Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

xbox slim ? galiba geliyor..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
genis ve ferah model isinma problemleri yasamiyormus diye daha cok isinma potansiyeli olan yeni model turetmisler iste asdffds

http://i458.photobucket.com/albums/qq310/ressymezzo/TheRingOfDeath.jpg
Mesaj tarihi:
tasima ve depolama ucretlerinden acayip tasarruf ediyorlar, misal bak bi ipod kutusu 5 li eti cin bundle indan daha kucuk ve hafif

uretim maliyetlerinide malzemeden kisip dusuruyorlar, yeni seri uretimi eskisinden cok daha ucuza geldiginden fiyat indirimine gidip urunun talebini tazeliyor

ha bide her seyin yenisini almaya merakli adamlar "AGA SLIM CIKMIS HEMEN ALMAM LAZIM" diye atliyorlar, para bol adamlarda misal japonyada nintendo DS in farkli farkli versiyonlarini cikariyor, yok final fantasy logolu yok mario kabartmali vs vs ayni alet olmasina ragmen kapis kapis gidiyor

ama asil neden ilki
Mesaj tarihi:
BonePART said:

slim olunca nolyo ben onu anamadim ya
yane ps3de de ole
normalde eve sokamiyodukta simdi pencereyi sokunce gircek mi

artik 3 kirmizi verince degil 2 kirmizida cope atilacakmis.
Mesaj tarihi:
BonePART said:

ONNAR KAR EDIYO YANE
eh hayirli olsun microsofta o zaman
bana giren cikan bisi yok nasi olsa
parm olsa alirim bi tanede cidden alet koycak yerimde yok
oynicak zamanimda
yok işte onlar kar ederken acccuk fiyatı kısıyolar, sen de ediyosun

misal 80gb ps3 1 liraydı
120gb slim 800 falan gibi
Mesaj tarihi:
Viktor said:

harbi lan

Disappear said:

xboxda kimmis ya , yavrumsun sony verirsin eline xboxin[signature][hline]Oh baby you want me ?
Well you can get this lap dance here for free.

eheueheu

o zamanlar turkiyede xbox yoktu bisi yoktu konusuyoduk. simdi xbox kullaniyorum ama kalkip playstationa laf etmismiyim? bi sonynin gerizekali satis politikalarina laf ederim edersem.
Mesaj tarihi:
daha gecen gun biraz manipule etsem xbox alcaktin be adam, nasi bi anda fanboy oldun. ayrica ps3 sucks niye diyim, para var huzur var butun konsollari aldim. alamayipta bok atan fakirler dusunsun :(
  • Yeni Oluştur...