kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 beni sevmiyor. abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sen bayılıyosun ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 abi burger king burda cok kotu. Eti falan farkli sanirim, turkiyedekinden sonra cok yetersiz kaliyor, o Turk koftelerin guzel tadi eksik yani. Kiymetini bilin, Turkiyenin whopperi bile ozlenirmis sdhfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 abi dün yemek söyledim adamlar 1 saatte getirmedi aradım 5 dk içinde elinize geçer dedi 5 dk içinde elimde olmazsa ağzımı bozarım diye söyleyip kapadım telefonu sonra sipariş gelmedi 5dk içinde bende ufak bişi sövdüm ve iptal ettirdim siparişi zaten sinirden yemekte yiyemedim. bugünde evin dibinde nede olsa diye kalkıp gidip paket yaptırayım dedim. adama ICE TEA LIMON diye ısrar etmeme rağmen ve DOMATES OLMASIN diye ısrar etmeme rağmen ice tea şeftali ve domatesli. ben napayım bu adamlara bana kıllığına yapıyolar kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 neyse allaa şükür doyurduk karnımızı. allahım sen olmayanlarada ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bıcı bıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bazen kola çok kötü oluyor. Asitsiz. Büyük boylarda değilde orta boylarda oluyo görütüp değiştiriyoruz. Bide en uyuz olduğum büyük boy patates alıyoruz tamam kabı buyuk am içindeki orta boyh kadar oluyor. Bazende yanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 karşıyakada bazen ranch sos bıtıyo sinir oluyorum BOSTANLI forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 yazar burda demişki ben hergün burger king e gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ice tea limon ne ya ıy. adamlar seni doğru yola sokmaya çalışmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 20:00 da kfc söledim 22:30 da geldi, üstüne para aldılar üstüne barbeküüeee sosu koymamışlar + pepsi koymuşlar kola yerine + neden geç geldiniz dedim bana sölediği şey Polis çevirdi abi yolda oyuzden geciktim. nese açtım bir baktım tavuklar bildigin buz, pepsi imamın abdest suyu iki buçuk saat yolda kalmış patetesler donmuş artık, kfc yağ bağlamış. Hane böle akşamdan kalır çıkarırsın ama donar yağları aynen öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kardeş hikayede yannışın var kfcde pepsi diye bişi yok baştan yannış yani. sadece coca cola var orda =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 off direk şikayet etseydin ya o ne öle para falan vermicektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ŞİMDİ ŞÖYLE BİŞEY DÜŞÜNDÜM. Nası sigara içenler kanser olup sigara firmalarına dava açıyorlarsa bizde burgerdan yemek yedikçe kilo alıp obez olunca dava açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 öyle dava açamıyosun artık üzerinde uyarısı var sigara gebertiyo adamın hayatını kaydırıyo diye uyarıyı koydular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 filmi vardı super size me diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kermit said: kardeş hikayede yannışın var kfcde pepsi diye bişi yok baştan yannış yani. sadece coca cola var orda =( flyinnden geliyor, hepte pepsi yolluyolar icetea istiyorum nestea mi ne onu yolluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Nasıl canım istedi varya. 50km yakınımda KFC olsa üşenmem kalkar giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bunu tek başına bitiren tek hayvan ben değilim di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 rahatsiz said: bunu tek başına bitiren tek hayvan ben değilim di mi? Yok bi kere Ankara'dan aldım taaa Kocaeli'ne kadar hem araba kullandım hem kanat yedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 balçova'daki burger king'te günden güne kötüye gitti, siparişler hep yanlış geldi, soğuk geldi, patatalar böyle kendinden geçmiş halde geldi, niye böyle diye sorduğumda aldığım cevap harikaydı zaten: -e en fazla siparişi siz veriyorsunuz, en çok sizinki yanlış geliyor. kurye böyle diyince zaten geri cevap bile veremedim. peki ben ne yaptım mcdonald's a geçtim, adamlar 15dakkada getiriyorlar ki yerleri burger king ile aynı yerde, daha bi kere paket içeriği yanlış gelmedi. burger king fanboi ev arkadşım bile mcdonald's a geçti. ha bide son zamanlarda burger ketçap mayonez dışındaki soslara para almaya başladı haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Seceba said: kermit said: kardeş hikayede yannışın var kfcde pepsi diye bişi yok baştan yannış yani. sadece coca cola var orda =( flyinnden geliyor, hepte pepsi yolluyolar icetea istiyorum nestea mi ne onu yolluyolar işte sadece coca cola ürünleri satıyolar nesteade coca cola company bilmemnesi yazar zaten pepsi olmaması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Balçova BK ve KFC'den uzak durmak en iyisi. Bigün yemek getirenlerden birini dövücem o olucak. Kendi kendilerine başiş alıyorlar para üstünden, bahşiş vermeyince iyi akşamlar diyorsun adam dönüp bakmıyor bile vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar