Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Ben de giriyorum LYS'ye. Gerçi ben laf olsun diye giriyorum, ilk yüzü de hedefliyorum :) YGS'de zaten tama yakın çıkartırım, dil sınavındanda daha önce çıkmış sınavları çözdüğümde bir yanlış bile çıkmadı. Doktorluktan vazgeçip Boğaziçi Çeviribilim'e mi gitsem acaba :) (Tıp kazanamazsam olur aslında. İktisat Fakültesine dönmek en istemediğim şey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 0.15 ile 0.12 kesinlesti mi peki, danistay onayladi mi henuz ? 3 hafta kaldi, muhtemelen patide uniye girmeyen 2. insan falanim, essek kadar adam olduk bir de anasini satayim ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 şeyi sorucam. şimdi ben fen-matematik mezunuyum. lys'de mat2 ve ed-sos çözerek tercih yapabilir miyim? puanım 0.12 ile çarpılsın razıyım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 evet yapabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_anijav_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 arkadaşlar durum nedir ? Ben üniversiteden ayrılıp tekrar hazırlanmayı düşünüyorum bu sene.Şimdi eşit ağırlık öğrencisiym gönül rahatlığıyla dil için veya sözel bölüm için hazırlanabilir miyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar