Alcadras Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ekşiden okudum olaya gelin. alıntılıyorum. "bombalar bombasi bir olay ya$ami$. $imdi bunlar kazi kazan bileti satar ucu$ta. odulleri mini cooper, on bin pound para vesaire diye uzar gider. paranin bi kismini da charity'lere bagi$larlar. gecen per$embe krakow-midlands ucan, tahminimce polonyali al yanakli bir garda$, bir emmi, bir dayi ucu$ta onbin pound'u kaziyor ve kazaniyor. gel gor ki parasini hemen istiyor. cabin crew bu elemena parayi hemen alamayacagini, indikten sonra kazi kazan i$ini yapan $irketin ofisinden almasi gerektigini anlatiyor tane tane ama ne fayda; benim pembe yuzlu, vodka'yi serum etmi$ pomak garda$im kabullenemiyor, isyan ediyor, hakettigini istiyor, delleniyor. ve şimdi sinirden kendimi sikecem diyerek on bin poundluk kazi kazan biletini yiyor ! ahahhahhhahahaha lan bu kadar komiklik yetmezmi$ gibi bir de ryanair bunu web sitesinde haber yapiyor. haberin sonunda adamin yedigi on bin poundu bir charity kurumuna bagi$lamak istediklerini soyluyor ve hangi kuruma bagi$layacagimiza mu$terilerimiz karar versin diye anket ba$lattik diyor. yetti mi ? yetmedi sevgili okuyucu yetmedi. ankete koyduklari be$ charity $unlar : 1. an anger management charity 2. an eating disorder charity 3. a gamblers charity 4. a disruptive children’s charity 5. a mental health charity" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Müşteri velinimettir, dalga geçilmez. Koskoca şirketi liseli gençler mi yönetiyormuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Az editleseydin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 http://i269.photobucket.com/albums/jj56/pain_equals_bad/Gurren%20Lagann/One/GurrenLagann-ViralMarketingAdvanced.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 inandırıcı gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 halbusi toki'ye bağlışlamak varken bu bütün şıklara ne gerek var dedim.. ryanair yönetimi, üzüldü, gözleri dolu dolu oldu.. boğazında kelimeler düğümleniyordu.. gözünden bir damla yaş akarken ağzını bir şeyler demek için açtı ama.. cevab veremedi http://www.hakikatkitabevi.com/turkce/Resimler/7_cevab_veremedi.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 havayolu şirketi ve bomba kelimeleri yanyana olunca insan başka şekilde anlayıp tırsabiliyor bu arada. bizleri bedavaya uçuran bir şirkette böyle şeylerin yaşanmasını istemeyiz elbette :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bende parayı alamayıp hostesten ıstedı hosteste ısteyerek verdı gıbısınden bısı beklıodum şaşırmadım ve inanmadım o yüzden:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 gebersin. iyiki alamamış parayı o ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Viktor said: http://i269.photobucket.com/albums/jj56/pain_equals_bad/Gurren%20Lagann/One/GurrenLagann-ViralMarketingAdvanced.jpg (tu) Bıktım artık bu haberlerdende bu olaylardanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 abi ryan air turkiyeye gelsin ben viral mikrobik fungal her turlu reklama raziyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ulan uçakta bana çıksa 10 bin pound yemin ediyorum ya o uçak düşer yada ben ölürüm inemeden gene o parayı alamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar