ajmet Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 benim oglan pes diye basimin etini yedi pes almak icin gittim kafeye adam bana fifa satti gotur eve oynasin oglun dua et sonra bana dedi.eve getidim bi ton laf etti bana oglan almadin bana pes bu nedir oyun mu bu diye. 1 gun 2 gun gecti simdi ver goturup takaslayip pes alayim diyorum vermiyor pes nedir ya bunun yaninda bu cok iyi diyor. harbiden de bende onu oynarken izliyorum sanki gercek mac izlermis hissine kapiliyor insan.birde onda 11/11 tum mevkilerin farkli playerlar tarafindan oynandigi bir bolum var sag bek oluyorum orda sabri gibi estiriyorum alimallah ama sabrinin yaptiklarinin aynisini yapmam ragmen ne hikmetse hep skillerim eksi oluyor :) bu arada tabiki tek oyun secenegim olsaydi keinlikle bu fifa olmazdi :) ps1 alir birde diablo alir oturur onu oynardim ben:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 hedegog said: bale? BonePART said: bi tane futbol oynum hatta bi tane spor oynum war orda pes 2008 esh aldi forumdaki futbol zevk aldigim bi spor deil o sebeple ps3de oynunuda almadim oynamiyorumda ikiside ilgilendigim oyunnar degil yane yok 5 sene oynadigim icin amerikan futblunu tercih ediyorum spor olarak omzun adama carpinca oyundan atildigin sporlar beni pek ilgilendirmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 god of war 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Bad Company 2 single'ını nerdeyse hiç oynamadım ama bi hafta hayattan kopardı oyun. multiplayerda tanıdıklarla squad kurup oynadıkça başka oyuna ihtiyaç duymazdım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 god of war trilogy collection -ne bu demeyin, avrupa icin aciklandi- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 gow 3 yada bad companyi almayı ısterdım tek oyunum olsa ama aynı fiyata(100 tl) 2 gunde sunları aldım:gta5,kıllzone2,batman:aa,mgs4.En iyisi oyunların bıraz eskımesını beklemekmıs bunu anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 bayaa iyi fiyata almışsın.. nerden aldın? bi de gta5 ne ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 gt5 prologue pardon a fazla kaçmış,donanimhaberden aldım hepsi kutulu kitapcıklı ıkıncı el. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 BonePART said: yok 5 sene oynadigim icin amerikan futblunu tercih ediyorum spor olarak omzun adama carpinca oyundan atildigin sporlar beni pek ilgilendirmiyo nfl 2010 neden yok o zaman, cok ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 PES hadi 2.oyun da olsun dersen GT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 aquila said: BonePART said: yok 5 sene oynadigim icin amerikan futblunu tercih ediyorum spor olarak omzun adama carpinca oyundan atildigin sporlar beni pek ilgilendirmiyo nfl 2010 neden yok o zaman, cok ayip. abi sarmiyo cunku spor oyunlari bilgisayarda baya oynadim madden 2008 felan ama ps3de almadim nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torque Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Final Fantasy 13 için aldım sayılır ps3 ü ama pek memnun kalmadım oyundan onun için gt5 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 fifa 10 yada bfc2 olurdu herhalde.online olucagı kesin.tek bir oyun single olursa yazık olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 FIFA10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 fifa 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 fight night round 3 tek geçerim birde gow serisinden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 siddharta said: FIFA10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elitizm Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 demons souls sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar