Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lady Gaga Mayıs'ta İstanbul'da

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

napae said:

Ya eğer bizim okulun festivali kapsamında gelicekse okulun dışından kimseyi almasalar süper olurdu. Ama o parayı zor çıkarırlar tabi öyle.

aha napae bizim okuldaymış.

bu arada gaga mayısta istanbuldaysa ben hep istanbuldayım, beni de gelip görebilirsiniz. kozyatağında oturuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış bilgi. kuruçeşme arenada 15 haziranda yapılması planlanıyordu; lady gaganın sitesindeki takvimde birkaç hafta öncesine kadar yer alıyordu ve sonra silindi. 15 mayıs için hollanda konseri mevcut dolayısıyla böyle bir ihtimal yok şuan için. mayıs söylentisi nereden nereden çıktı bilmiyorum ama cahil türk haber siteleri jun = mayıs diye düşünecek kadar salak olabilir başka ihtimal yok :p

son anda bir değişiklik olmazsa lady gaga avrupa turnesini kısa kesip 4 haziranda sheffield arena'da vereceği konser ile turneye 3 haftalığına ara verecek dolayısıyla avrupa turnesinin son durağı ingiltere olacak, türkiye değil. türkiye ve birkaç doğu avrupa ülkesi listeden çıkarılmış durumda sebebini bilmiyorum ama biletlerin 200 euro dolaylarında olması bu ülkede her kesimin bilet alamayacağı anlamına geliyor böyle olunca pek fazla talep olmayacağı öngörülmüştür diye düşünüyorum. erasmus tayfamızla türkiyede buluşup kuruçeşme arenadaki konsere gitmeyi planlıyorduk umarım tekrar takvime dahil edilir elinden şekeri alınmış küçük çocuk gibi hissedeceğim buraya gelmezse. dahil edilebileceği tek aralık 4 haziran-15 haziran arası gibi görünüyor bakalım ne olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...