eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 noluyoruz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 çok enterasan gerçekten bakalım ne çıkacak altından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 haydaa konuştun mu tanıdıklarla Deniz neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 henüz bi bilgi yok ama geçen hafta ihalede yolsuzluk baskını yapılmış bir kişiyi tutuklamışlar falan tek bilgi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 http://www.ntvmsnbc.com/id/25071025/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 goturmusler,,, intihar degil bu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 denwa said: goturmusler,,, intihar degil bu ... ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 İntihar ederken ailesine selam mı söylemiş?İlginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 abi adam neler neler yapmış. 2 tane çocuğu varmış falan. cok yazık olmus yahu. ama neden yaptı bole bişiyi acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ben de algılayamadım abi ama yani sebep ne insan merak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 üniversitede bir yolsuzluk çıkmış da, kendisiyle alakası olmamasına rağmen onuruna yediremedi diyorlar. bana sanki suikast gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Dregoth said: denwa said: goturmusler,,, intihar degil bu ... ? Bildigin goturmusler iste :( yani intihar bu sekilde olmaz neden diyecek olursan bu tip konulari bir kac kez arastirdim yani hikayelerimi olustururken once arastirmalar yapiyorum ve bunu hikaye olarak degerlendirirsek yazar burada karakteri intihara suruklemiyor goturuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar