasaray maçına gitmek bağdat caddesi'nde alışveriş nişantaşı'nda pilates ya da yoga dolmabahçe sarayı caddebostan ya da kalamışta yelkenli bostancı'dann kayıkla açılıp balık tutmak galata köprüsünde balık tutmak moda ya da caddebostan sahilde içmek bakırköy'de nargile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 said: nişantaşı'nda pilates ya da yoga abi seni pilates ya da yoga yaparken düşünemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 sex. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 dasaaa said: said: nişantaşı'nda pilates ya da yoga abi seni pilates ya da yoga yaparken düşünemiyorum.. sana öğretim mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baild Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 sabah taksim simit sarayında sıcak simit ve sıcak çay ile kahvaltı.yürüyerek karaköy-eminönüne gitmek beyazıtı mısır çarşısını gezmek.öğlen eminönünde balık ekmek.yürüyerek sultanahmet ayasofya devam.akşam sultanahmette köfte arada türk kahvesi ve nargile kefyi tophanede. parası az olanlar için bu geçerli çok olanlar yapacak çok şey buluyo.bol bol fototğraf çekmeyi unutmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 fb-gs derbisine gidilmeli kesinlikle. bunun için gelinir istanbula. herkes bilir de ekleyeyim. adalara gidilir. oralar da görülmeli, bisiklete binilmeli. bebek'te kahvaltı edilmeli. bebek starbucks görülmeli. ortaköy'de kumpir yenmeli. ortaköy camii'nde fotoğraf çekilmeli :P. abbas'tan waffle yenmeli. nişantaşı'na falan gidip arabalara bakıp "ohaaa" çekilmeli. köprü trafiğine kesinlikle girilmeli. o stres yaşanmalı. vapura binilmeli. hatta martılar kesinlikle beslenmeli. oo uzar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 karaköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 otobüste çile çekilmeli.. milletin "ay ne güzel" dediği kuşlu meydanların her birisinden geçilip ayakkabının altı, montun omzu kirletilmeli. burnun direği kırılmalı.. martıya atılan simit denize düştükten sonra "lan yeseydim onu ben" diye pişman olunmalı. hayat pahallılığından kaç kaç kaçılmalı. tekinsiz yerlerde gezilip, tinerciler vs tarafından çekilen bıçakların kaçının bursa yapımı olduğunun istatistiği çıkartılmalı. gece salaş barlarda çıkan kavgalara katılınmalı "bana mı dedin hemşerim" denilmeli.. "bak canım kardeşim" diye başlanıp kafa atılarak bitirilmeli cümle. travestilerden "delikanlı gelsene sen buraya" diye laf yenilmeli, polislerden "delikanlı bi gelsene" diye ikaz alınmalı ve gbt kontrolüne tabii tutulunmalı. bilinmedik pavyona dalınıp kazık gibi gelen hesap ödenmeli.. ödenmemeli ise kol kendiliğinden kırılmalı. araba ile kazaya karışılıp "bana mı dedin hemşerim" denilmeli. "bak canım kardeşim" diye başlanıp kriko adamın kafada patlatılarak bitirilmeli cümle. sonra minibüsçünün arkadaşlarından "delikanlı gelsene sen buraya" ikazı dinlenmeli. ama yanlarına gidilmemeli. gidilirse kol kendiliğinden kırılmalı. ne işiniz var olm istanbulda.. gidip malatyaya falan işte.. kesin huzurlu bi yerdir bak.. gelmeyin olm. istemiyor istanbul sizi.. kalabalık burası çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar