Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da mutlaka yapılması gereken aktiviteler

roket adam

Öne çıkan mesajlar

köprünün altından uçakla geçmek..

ama izin vermiyorlar..

üstünden atlamaya da izin vermiyorlar..

intihar değil, bungee.

şöle bişi düşünün..
1minibüs+2motorun köprüye girdiğini. daha önde olan 1. minibüsün ani bir şekilde durup 3kişi indirdiğini ve gaza basıp devam ettiğini. 3kişinin ikisinin halatları güvenlice sayılabilecek şekilde köprüye bağladığını ve 3. arkadaşın köprüden güzel bi şekilde atladığını. köprü üstünde kalan 2kişinin arkadan gelen motorlarla uzaklaştığını. atlayan elemanın da salınımdan sonra suya atladığını ve bir tekne ile olay yerinden uzaklaştığını düşünün.

dilerseniz böle bi aktivite yapabilirsiniz.. ben şimdi düşündüm, daha uygun bir yöntem yok bence..
Sosyal ağlarda paylaş

büyük çamlıca'da nargile-türk kahvesi
üsküdar kuruyemiş fındık fıstık alıp sahilde gezmek, fethipaşa korusunda çay içmek ya da nargile içmek
üsküdar teras ya da kadıköy dem, eftelya , marakeş gibi mekanlardan birinde nargile yine.
kadıköy moda'da waffle ya da çay, kadıköy bahariye caddesinde barlar sokağında bi yerlerde oturmak
tabi ki yabancısıysan vaktin varsa sultanahmet, galata, topkapı sarayı,yerebatan sarayı
eminönü mısır çarşısı ve kapalı çarşı
taksim'de sevgiliyle el ele yürüyüş ve eğlence, yoksa yine eğlence
beyoğlu çikolatası yemek
ortaköy'de kumpir ya da türk kahvesi
arnavutköy'de balık
bebek starbucks ya da caddebostan nero'da kahve
kanlıca da şekerli yoğurt
beşiktaş,fenerbahçe ya da galatasaray maçına gitmek
bağdat caddesi'nde alışveriş
nişantaşı'nda pilates ya da yoga
dolmabahçe sarayı
caddebostan ya da kalamışta yelkenli
bostancı'dann kayıkla açılıp balık tutmak
galata köprüsünde balık tutmak
moda ya da caddebostan sahilde içmek
bakırköy'de nargile
Sosyal ağlarda paylaş

sabah taksim simit sarayında sıcak simit ve sıcak çay ile kahvaltı.yürüyerek karaköy-eminönüne gitmek beyazıtı mısır çarşısını gezmek.öğlen eminönünde balık ekmek.yürüyerek sultanahmet ayasofya devam.akşam sultanahmette köfte arada türk kahvesi ve nargile kefyi tophanede. parası az olanlar için bu geçerli çok olanlar yapacak çok şey buluyo.bol bol fototğraf çekmeyi unutmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

fb-gs derbisine gidilmeli kesinlikle. bunun için gelinir istanbula. herkes bilir de ekleyeyim.

adalara gidilir. oralar da görülmeli, bisiklete binilmeli.

bebek'te kahvaltı edilmeli. bebek starbucks görülmeli.

ortaköy'de kumpir yenmeli. ortaköy camii'nde fotoğraf çekilmeli :P.

abbas'tan waffle yenmeli.

nişantaşı'na falan gidip arabalara bakıp "ohaaa" çekilmeli.

köprü trafiğine kesinlikle girilmeli. o stres yaşanmalı.

vapura binilmeli. hatta martılar kesinlikle beslenmeli.

oo uzar.
Sosyal ağlarda paylaş

otobüste çile çekilmeli.. milletin "ay ne güzel" dediği kuşlu meydanların her birisinden geçilip ayakkabının altı, montun omzu kirletilmeli. burnun direği kırılmalı.. martıya atılan simit denize düştükten sonra "lan yeseydim onu ben" diye pişman olunmalı. hayat pahallılığından kaç kaç kaçılmalı. tekinsiz yerlerde gezilip, tinerciler vs tarafından çekilen bıçakların kaçının bursa yapımı olduğunun istatistiği çıkartılmalı. gece salaş barlarda çıkan kavgalara katılınmalı "bana mı dedin hemşerim" denilmeli.. "bak canım kardeşim" diye başlanıp kafa atılarak bitirilmeli cümle. travestilerden "delikanlı gelsene sen buraya" diye laf yenilmeli, polislerden "delikanlı bi gelsene" diye ikaz alınmalı ve gbt kontrolüne tabii tutulunmalı. bilinmedik pavyona dalınıp kazık gibi gelen hesap ödenmeli.. ödenmemeli ise kol kendiliğinden kırılmalı. araba ile kazaya karışılıp "bana mı dedin hemşerim" denilmeli. "bak canım kardeşim" diye başlanıp kriko adamın kafada patlatılarak bitirilmeli cümle. sonra minibüsçünün arkadaşlarından "delikanlı gelsene sen buraya" ikazı dinlenmeli. ama yanlarına gidilmemeli. gidilirse kol kendiliğinden kırılmalı.

ne işiniz var olm istanbulda.. gidip malatyaya falan işte.. kesin huzurlu bi yerdir bak.. gelmeyin olm. istemiyor istanbul sizi..

kalabalık burası çok..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...