Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

0541 570 10 16 Bu numaraya Dikkat!

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bu numara sabah babamı aradı, babam da numaraya dikkat etmeden konuşmuş.

Eleman Vodafone'dan aradığını söyleyip mesajla kredi kartı sayesinde kontör yükleyebileceksiniz işte 500 kontör hediye, her yüklemede de şu kadar ek falan cart curt diye anlatıyor. Konuşmasına falan bakarsınız direk çağrı merkezi elemanı gibi makinaya bağlanmış gibi konuşuyor sürekli.

Neyse ki ben vardım evde ve direk bırak ya kapat yaptım numarayı bilmediğim halde.
Sonra meraklanıp Vodafone'u aradım tabii ki böyle bir hizmet kampanya falan yok dediler, ardından 155'i arayınca bunların dolandırıcı olduğunu ve şu an takip altında olduklarını öğrendik.
Uyarması benden biz ucuz kurtulduk yani, dikkatli olalım hepimiz
Sosyal ağlarda paylaş

aynısının turkcelli vardı

adam evirdi çevirdi dinledim bende lafı en son kredi kartına getirdi. Ben muhabbeti kesecek cevaplar verdim bir iki tane apışıp kaldı yanından bir kadında şöyle de böyle de diye konuşuyordu.

hipne bunların hepsi alem çakal dolmuş
Sosyal ağlarda paylaş

7558888 nolu numaradan mesaj geldi geçen ;
KONTOR HATTI ndan 100 kontor hediye! TURKCELL yetkili satış kanalı 7558888 Kontor Hatti ozel musteri temsilciniz NACİYE CETİN sizi arayacaktır. 1 2 saat sonra telefon geldi konuştuk naciye hanımla uzun uzun dersine iyi çalışmış otomatiğe bağlamış şekilde konuşuyordu her lafa verecek cevabı fln hazırdı. sallama bilgiler verdim en son kredi kartımı istedi kullandığınız karta özel kampanyanlar var eski müşterimiz olarak yararlanmanızı isteriz fln dedi. tamam veriyim dedim bunun üzerine kadın benden kredi kartımın ilk 4 rakamı hariç diger rakamlarını söylememi istedi benden güvenlik amacıyla ilk 4 haneyi sölemeyin diyor bide. 12345678910 hadi yallah dedim kapadım teli.
Sosyal ağlarda paylaş

Benimki turkcell. Şöyle bir mesaj aldım 14 Mart'ta: ''1 yıllık premium plus paketi kazandınız. Kayıt için size özel dC9 şifrenizi 05327550757-02166804646 arayıp bilgilerinizi güncelleyin.'' Mesajı gönderen numara 05315185294.

Bu topici görünce aklıma geldi geçenlerde böyle bir mesaj aldığım. Turkcell'i aradım; tahmin ettiğim gibi bu numaralarla alakaları olmadığını söylediler.

Canı sıkılan, eğlenmek isteyenlere üstteki 3 numarayı armağan ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...