b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 dooru[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ninja olmak çok eğlenceli olur bence ama geç kaldılar bunun için 2 senecik kadar, account u açtıracamda ninjalık kasıcam eheh skilleri hazır gm verirlerse belki düşünürüm :) Mirror Image: Creates up to four mirror images of a ninja, confusing enemies. Smoke Bomb: Ninjas can craft smoke bombs, that when used, can cause them to “disappear”. Animal form: Ninjas can take the form of seemingly harmless creatures (wolves, Serpents and others) that allow them to move freely among their enemies. 4 other special abilities. ninja abilityleri süpermiş yanlız [Bu mesaj -Mandrake- tarafından 29 Temmuz 2004 12:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ultima dünyasında yok abi bi free shardda olabilir ama oside olmaz[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 düşünüyorum da, acaba exp pack yerine yeni bir oyun şeklinde çıkarsalardı daha iyi mi olurdu? gene uo grafiklerle, ama uo'nun normal seyrine karışmıycak bir oyun gibi..[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 free shardda oynıyanlar, kendilerini uo oynuyor sanıyorda birde uo bitti diye yorumda bulunuyorlar ya çok garibime gidiyor. siz hiç başlamamışınızki bitmiş diyorum kendi kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 runuo ile bence o dediin şey kalktı[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Ben free shardda oynayan bi adam değildim. ama free sharda oynayanlar uo oynamıyo sözünede karşıyım ne yani onlar po mu oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: Anason, 29 Temmuz 2004 15:51 tarihinde demiş ki: free shardda oynıyanlar, kendilerini uo oynuyor sanıyorda birde uo bitti diye yorumda bulunuyorlar ya çok garibime gidiyor. siz hiç başlamamışınızki bitmiş diyorum kendi kendime. +1 farkları anlat anlat bitmez yani o yüzden anlatmıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 said: Anason, 27 Temmuz 2004 15:07 tarihinde demiş ki: ne var abi golem yapımına, dwarf ların mekanik yapıtlarına bişey emiyorsunuzda Azini topla. Karisilmaz cuce adamin isine.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar