Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Alexi : Bence içme son bardağı. Wish : İçmiyim dimi? Alexi : İçme, içmesin dimi? Akabindeki Hatun : İçmesin. Alexi : Haklı kız, ben diyorum. Wish : İyi içmeyelim. Alexi : Kalkalım mı? Wish : Evet kalkalım. Alexi : Şunları içelim bi. Wish : Gel bi tuvalete gidelim biz. ÖRGHHHHHHHHH.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: fizban, 13 Temmuz 2004 01:37 tarihinde demiş ki: imzalı mı mesela? nerden bilicez? kanıtlayın efenim aaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Vodka delikanlısı vardı orada birde. Ayrı bir olay. - Seviyorum ve sevecem![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 "Sevecem.." ah... Akabimizdeki hatun da artik iyice sevdicek oldu. O zamandan belliydi zaten. Oyleydi di mi? Hatta ikinci kattaki akvaryumun yanindaki duvarda "Snn $ny'i seviyooo..." yaziyor :)[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Oh be kardeşim! bi tek biz biliyoruz zannediyordum burayı =) Akdeniz Pub a herzaman uğrarım taksime gittiğimde zaten en güzel hatunlarıda orda bulabilme imkanımız oluyor ve hatunla gidilicek en güzel içkili mekandır =) Bi dahaki gittiğimde bende bi işaret bırakıcam... haydiyin selamlar...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ben bu sene bjk-fb maçı öncesi burda içip kusmamamak için kendimi tutmuştum ama dayanamadım sonra Golden Kokoreçisine girip tuvalatteki pisuvara kustum =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 biri bişi derse veya yakayı ele verirseniz bizim sucumuz yok örgüt başımız böyle buyurdu elimiz kolumuz baglı uymamız gerekiyo de kim miş o derlerse kedi , karakedi de tabi *!kedi ne lan* modundaki polis de oldu bende bond james bond derse iş sarpa sarabilir[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 hehe! kampanya aciyorum arkada$lar [=o= team] olarak akdeniz pub'i yakalim!! lol...[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Lol niye yakıyoruz ki? Suyunu çıkarıp her tarafa =o= falan çizerseniz 1-2 ay sonra ana haberlere (tercihen Show TV) falan çıkarız. "Kim bunlar? Manyak mı? Deli mi? Metalci mi? Yoksa Satanist mi?!" "=o=" * DAANNN * [Reklamlar] Canlı yayına falan da çıkarız, kelimelerimizi tek tek c/p'leyip "Manyağız biz, satanistiz, =o= demek, satanist demek. Paticik ismi de kestiğimiz kedilerin patilerini biriktirmemizden geliyor!" dedirtirler bize. Hatta albümdeki resimleri de editleyip kan içerken çekilmiş gibi yapar şimdi bunlar. Hepsi tunca'nın suçu. Ama yakıştı masaya be! :-P[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natural Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 o pati işareti varya neyle yapıldı dersiniz?size soruyorum neyle yapıldı? hee? cevaaap verin ulan? vıııııııııııııjttt holalalalala neyçırıl jeday'ın anahtarıyla abiiiiii şöyle adam olun hade bakalım ense traşı falan yani[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 pekis ölyleyin sizi aptal ölümlüler kim akdenizin çalışanları yaklaşınca diğer kimse farktemeden o işaretin üstünü küllükle kapatıp güzel bir dayak yememizi önledi haaa? kim! DOĞMiiiiiiiiiiittttt !!! WOOOF WOOOF[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 14 Temmuz 2004 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Merak etme siz saklasanizda gittikten sonra goren o uzun sacli tikky gorevli, yedi ced sovmu$tur size kesin ;)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 öenmli olurken tuncayı elinde anahtarlı birşekildeyken masanın üzerindeki çizikle görmemesi. zaten o gün herif baya ters ters baktı bize.çok ses yaptık az içtik,masa kapladık bide alexi ayakkabısını koltuğun üstüne koyup bağladı,ayıp ettik gaba.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 DoGMeaT sayesinde tunca dayak yememiş oldu yani. Ama rezil insanlarız ya :-P[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Güzel olmuş mu?[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Yan masada daha farkli bir eser gorurseniz bilin ki o da benden olacak... Lol.. Kaming sun! :D[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ispikleyeni keserim ha, ona gore =)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Hehe...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… edi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 vandal pati...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 3 hafta sonra ... bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Hangi masada duruyor bu işaret? Dün aradım aradım bulamadım. Çizip yanına nickimi yazıcaktım bende ama elimde çizebilecek yeteneğe sahip birşey yoktu =) bidaaki sefere[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 sanırım o ufak cumbalı bölümdeki sağda duran masalardan birinde o şekil. bakın o sağdaki masalardan kapıya daha yakın olan (tam köşe oluyo) ın en sağında duvarda bi delik var. ben oraya gitmeden önce küçücükü mesela o delik. mümkünse orayı delip içip içip sora da o delikten kaçıcam ilerde.[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Vodka delikanlısı vardı orada birde. Ayrı bir olay. - Seviyorum ve sevecem![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 "Sevecem.." ah... Akabimizdeki hatun da artik iyice sevdicek oldu. O zamandan belliydi zaten. Oyleydi di mi? Hatta ikinci kattaki akvaryumun yanindaki duvarda "Snn $ny'i seviyooo..." yaziyor :)[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Oh be kardeşim! bi tek biz biliyoruz zannediyordum burayı =) Akdeniz Pub a herzaman uğrarım taksime gittiğimde zaten en güzel hatunlarıda orda bulabilme imkanımız oluyor ve hatunla gidilicek en güzel içkili mekandır =) Bi dahaki gittiğimde bende bi işaret bırakıcam... haydiyin selamlar...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 ben bu sene bjk-fb maçı öncesi burda içip kusmamamak için kendimi tutmuştum ama dayanamadım sonra Golden Kokoreçisine girip tuvalatteki pisuvara kustum =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 biri bişi derse veya yakayı ele verirseniz bizim sucumuz yok örgüt başımız böyle buyurdu elimiz kolumuz baglı uymamız gerekiyo de kim miş o derlerse kedi , karakedi de tabi *!kedi ne lan* modundaki polis de oldu bende bond james bond derse iş sarpa sarabilir[signature][hline]Grandmaster Hamburger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 hehe! kampanya aciyorum arkada$lar [=o= team] olarak akdeniz pub'i yakalim!! lol...[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Lol niye yakıyoruz ki? Suyunu çıkarıp her tarafa =o= falan çizerseniz 1-2 ay sonra ana haberlere (tercihen Show TV) falan çıkarız. "Kim bunlar? Manyak mı? Deli mi? Metalci mi? Yoksa Satanist mi?!" "=o=" * DAANNN * [Reklamlar] Canlı yayına falan da çıkarız, kelimelerimizi tek tek c/p'leyip "Manyağız biz, satanistiz, =o= demek, satanist demek. Paticik ismi de kestiğimiz kedilerin patilerini biriktirmemizden geliyor!" dedirtirler bize. Hatta albümdeki resimleri de editleyip kan içerken çekilmiş gibi yapar şimdi bunlar. Hepsi tunca'nın suçu. Ama yakıştı masaya be! :-P[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 o pati işareti varya neyle yapıldı dersiniz?size soruyorum neyle yapıldı? hee? cevaaap verin ulan? vıııııııııııııjttt holalalalala neyçırıl jeday'ın anahtarıyla abiiiiii şöyle adam olun hade bakalım ense traşı falan yani[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 pekis ölyleyin sizi aptal ölümlüler kim akdenizin çalışanları yaklaşınca diğer kimse farktemeden o işaretin üstünü küllükle kapatıp güzel bir dayak yememizi önledi haaa? kim! DOĞMiiiiiiiiiiittttt !!! WOOOF WOOOF[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 14 Temmuz 2004 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Merak etme siz saklasanizda gittikten sonra goren o uzun sacli tikky gorevli, yedi ced sovmu$tur size kesin ;)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 öenmli olurken tuncayı elinde anahtarlı birşekildeyken masanın üzerindeki çizikle görmemesi. zaten o gün herif baya ters ters baktı bize.çok ses yaptık az içtik,masa kapladık bide alexi ayakkabısını koltuğun üstüne koyup bağladı,ayıp ettik gaba.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 DoGMeaT sayesinde tunca dayak yememiş oldu yani. Ama rezil insanlarız ya :-P[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Güzel olmuş mu?[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin. Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Yan masada daha farkli bir eser gorurseniz bilin ki o da benden olacak... Lol.. Kaming sun! :D[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Ispikleyeni keserim ha, ona gore =)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Hehe...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 vandal pati...[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Hangi masada duruyor bu işaret? Dün aradım aradım bulamadım. Çizip yanına nickimi yazıcaktım bende ama elimde çizebilecek yeteneğe sahip birşey yoktu =) bidaaki sefere[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 sanırım o ufak cumbalı bölümdeki sağda duran masalardan birinde o şekil. bakın o sağdaki masalardan kapıya daha yakın olan (tam köşe oluyo) ın en sağında duvarda bi delik var. ben oraya gitmeden önce küçücükü mesela o delik. mümkünse orayı delip içip içip sora da o delikten kaçıcam ilerde.[signature][hline] * i am the spinach that sticks in your teeth * i am the weedwhacker in the garden of evil * i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar