Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ryanair'de bomba olay

Alcadras

Öne çıkan mesajlar

ekşiden okudum olaya gelin.
alıntılıyorum.

"bombalar bombasi bir olay ya$ami$. $imdi bunlar kazi kazan bileti satar ucu$ta. odulleri mini cooper, on bin pound para vesaire diye uzar gider. paranin bi kismini da charity'lere bagi$larlar.

gecen per$embe krakow-midlands ucan, tahminimce polonyali al yanakli bir garda$, bir emmi, bir dayi ucu$ta onbin pound'u kaziyor ve kazaniyor. gel gor ki parasini hemen istiyor. cabin crew bu elemena parayi hemen alamayacagini, indikten sonra kazi kazan i$ini yapan $irketin ofisinden almasi gerektigini anlatiyor tane tane ama ne fayda; benim pembe yuzlu, vodka'yi serum etmi$ pomak garda$im kabullenemiyor, isyan ediyor, hakettigini istiyor, delleniyor. ve şimdi sinirden kendimi sikecem diyerek on bin poundluk kazi kazan biletini yiyor !

ahahhahhhahahaha lan bu kadar komiklik yetmezmi$ gibi bir de ryanair bunu web sitesinde haber yapiyor. haberin sonunda adamin yedigi on bin poundu bir charity kurumuna bagi$lamak istediklerini soyluyor ve hangi kuruma bagi$layacagimiza mu$terilerimiz karar versin diye anket ba$lattik diyor.

yetti mi ? yetmedi sevgili okuyucu yetmedi. ankete koyduklari be$ charity $unlar :

1. an anger management charity
2. an eating disorder charity
3. a gamblers charity
4. a disruptive children’s charity
5. a mental health charity"
Sosyal ağlarda paylaş

halbusi toki'ye bağlışlamak varken bu bütün şıklara ne gerek var dedim.. ryanair yönetimi, üzüldü, gözleri dolu dolu oldu.. boğazında kelimeler düğümleniyordu.. gözünden bir damla yaş akarken ağzını bir şeyler demek için açtı

ama..

cevab veremedi
http://www.hakikatkitabevi.com/turkce/Resimler/7_cevab_veremedi.png
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...