bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 said: Mephisto_, 05 May 2003 21:13 tarihinde demiş ki: lol öyle bir taraftarımız olmadı mı ? bizim taraftarımız 2 sene boyunca cebinde kuruş olmadan borç alarak maçlara gitti galatasaray'ı 3 günde bir destekledi, bizim taraftarımız takımımızı dünyanın dört bir yanında binlerce kişiyle her yerde destekledi, bizim taraftarımız 2-0 yenik oldukları, dünyanın deviyle oynadıkları maçta 90. dakikaya kadar susmadı, takımını destekledi açıkçası bunları, o hayvanlıklarıyla övünen taraftara tercih ederim unutmayın geçen sene dahi şaibetaş atkısıyla sokakta dolaşan adam yoktu, ne olduysa bu sene birden türediler bu süper taraftarlar[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Rize den 5 Leedsden 6 Barça dan 5 yedik ertesi hafta samsun maçı taraftar 90dk susmadı. 2-1 yenildik. Maçka yokuşunu tezahuratlarla çıktık. Ligde 7. bitirdik hangimiz gidip futbolcumuzu veya yöneticimizi dövdük? Sebayı istifaya çağırdık ama küstürmedik küfretmedik. 16 sene olmuştu çünkü. Seyircisiz oynana bir maç vardı 2 sene önce tam hatırlamıyorum sanırım istanbulspor maçıydı. 1k kişi beleştepe den tezahurat yapıyordu.Eski açığın duvar dibinden tezahurat yapıyordu. 9 sene şampiyon olamadık. Ama her maçta stadı doldurduk. Eğer taraftarlık bu değilse tanımını artık siz yapın! Meph ben kendi adıma her zaman atkımı şapkamı formamı takmışımdır en kötü gününde bile. Çarşıdakilerde takmıştır arkadaşlarımda takmıştır. Ama onun dışındaki taraftarı bilemiicem. Kim bilir Bjk şampiyonluğa gidiyor diye kaç tane gslıdan bjk ye dönen taraftar vardır.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 galatasaray'dan şaibetaş'a dönen hiç rastlamadım ama son 5 senedir okadar çok şaibetaş'tan galatasaray'a dönen gördümkü, saymakla bitmez bu arada o süper taraftarınız daha bu sezon 4-5 hafta önceki inönü'deki maçınızda yarısını zor dolduruyordu stadın sırf yağmur var diye ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 inönü stadı 23k kişilik falan 33.5k falan değil yani[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Iyyk hıyrenç espri hıyrenç ! said: HellHound, 05 May 2003 21:10 tarihinde demiş ki: amazon beyin satisina baslasada boslari doldursak ulkedeki... [hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 lol ya ben bi gs atkısı beresi aldım 3 senedir giyiyorum oysa bjklilerin bere-atkı falan taktıklarınıbi bu sen egördüm bi and bjkli doldu ortalık mesela sakarya universitesi daha düne kadar kim bjk li zor bulurduk bu sene şampiyonluga oynuyor ya herkes giyiyo:)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 said: Mephisto_, 05 May 2003 22:15 tarihinde demiş ki: inönü stadı 23k kişilik falan 33.5k falan değil yani[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz lol ya 100 tane tabure koyduk biz oraya. 100 kişilik. Giriyoruz bazen 40k kişi yapıyoruz. Sen herhalde sami yeni de 85k flm zannedersin fifadan görmüşsündür :) Kimin stadı daha fazla kapasitelymiş o zaman görürsün :=)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Bize şaibetaş diyenler televizyonlarda kendi şaibelerini kulüp yöneticileri tartışırken herhalde uyuyorlardı. :) Ve küfür olayını hiç açmöayın isterseniz. Fatih terimin neler dediğini ne yazıkki duyamadık TS maçınca biiip seslerinden. Karşı taraf nbe demiş ne yapmış olursa olsun Fatih Terim konumu dolayısıyla karşılık vermemliydi. eeee teknik adamı böyle olan biri çıkıpda lütfen benim taraftarıma laf etmesin.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 lol inönü 40k kişilik mi ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Yok şaibesaraylılar bile beşiktaş'ın şaibeye bulaştığını iddia edecek kadar yüssüz değiller ama bu tip ayrı bi mahlukat.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 ya şu şaibesarayı, şaibetaşı çakmaktaşı falan bırakın allah aşkına ya aşırı komik görünüyo dışardan bakınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Beşiktaş'ın hiçbir teknik direktörü hiçkimseye [basın önünde olmasını geçtim] ana avrat küfredicek tekme tokat saldırmaya çalışacak ve Türk polisini olaylara müdahele etmediği için şerefsizlikle suçlayacak kadar haysiyetsiz değildir. Önceki antremanlarda basın muhabirlerine yaptığı hareketler de şaibesaray a nasıl yakıştığını belgeliyor zaten. Böyle insanlar şaibesaraydan başka klüplerde de barınıyo olsaydı gerçekten türk sporu adına üzülürdük.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 aynı adam türkiyeye uefa kupasını getiren ilk ve tek adamdır yok yani avrupayla falan bir alakanız pek olmuyorda şaibetaş taraftarı olarak, takip etmiyor olabilirsin hatırlatayım dedim[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Yani diyorsunki biri Türkiyede başarı yakalayınca terbiyesizlik yapmaya hak kazanır!!! Bence yazını editle.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 hayır diğer yazıda iddia edilen 'basın karşısında yapılınca suçlu oluyor, fakat basın olmadığında yapınca suçsuz oluyor' bunun kadar saçma bir teori var mıdır ? ayrıca kim fatih terimin sırtı dönükken ettiği küfürü 'biiiip' sesleri arasından duymuşta 'etti' diyor ?[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Ya Mep allah aşkına şurda düzgünce bir konu tartışılıyor sende düzgün yaz. Sen nasıl bjk taraftarının sen orda olmadığında ettiği küfürü biliyorsan bizlerde TVden gördüğümüz duyduğumuz kadarıyla FTnin ettiği küfürü biliyoruz.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 hadi fatih terim küfürde etti diyelim 'basın karşısında yapılınca suçlu oluyor, fakat basın olmadığında yapınca suçsuz oluyor' bu mantıkla düşündükçe biryere varılmaz[nouma'nın olayı tamamen farklı bir konu biri ortaya çıkarıcaksa, baştan söyleyeyim][hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Basın'ın görmediği ama senin gördüğün bi olayı mı var beşiktaş'ın? LoL Basın önünde de gizli gizli yapılan şerefsizlik de şerefsizliktir ama bunu 70 milyonun önünde yaparsan ayrı bi öküzlüktür.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 rasim kara şaibetaş teknik direktörü iken benim pederin arabasına çarpmış vede kendisinin çok önemli bir insan olduğunu bahane ederek olayı geçiştirmeye çalışmıştı al sana şerefsizliğin dik alası, hemde bizzat benim en yakınıma yapılmış[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 hepsini okudum ........rofl.........hatta rotflmfao[hline]~Sultan of the Empire Earth~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar