roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ekşi sözlükten çaldığım muhteşem bi anket. farklı şeyler çıkar belki deneriz. haydin! start! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 kurtköy doğa gezisi. //ilk trollün ben olayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 VAPURA BİN KESİN. BOĞAZ DİYE BİYER VAR ORASI COK GUZEL. BOLE DENİZ GİBİ AMA KOPRU FALAN GEÇİO USTUNDEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Lancelion said: kurtköy doğa gezisi. //ilk trollün ben olayım dedim kartalda güzel bir yürüyüşle başla ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 hacıhüsrev i mutlaka gez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 gaziosmanpaşa'yı ihmal etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 martılara taş atmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Galata kulesine hava karardıktan sonra çıkıp manzarayı izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 fatih-çarşamba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ortaköye gelmek ufak bi ayrıntı dürümce de dürüm yemek(adana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 islak hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ortaköy suxor ortaokul lise bir insanlarla dolu küçücük bir alan hayal et. hiç bir özelliği yok. HİÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Lancelion said: kurtköy doğa gezisi. //ilk trollün ben olayım dedim forumda kurtköy civarında yaşayan insanlar var, ayıb :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 -istanbul modern'in boğaza sıfır restoranının balkonunda içmek. manzarası çok süper. -bebek starbucks'u çok övüyorlar manzara için ama henüz gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 gece kulübüne gitmek tinercilerle sohbet etmek midye dolma yemek köprü trafiğine girmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bebek starbucks Cadde'de mcdonalds a giden fikirtepelilerin avrupa yakası versionu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Farinal said: ortaköy suxor ortaokul lise bir insanlarla dolu küçücük bir alan hayal et. hiç bir özelliği yok. HİÇ sen yanlış yerlerini gezmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yok ortaköy komple suxor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 paran yoksa tabiki suxor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Galatakulesinden gliderla atlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Lancelion said: kurtköy doğa gezisi. //ilk trollün ben olayım dedim tam " aslında kurtköy hiç de öle değil..." temalı mesajımı yazıcaktım ki havalanın karşındaki otluk arazide otlayan inekleri gördüm :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Ben de kurtköy tokideyim şu an, etrafa baktım ve bir kez daha haksız olmadığımı gördüm fsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 istanbul'dan uzun süre ayrı kaldıktan sonra tekrar geri dönmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 * çengelköy'de bogaza karşı kahvaltı edilir. * öğlene doğru karşıya geçilir, mısır çarşısı ve sultanahmet gezilir. * eminönü'ne dönülür balık ekmek yenir. * yürüyerek galata'dan geçilir tophane'ye gidilir, nargile içilir. * akşam beyoglu'na cıkılır, cicek pasajı'nde midye/koko yenir, nevizade'de iki bira içilir. * gece olur roxy'ye gidilir, vodka içilir, dans edilir. * gece 2-3 gibi roxy'den cıkılır, mojo'ya gidilir, canlı muzik dinlenir. * saat 4'te de mojo kapanır ve eve dönülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar