Vidar Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 reyou said: ekmeksiz yersen ii bi baslangic yaparsin, en azindan gec doyarsin fln sonra vucut alisir ekmek yersin . ekmek illa yenmesi gereken bişi deil ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kermit said: bulsam birini evlenicem anasını satayım eziyet resmen ailemizin yanında yaşıyoz sanki. annem babamıne vine gider gelmez ablamlar zaten işten akşam gelirler. bu ne ya ben sana talip bulim bak valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Dworgian said: kermit said: bulsam birini evlenicem anasını satayım eziyet resmen ailemizin yanında yaşıyoz sanki. annem babamıne vine gider gelmez ablamlar zaten işten akşam gelirler. bu ne ya ben sana talip bulim bak valla Eyvah adamın içine http://i.milliyet.com.tr/TvRehber/2009/07/06/fft50_mf307160.Jpeg kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 aslında komedisine katılcam şu programlara. dalga geçip gelmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bankalarda "evlenmek isteyen" çok bayan oluo. valla. her sene 6 - 8 düğün davetiyesi alıyorum düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Dartanian said: Dworgian said: kermit said: bulsam birini evlenicem anasını satayım eziyet resmen ailemizin yanında yaşıyoz sanki. annem babamıne vine gider gelmez ablamlar zaten işten akşam gelirler. bu ne ya ben sana talip bulim bak valla Eyvah adamın içine http://i.milliyet.com.tr/TvRehber/2009/07/06/fft50_mf307160.Jpeg kaçtı. ayrıca buna da güldüm baya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Vidar said: reyou said: ekmeksiz yersen ii bi baslangic yaparsin, en azindan gec doyarsin fln sonra vucut alisir ekmek yersin . ekmek illa yenmesi gereken bişi deil ki unutkanlik yapar, daha kotusu suyuna banamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bende de vardı bu sorun sigarayı bırakınca geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar