Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Arkadaşlar bu numara sabah babamı aradı, babam da numaraya dikkat etmeden konuşmuş. Eleman Vodafone'dan aradığını söyleyip mesajla kredi kartı sayesinde kontör yükleyebileceksiniz işte 500 kontör hediye, her yüklemede de şu kadar ek falan cart curt diye anlatıyor. Konuşmasına falan bakarsınız direk çağrı merkezi elemanı gibi makinaya bağlanmış gibi konuşuyor sürekli. Neyse ki ben vardım evde ve direk bırak ya kapat yaptım numarayı bilmediğim halde. Sonra meraklanıp Vodafone'u aradım tabii ki böyle bir hizmet kampanya falan yok dediler, ardından 155'i arayınca bunların dolandırıcı olduğunu ve şu an takip altında olduklarını öğrendik. Uyarması benden biz ucuz kurtulduk yani, dikkatli olalım hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 aynısının turkcelli vardı adam evirdi çevirdi dinledim bende lafı en son kredi kartına getirdi. Ben muhabbeti kesecek cevaplar verdim bir iki tane apışıp kaldı yanından bir kadında şöyle de böyle de diye konuşuyordu. hipne bunların hepsi alem çakal dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sakat yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Suark said: sakat yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 anneme de "kol saati kazandınız ! lütfen şu numarayı xxx arayarak hediyenizi alın." gibi saçma bi mesaj gelip duruyor. asdfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 gecen de trkcll den bilmem kac dakika kazandiniz su numarayi arayin diye msj atmislar ulan madem kazandim yuklesene ibibik insanin bos bir anina gelince kaniyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 isim doğum tarihi vb soruyorlar sözde doğrulamak için, salladım ben kafadan bir isim söyledim adamdan tık çıkmadı isminiz yanlış hebele vb demedi çat kapadım bende ahuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 hatta türkcelldeki numaraları şu: 0532 755 8888 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 arayıp vodafondan arıyoruz hakkınızda suc duyurusu var dolandırıcık yaptıgınızı tespit ettik kayıt altına aldık dava actık demek gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kanmayın sakın böle şeylere aman aman diyim.. bi de TURKCALL diye bişe sms atıyodu millete beleş çekap vs. aman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 arayıp oğlunuz/kızınız ergenekon dan göz altına aldı diye başlama lazım gerisi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yapıyolar hep bu tarz şeyler ya yanılmıyosam,abi hayatta böle şeylere itimat etmedim,işbankası veya garanti hesabından online alıyosun ya kontör öle bile alırken işgilleniyorum ben. böle gıcır gıcır alcam kartı hissedicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 7558888 nolu numaradan mesaj geldi geçen ; KONTOR HATTI ndan 100 kontor hediye! TURKCELL yetkili satış kanalı 7558888 Kontor Hatti ozel musteri temsilciniz NACİYE CETİN sizi arayacaktır. 1 2 saat sonra telefon geldi konuştuk naciye hanımla uzun uzun dersine iyi çalışmış otomatiğe bağlamış şekilde konuşuyordu her lafa verecek cevabı fln hazırdı. sallama bilgiler verdim en son kredi kartımı istedi kullandığınız karta özel kampanyanlar var eski müşterimiz olarak yararlanmanızı isteriz fln dedi. tamam veriyim dedim bunun üzerine kadın benden kredi kartımın ilk 4 rakamı hariç diger rakamlarını söylememi istedi benden güvenlik amacıyla ilk 4 haneyi sölemeyin diyor bide. 12345678910 hadi yallah dedim kapadım teli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 cok korkmayin abi en fazla 3 5 kontorunuzu calarlar caninizi mi alicak adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Kontör değil ki dertleri, kredi kartı nosunu öğrenmeye çalışıyor dümbükler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 benim arkadası aradılar tam iş cıkısında zaten kafa davul gibi ne dese bot gibi hee diyodu kız yanındaydım iyki hemen aldım elinden teli,tam dumbukler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Kontoru nası calsınlar zaten adamlar arıyolar :D Ne temiz yürekli adammışsın )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Benimki turkcell. Şöyle bir mesaj aldım 14 Mart'ta: ''1 yıllık premium plus paketi kazandınız. Kayıt için size özel dC9 şifrenizi 05327550757-02166804646 arayıp bilgilerinizi güncelleyin.'' Mesajı gönderen numara 05315185294. Bu topici görünce aklıma geldi geçenlerde böyle bir mesaj aldığım. Turkcell'i aradım; tahmin ettiğim gibi bu numaralarla alakaları olmadığını söylediler. Canı sıkılan, eğlenmek isteyenlere üstteki 3 numarayı armağan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bunlarda cep tlf. spamı işte aynı mail gibi, numarayı ignore list e atıcan kurtulcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 1 Yıllık Premium dan bize de geldi .. Ulan spam yapıyosun bari duzgun yap , neyin 1 yıllık premium u ? Digiturk musun , D-Smart mısın , TTnet misin , kimsin ? ))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bana da 0531 241 82 95 ten sürekli "Değerli gold üyemiz kazanmış olduğunuz hediyeniz ve indirimli sağlık paketiniz için lütfen 02124420909'u arayınız..." diye bir mesaj geliyor. ulan ciddi olmaya çalışan mesajı ... diye bitirmenin mantığı ne gavatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 hastaneden 1 yıl check up kazanan oldu mu hiç ? fsa ama hangi hastane olduğu yazmıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 hee onu da kazandım ben bir kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Siz nerelere veriyosunuz telefon numaranızı ya , iyi eklemişler listelerine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abi bir yere verdiğim yok benim telefonu falan. yeni hat alıyorum ona geliyor :) şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar