Coder Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Suark said: ben evımde 2 tane orumcek beslerdım, bırı dusta bırı yatagımın ustunde kocaman olana kadar buyurler, sonra ya ben oldururum ya kendılerı kaybolur sonra yavruları gelırdı ahmet ve mustafa hem arachnophobia hem hayvansever hem psikopat besleyip büyüyünce öldürmek nedir ya :) manyakmısın abicim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 mevlütte okut arkasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Coder said: Suark said: ben evımde 2 tane orumcek beslerdım, bırı dusta bırı yatagımın ustunde kocaman olana kadar buyurler, sonra ya ben oldururum ya kendılerı kaybolur sonra yavruları gelırdı ahmet ve mustafa hem arachnophobia hem hayvansever hem psikopat besleyip büyüyünce öldürmek nedir ya :) manyakmısın abicim koyun, kuzu çobanları da büyüyünce öldürüp yiyorlar? ne oalcak belki adam yiyor aynı zamanda proteindir hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 allah rahmet eylesin.. not: muhabbet "garbage" da daha iyi devam eder sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 başın saolsun yeğen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Taziyelerimi sunmaya geldim Gökalp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 piğaçöldüvalaöldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abi ne güzel pati petteydi sineklerde bi hayvan niye dışlıyosunuz hayvanımı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Devilmanta said: vaniLLe said: onu bilmem ama ben ilkokulda gercekten sinek besliyodum, kavanozun icinde. cok sadik hayvanlar cidden. cigdem1- cigdem 2 seklinde devam ediyodu isimleri. sonra onlara hunharca iskence yapip, mikroskopta inceliyodum. kavanozumu sinifa götürüp, kizlari falan korkutuyodum vs.vs. elymra jr.dim biraz. cool story bro.(tu):D şimdi ne iş yapıyosun? sertifikali ev hanimiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Özellikle yaz aylarında evinizin önüne, sokağınızın başına bir tas su koyun, iki lokma kırıntı koyun, bir kaç damla kan akıtın!! HTHKD(Her Türlü Hayvanı Koruma Derneği) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 vaniLLe said: cool story bro.(tu):D Bunu biz dicektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 çöpe düşmüşsün kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Bella said: çöpe düşmüşsün kermit. altın çöpe düşünce değer kaybeder mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 vayy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 adam benim yerime cevap vermiş teşekkürler simit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokokoforever Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 off. kötü oldum nan. çok iyi bilirim şu duyguyu. benim de mikrobum ölmüştü çok üzülmüşüm. ona mikroskopta bakarken hareketleri çok hoşuma giderdi. aramızda duygusal bir bağ oluşmuştu. efkar bastı lan offff :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kermit said: adam benim yerime cevap vermiş teşekkürler simit. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokokoforever Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 pogodi said: papüşmüş adı papüşmüş mü? o da güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yeryüzünde her 12 saniyede bir insanın dişi sivrisinekler yüzünden öldüğünü biliyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokokoforever Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Coder said: Suark said: ben evımde 2 tane orumcek beslerdım, bırı dusta bırı yatagımın ustunde kocaman olana kadar buyurler, sonra ya ben oldururum ya kendılerı kaybolur sonra yavruları gelırdı ahmet ve mustafa hem arachnophobia hem hayvansever hem psikopat besleyip büyüyünce öldürmek nedir ya :) manyakmısın abicim oysa herkes öldürür sevdiğini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokokoforever Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 BabacumMostors said: Coder said: Suark said: ben evımde 2 tane orumcek beslerdım, bırı dusta bırı yatagımın ustunde kocaman olana kadar buyurler, sonra ya ben oldururum ya kendılerı kaybolur sonra yavruları gelırdı ahmet ve mustafa hem arachnophobia hem hayvansever hem psikopat besleyip büyüyünce öldürmek nedir ya :) manyakmısın abicim koyun, kuzu çobanları da büyüyünce öldürüp yiyorlar? ne oalcak belki adam yiyor aynı zamanda proteindir hem çoban mı yiyolar? protein diye yaprak verseler yicen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokokoforever Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Zep said: yeryüzünde her 12 saniyede bir insanın dişi sivrisinekler yüzünden öldüğünü biliyor muydunuz? dişiyse sorun yok hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Abilify said: Ehehe. sipeyskeyk said: heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2010 http://www.karikatube.com/wp-content/uploads/2010/02/deli-kara-fatma1-300x266.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar