senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 şu aç kardeşinize bi tavsiye verin, agoradaki subway evlere servise başlamış, da daha önce hiç yemediğim için neyi iyidir neyi kötüdür bilmiyorum? var mı abi şu sandiwiçi imba dediğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sandwichi güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Italian BMT yiyebilirsin güzeldir. Steak & Cheese de güzel. Ne yesen güzel gelicek, çünkü güzel. O yüzden çok takılma kafana yatanı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 pek imba bir şeyi yok bence, bir sandviçi parasına da evde 3-4 tane hazırlarsın yemek zorundaysan deniz mahsüllü fena değildi en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 italyan bmt söyledim. evde yapılır bunlarda, yapcak adam yok işte :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Ekmegi güzel :.subaoın o kador Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 pek acı bir şey koyma içine tadını bozuyor gecikmişim gerçi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sandwich seviyorsan değer bence öyle düşünmemek lazım. Fastfood'dan sağlıklı olduguda açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Normal ekmek seçmeseydin evet. Parmesanlı kekikli falan seçseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 parmesanlı seçtim zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ha iyi o zaman, afiyet olsun şimdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ton balıklı 30cm ftw + lays+ sprite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 cookie (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kesinlikle kurabiyeler. mmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Italian BMT. Tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 gelen sandiviç çok güzeldi hakketen, özellikle o parmesanlı ekmek nefisti yalnız o cookieee nedir öyle ya, 10tane koy önüme 10unuda yerim, açık ara hayatımda yediğim en güzel kurabiyeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Subway'in cookie leri çok kötü be. Ama cookie genel olarak güzel bir şey tabii. Gerçi Türkiye'de güzel yapıyor olabilirler ama burdakiler iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kötü mü? belki de bu tarz cookie az yediğim için güzel gelmiştir bana, ama çok beğendim, kıvamı tatlılığı tam yerindeydi böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 iyisini yesen yuzune bakmazsin. yok ya o kadar da kotu degil, eh iste. subway gibi bi yer icin iyi denebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Burda Ben's Cookies var. Gözünün önünde çıkıyor cookie ler böyle fırından. Her çeşit var ve Subway'in cookilerinin 2 katı kadar. Eline aldığın anda sıcacık parçalanıyor çikolatası akıyor. mmpfpffsss. Canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Hammurabi varken ne subway i ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 melt diye bi sandviç var ondan yiyom ben hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Italian BMT, footlong, parmesan bread, white cheese, toasted, ketcap, mustard & salt piliz:) Subway melt te guzeldir ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sandwichi guzel olur . MEHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar