Black-ice Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kim şimdi alttan aldı ben onu da karıştırdım bi ben geri vites yaptım dionuz bi speys yapmış dionuz. noluor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Black-ice said: sipeyskeyk said: Black-ice said: arkadaşın nerede oturduğunu anladım da burdan gümüşpala 500 metre yoktur orçun karıştırmış olmalısın. evladım salak mısın ? ciddiye mi aldın kavga lafını. asdlşkasşdladlşasşdlak lan ciddiye alsam özel mesaj atarım niye ciddiye alayım; sen nasıl şaka yollu öle kaçarsın işte falan dediysen ben de şaka yollu sana mahallenin bağrından kopmuş çocuk muamelesi yaptım. haaaaaaaaaaaaaaaa ok o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Dynun said: Black ice dövmeli koluyla bi çaktı mıydı ölürsün lan. adam mimar. üstüne tuvalet inşaa eder olm adam herşeyimi biliyor lan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Gold üyeyim. Etiketlemiştim zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 viperous640 said: kız arkadasımın aılesıyle aram cok ıyı yanı sık sık onu gormeye gıdebılıorm e tamam abi o zaman, kız arkadaşın şu aralar pek hareketli olamadığı için oturun ekran başına film dizi falan izleyin. Laptop varsa 720p-1080p falan filmler indir gül gibi geçinip gidersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ZaugnaKhaldun said: ikinizden de adam olmazmış:/ werewolf adres ver gelip seni döveyim bari ben, bu kadar gerildik kan çıkması lazım artık. kozyatağına bekliyorum, delayla beraber bi mekdanıs çocuk menüsü ısmarlarım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 www.yigitardaturkoglu.com ' a GİRELİM HEP BİRLİKTE UNUTULMAZ BİR YOLCULUĞA ÇIKALIM, BÜTÜN DERTLERİMİZİ UNUTALIM. www.yigitardaturkoglu.com www.yigitardaturkoglu.com www.yigitardaturkoglu.com BİR YAŞAM TARZI. WWW.DYNUN.COM ' U DA UNUTMAYALIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Blackicetan tırstı ardaya sardı bak yine. çk çk çk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Sparkcaster said: Xaero said: T.C. Kimlik ile kayıt olunsa ya paticiğe ne kadar güzel olur. istiyosan atiyim kimlik numarası açık adres Emin ol oturduğun ilde olsam hiç düşünmem. Malum iş güç bırakamıyoruz öle uzun süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Black-ice said: kim şimdi alttan aldı ben onu da karıştırdım bi ben geri vites yaptım dionuz bi speys yapmış dionuz. noluor lan alttan alan yok hacı, ikimiz de çocuk değliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sipeyskeyk said: http://www.yigitardaturkoglu.com ' a GİRELİM HEP BİRLİKTE UNUTULMAZ BİR YOLCULUĞA ÇIKALIM, BÜTÜN DERTLERİMİZİ UNUTALIM. http://www.yigitardaturkoglu.com http://www.yigitardaturkoglu.com http://www.yigitardaturkoglu.com BİR YAŞAM TARZI. dostum şunların başına http koy da link olsunlar, boşu boşuna mesaj atmış oluyorsun yoksa:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 dynun.com :'((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bi de yeni bir şey bulamayıp siteye sarman da gözümden kaçmadı değil safasds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 viperous640 said: kız arkadasımın aılesıyle aram cok ıyı yanı sık sık onu gormeye gıdebılıorm Sen sus artık olay seni geçti. Git otur kız arkadaşınla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 harbiden ya. boşa reklam yapıyoruz. dur düzelteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Xaero said: viperous640 said: kız arkadasımın aılesıyle aram cok ıyı yanı sık sık onu gormeye gıdebılıorm Sen sus artık olay seni geçti. Git otur kız arkadaşınla AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Werewolf said: ZaugnaKhaldun said: ikinizden de adam olmazmış:/ werewolf adres ver gelip seni döveyim bari ben, bu kadar gerildik kan çıkması lazım artık. kozyatağına bekliyorum, delayla beraber bi mekdanıs çocuk menüsü ısmarlarım sana delayı karıştırırsan fikirtepeyi karıştırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ZaugnaKhaldun said: bi de yeni bir şey bulamayıp siteye sarman da gözümden kaçmadı değil safasds konuda malzeme tükendi abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Werewolf said: dynun.com :'((((((((((((((((( adres neydi senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Eee Kocaeli'de yok mu kimse ya. Herkes istanbul'da olmuyor ki. Blackmürsel'de oturan varsa daha bi süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Dynun said: Werewolf said: dynun.com :'((((((((((((((((( adres neydi senin? http://www.facebook.com/aminoglu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ben hakkaten geri çekiliyorum şuan. topic de garbageye uçar zaten birazdan herhal. k thx bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Abi arda günden güne queenofspades'in minionına dönüşüyor. Adam random mob oldu. Üşüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ananı biliyorum olm link verme adres sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 KAfa derin kemerimi süsleyecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar