kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yannız cana laf ediyosunuzda baya iyi adam onu söyleyim sadece yardıma ihtiyacı var cevher var admada
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kermit said: yannız cana laf ediyosunuzda baya iyi adam onu söyleyim sadece yardıma ihtiyacı var cevher var admada eyvallah abi. kıskançlık işte.
Pyro Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kermit said: yannız cana laf ediyosunuzda baya iyi adam onu söyleyim sadece yardıma ihtiyacı var cevher var admada Ah bir de oyun donmasa.
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abvblizzard said: Nil en kötüç olabilir ama, gelecegim parlak.
Osso Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 barbu said: abi osso zeus alıp, oyuna bottle ile baslayıp ilk skilli pasif olana vermisti. bu yetmezmis gibi invis alıp sonra adamin yanında skilli yokken gang icin bekledi dsfs. cidden superdi o oyun. daha neler vardı da unuttum Zeusa zaten pasifle başlanır iddaa ediyorum bunu. Invis alıp gank için beklemedim orada beleş xp geliodu ahahahah
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abi karşı takım pauseladığı için vote olmadı countdown da dikkatimi çekmedi oyuna bakıyodum :(((
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 mamalitorden sonra en bomba olay bu herhalde.
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 seninde aralarına girip beam atıp ölmen var "ulti attım sansınlar " diye bide öldüğün halde ölmedim oh dediğin vardı heralde hahahahahahahah
Cons Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Osso said: barbu said: abi osso zeus alıp, oyuna bottle ile baslayıp ilk skilli pasif olana vermisti. bu yetmezmis gibi invis alıp sonra adamin yanında skilli yokken gang icin bekledi dsfs. cidden superdi o oyun. daha neler vardı da unuttum Zeusa zaten pasifle başlanır iddaa ediyorum bunu. Invis alıp gank için beklemedim orada beleş xp geliodu ahahahah sen aptalsın argümanında yanlış.
Cons Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 nil aslında baya iyide arkası dönük oynuyor.
Osso Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 birde adam görünce AAAAAAAAAAAAA GELİYOLAAAR diye bağırmayıp stun falan atsa negzel olcak
Pyro Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Bir de adam gelince beam atıp "abi ulti açtım sanıp kaçsın diye attım" diyenler var.
Öne çıkan mesajlar