behran Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 IGN in yalancısıyım. Onlarda olayı zaten "Rumor" olarak yayınlıyor.. link benden yorum sizden http://xbox360.ign.com/articles/107/1078172p1.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 geliyoda bize mi geliyo. yooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 genis ve ferah model isinma problemleri yasamiyormus diye daha cok isinma potansiyeli olan yeni model turetmisler iste asdffds http://i458.photobucket.com/albums/qq310/ressymezzo/TheRingOfDeath.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 slim olunca nolyo ben onu anamadim ya yane ps3de de ole normalde eve sokamiyodukta simdi pencereyi sokunce gircek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 tasima ve depolama ucretlerinden acayip tasarruf ediyorlar, misal bak bi ipod kutusu 5 li eti cin bundle indan daha kucuk ve hafif uretim maliyetlerinide malzemeden kisip dusuruyorlar, yeni seri uretimi eskisinden cok daha ucuza geldiginden fiyat indirimine gidip urunun talebini tazeliyor ha bide her seyin yenisini almaya merakli adamlar "AGA SLIM CIKMIS HEMEN ALMAM LAZIM" diye atliyorlar, para bol adamlarda misal japonyada nintendo DS in farkli farkli versiyonlarini cikariyor, yok final fantasy logolu yok mario kabartmali vs vs ayni alet olmasina ragmen kapis kapis gidiyor ama asil neden ilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ONNAR KAR EDIYO YANE eh hayirli olsun microsofta o zaman bana giren cikan bisi yok nasi olsa parm olsa alirim bi tanede cidden alet koycak yerimde yok oynicak zamanimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 uretim costu dusunce, fiyatlar da ucuzluyo, yani normalde oyle olmasi lazim, oldu mu? takip etmiyorum ben. zaten yazida da onu demis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 BonePART said: slim olunca nolyo ben onu anamadim ya yane ps3de de ole normalde eve sokamiyodukta simdi pencereyi sokunce gircek mi artik 3 kirmizi verince degil 2 kirmizida cope atilacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 3 kırmızı yetmedi yangın çıkaran versiyonunu yapıyorlar işte. milletin evine göz dikmiş pis kapitalist microsoft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ya su bolumun modlarinin xbox dusmanligi uzucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 abi xbox dusmani deilim ps3 daha iyi bi alet hardware olarak onu dusunuyorum evet aa parma olsa xboxda alirim ben slimin olayi ne diyorum yane onemli bi haber mi ki diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 xbox'ın sevilecek yanı yok ki sevelim, çöpten başka birşey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 BonePART said: ONNAR KAR EDIYO YANE eh hayirli olsun microsofta o zaman bana giren cikan bisi yok nasi olsa parm olsa alirim bi tanede cidden alet koycak yerimde yok oynicak zamanimdayok işte onlar kar ederken acccuk fiyatı kısıyolar, sen de ediyosun misal 80gb ps3 1 liraydı 120gb slim 800 falan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Azmodai said: ya su bolumun modlarinin xbox dusmanligi uzucu. modlarin xbox dusmanligindan cok milletin abarti ve gereksiz ps fanboylugu daha uzucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 uzucu degil lan, komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 harbi lan Disappear said: xboxda kimmis ya , yavrumsun sony verirsin eline xboxin[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ahsadhadfg dis en azindan isigi gormus, bir hatadan kurtarmis kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 xboximi seviyorum valla ben, en ufak da bi sorun cikarmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Viktor said: harbi lan Disappear said: xboxda kimmis ya , yavrumsun sony verirsin eline xboxin[signature][hline]Oh baby you want me ? Well you can get this lap dance here for free. eheueheu o zamanlar turkiyede xbox yoktu bisi yoktu konusuyoduk. simdi xbox kullaniyorum ama kalkip playstationa laf etmismiyim? bi sonynin gerizekali satis politikalarina laf ederim edersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 zaten ps3'e kotu dersen banlerim. oyle fanboyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 daha gecen gun biraz manipule etsem xbox alcaktin be adam, nasi bi anda fanboy oldun. ayrica ps3 sucks niye diyim, para var huzur var butun konsollari aldim. alamayipta bok atan fakirler dusunsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 xbox alsaydım xbox sucks diyenleri banlerdim zaten. almasaydım herkesi banlerdim, bölümü de kapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 xbox iyi de god of war yok napayım öyle aleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 fizban said: xbox alsaydım xbox sucks diyenleri banlerdim zaten. almasaydım herkesi banlerdim, bölümü de kapardım. ,dsfgdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar