b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 dooru[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama
-Mandrake- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ninja olmak çok eğlenceli olur bence ama geç kaldılar bunun için 2 senecik kadar, account u açtıracamda ninjalık kasıcam eheh skilleri hazır gm verirlerse belki düşünürüm :) Mirror Image: Creates up to four mirror images of a ninja, confusing enemies. Smoke Bomb: Ninjas can craft smoke bombs, that when used, can cause them to “disappear”. Animal form: Ninjas can take the form of seemingly harmless creatures (wolves, Serpents and others) that allow them to move freely among their enemies. 4 other special abilities. ninja abilityleri süpermiş yanlız [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 29 Temmuz 2004 12:25 tarihinde değiştirilmiştir]
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ultima dünyasında yok abi bi free shardda olabilir ama oside olmaz[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 düşünüyorum da, acaba exp pack yerine yeni bir oyun şeklinde çıkarsalardı daha iyi mi olurdu? gene uo grafiklerle, ama uo'nun normal seyrine karışmıycak bir oyun gibi..[signature][hline]iyi kötü çirkin
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 free shardda oynıyanlar, kendilerini uo oynuyor sanıyorda birde uo bitti diye yorumda bulunuyorlar ya çok garibime gidiyor. siz hiç başlamamışınızki bitmiş diyorum kendi kendime.
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 runuo ile bence o dediin şey kalktı[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ben free shardda oynayan bi adam değildim. ama free sharda oynayanlar uo oynamıyo sözünede karşıyım ne yani onlar po mu oynuyo
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Anason, 29 Temmuz 2004 15:51 tarihinde demiş ki: free shardda oynıyanlar, kendilerini uo oynuyor sanıyorda birde uo bitti diye yorumda bulunuyorlar ya çok garibime gidiyor. siz hiç başlamamışınızki bitmiş diyorum kendi kendime. +1 farkları anlat anlat bitmez yani o yüzden anlatmıyorum :P
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Anason, 27 Temmuz 2004 15:07 tarihinde demiş ki: ne var abi golem yapımına, dwarf ların mekanik yapıtlarına bişey emiyorsunuzda Azini topla. Karisilmaz cuce adamin isine.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Öne çıkan mesajlar