sinad Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Allah onu yanına alacaktır kardeş. O ki asıl hayata geçti. Emin ol şimdi orda çok daha iyi yaşıyacak. Allah sabır versin ailenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Ahah düsündümde ölürken hayatı geçmistir gözlerinin önünden,kermitle gittigi romantik piknikler,ikili bisiklete binmeleri falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kesin dandik beslemişsindir ondan ölmüştür sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kemikleri gelişsin diye kuru mama veriyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Rakı içirmiş hayvana hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kermit said: kemikleri gelişsin diye kuru mama veriyodum. sivrisinekte ne kemiği gelişsin diye veriyodun mama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 daha yavru o =( 2 günlüktü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 2 günlüktü ama sen 4 gündür mü beslıyodun sdkfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 2 gün verdim mamayı bitmişti yenisini alacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 AHAHAHAHAH GÖKALP YA GİT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ahahahah crit!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ne yaptığını da bilmiyosun resmen güldüm ahsuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yeşil bi renkte mamaydı markasını verip reklam yapmayımda fotosunu koyayım birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kermit said: 2 gün verdim mamayı bitmişti yenisini alacaktım. neyse bi dahakine kara sinek beslersin mamasıda benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 gününle gecen birbirini tutmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 http://allahinayetleri.files.wordpress.com/2008/05/bakteri1.jpg bu işte mama mikroskopta büyütülmüş hali bu. bundan 0.00008gr verin demişti veteriner. acaba bi yanlışlıkmı yaptık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 sen her sakallıyım diyeni deden sanmaya devam et. kes kolunu ver kanı ne uğraşıyosun veterinerle insan para kazanmak ister. para kazanmakta sanattır. yalan söylemekte. adam kandırmakta. o yüzden sen her sakallıyım diyeni deden sanmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 saçmalamayın abi bizim burda kendimi bildim bileli sokağı sahiplenmiş bi sinek var. millette bakıyo bi allahın kuluda mama verdiğini görmedim. yemek artıkları vs veriyolar. biz bu eve 2000 de taşındık desek 10 yaşında sinek en az. ben geldiğimde yavruda değildi tabi. geçiniz mama işlerini. kandırmaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bellanın mama yemeyen köpee vs kermitin 2 günde 4 günlük beslenmis rahmetli sineee.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ben evımde 2 tane orumcek beslerdım, bırı dusta bırı yatagımın ustunde kocaman olana kadar buyurler, sonra ya ben oldururum ya kendılerı kaybolur sonra yavruları gelırdı ahmet ve mustafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 .................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ölünün arkasından konuşulmaz Bella saygısızlığını git başka yerde yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar