Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nevizade - Akdeniz Pub

Makaveli

Öne çıkan mesajlar

Alexi : Bence içme son bardağı.
Wish : İçmiyim dimi?
Alexi : İçme, içmesin dimi?
Akabindeki Hatun : İçmesin.
Alexi : Haklı kız, ben diyorum.
Wish : İyi içmeyelim.
Alexi : Kalkalım mı?
Wish : Evet kalkalım.
Alexi : Şunları içelim bi.
Wish : Gel bi tuvalete gidelim biz.

ÖRGHHHHHHHHH.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Oh be kardeşim!
bi tek biz biliyoruz zannediyordum burayı =) Akdeniz Pub a herzaman uğrarım taksime gittiğimde
zaten en güzel hatunlarıda orda bulabilme imkanımız oluyor ve hatunla gidilicek en güzel içkili mekandır =)

Bi dahaki gittiğimde bende bi işaret bırakıcam...

haydiyin selamlar...[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Sosyal ağlarda paylaş

Lol niye yakıyoruz ki?

Suyunu çıkarıp her tarafa =o= falan çizerseniz 1-2 ay sonra ana haberlere (tercihen Show TV) falan çıkarız.
"Kim bunlar? Manyak mı? Deli mi? Metalci mi? Yoksa Satanist mi?!"
"=o=" * DAANNN *
[Reklamlar]
Canlı yayına falan da çıkarız, kelimelerimizi tek tek c/p'leyip "Manyağız biz, satanistiz, =o= demek, satanist demek. Paticik ismi de kestiğimiz kedilerin patilerini biriktirmemizden geliyor!" dedirtirler bize.
Hatta albümdeki resimleri de editleyip kan içerken çekilmiş gibi yapar şimdi bunlar.

Hepsi tunca'nın suçu. Ama yakıştı masaya be! :-P[signature][hline]Dilenci: Doğuştan körüm, kimsem yok. Lütfen yardım edin.
Şair: Bahar geliyor, ama ben yine göremeyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

o pati işareti varya neyle yapıldı dersiniz?size soruyorum neyle yapıldı? hee? cevaaap verin ulan?
vıııııııııııııjttt
holalalalala

neyçırıl jeday'ın anahtarıyla abiiiiii

şöyle adam olun hade bakalım ense traşı falan yani[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

pekis ölyleyin sizi aptal ölümlüler kim akdenizin çalışanları yaklaşınca diğer kimse farktemeden o işaretin üstünü küllükle kapatıp güzel bir dayak yememizi önledi haaa?

kim!

DOĞMiiiiiiiiiiittttt !!!

WOOOF WOOOF[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 14 Temmuz 2004 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

öenmli olurken tuncayı elinde anahtarlı birşekildeyken masanın üzerindeki çizikle görmemesi.
zaten o gün herif baya ters ters baktı bize.çok ses yaptık az içtik,masa kapladık bide alexi ayakkabısını koltuğun üstüne koyup bağladı,ayıp ettik gaba.[signature][hline]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
sanırım o ufak cumbalı bölümdeki sağda duran masalardan birinde o şekil. bakın o sağdaki masalardan kapıya daha yakın olan (tam köşe oluyo) ın en sağında duvarda bi delik var. ben oraya gitmeden önce küçücükü mesela o delik. mümkünse orayı delip içip içip sora da o delikten kaçıcam ilerde.[signature][hline]
* i am the spinach that sticks in your teeth
* i am the weedwhacker in the garden of evil
* i am the wrong number that wakes you at 3:00 a.m.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...