Buyse Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 server gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 kapattılar valla. ulan UO'daki gibi geri gitmesin şimdi bu sdfkgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ahaha ABİ SERVER GERİ ALINMIŞ! DAS tam bir Ultima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bleh.. paso comm error verio işini bilen GM alsinlar kardeşim :)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 kankalar burda oynayin bence de, yeni server acilir acilmaz herkes oraya ayni anda baslasin, ayni continentte baslarsak bizim icin buyuk avantaj olur. NA serverindaki arkadaslardan da ozur diliyoirum ama goonsquad 100 kisilik limitini doldurmus, inaktifleri attiktan sonra, yeni gelen goonlara yer kalmazsa sizi de aldiracagim mutlaka. Bu arada bir cok layout var ama su ana kadar gordugum en optimal hali bu: R R R R R R C M C M C M R R R R R R C M C M C M R R R R R R R = Resource binasi = Woodcutter / Quarry / Mine C = Cottage M = Manufactory = Sawmill / Stone Mason vs. binalarin levellari icin se Town hall level - 2 gibi kullaniyorum simdilik, 32. saatimde stone ve wood production 2300+ su an. (NA serverindan bahsediyorum, EU serverinda ciddi tas sikintim var, iyi gelmedi resourcelar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Forumlarında yazıyor bakım var diye. 10dk yazmışlar ama belli olmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Bu arada mesela agac veya tas oldugu yerleri C ye denk getirin. Cottagedan geleck bonus yerine natural resource bonusu daha iyi, manufactoryler olsun ama, bu arada unutmayin ki bir resource binasi bir cok cottagedan bonus alabiliyor ama her manufactorynin 1 inden etkileniyor. Kisacasi Bir woodcutterin yaninda 2 tane sawmill olsa bile 1 tanesi sayiliyor. 30% ile basliyor bu arada manuyfactory bonuslari, bayagi guzel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 eudayız biz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Fortuna'dan Ultima'nın LORT'larına büyük hizmet: http://www.lordofultima.com/en/forum/showthread.php?tid=40077 Bu şey city planner: Önce şehrinizin çıplak halini ayarlayın (kaynaklar filandı) sonra binaları istediğiniz gibi koyun nasıl oluyor nasıl duruyor diye kontrol edin. Binaları default olarak lvl10 koyar ama çok önemli değil space'e basınca kenarından aldığı bonusları gösteriyor, önemli olan da o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 neyse allahtan bina orderlarini filam koymustum işalla biterler bu kapanma olai etkimez onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 teyy hala kapalı. level 7 town hall upgrade'ini yapıyodum 6 saat diyodu be. işliyor mudur acaba o offline iken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mortis said: eudayız biz NA da da var bi kac kisi ondan dedim mort. Hayir daha bugun damlamissin hemen sizli bizli konusmalar... pfft yani, ordumla haddini bildirmiyim 7 gun sonra :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 zuaa emir goonsquadda mısın sperglords united Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Xenocide said: title nasıl artıyor? official açıklamaya göre sahip oldugun moonstones lara göre title yükseliyor. moonstones sahibi olmak içinde moonglow tower lvl 10 yapmak gerekiyor. şuan baronum test edicem yakın zamanda moonglow tower lvl 10 olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 nasıl baron oluyorsunuz peki abi ben başladığımdan beri knight'ım. 380 puandayım şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 onu bende anlamadım. closed betada üye olmuştum ben. direk baron başladım oyuna. burda sir başlayıp daha sonra knight olanlar var sanırım. sanırım ilk 2 yada 3 title ı town hall levela göre yada sahip oldugun puana göre alıyosun. daha sonraki yüksek title lar için moonstones lazım olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 world 2 açıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Fortuna said: Fortuna'dan Ultima'nın LORT'larına büyük hizmet: http://www.lordofultima.com/en/forum/showthread.php?tid=40077 Bu şey city planner: Önce şehrinizin çıplak halini ayarlayın (kaynaklar filandı) sonra binaları istediğiniz gibi koyun nasıl oluyor nasıl duruyor diye kontrol edin. Binaları default olarak lvl10 koyar ama çok önemli değil space'e basınca kenarından aldığı bonusları gösteriyor, önemli olan da o. does not exist diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Azmodai said: Mortis said: eudayız biz NA da da var bi kac kisi ondan dedim mort. Hayir daha bugun damlamissin hemen sizli bizli konusmalar... pfft yani, ordumla haddini bildirmiyim 7 gun sonra :/ ağzını kırarım ! haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Xenocide said: nasıl baron oluyorsunuz peki abi ben başladığımdan beri knight'ım. 380 puandayım şu anda. 500'u gecince puaniniz baronsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Azmodai said: Xenocide said: nasıl baron oluyorsunuz peki abi ben başladığımdan beri knight'ım. 380 puandayım şu anda. 500'u gecince puaniniz baronsunuz. 370 puanım var ve baronum, muhtemelen town hall leveli ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ordundaki adam sayisi ile ilgili de olabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 7thBreath said: Azmodai said: Xenocide said: nasıl baron oluyorsunuz peki abi ben başladığımdan beri knight'ım. 380 puandayım şu anda. 500'u gecince puaniniz baronsunuz. 370 puanım var ve baronum, muhtemelen town hall leveli ile alakalı. lvl kac town hall? Lvl 7 de gelmis olabilir baron, ama bu durumda 300 puanda sen lvl 7 th dikmissin, bravo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 BioHazarD said: ordundaki adam sayisi ile ilgili de olabilir :P ordum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Ben başladığımdan beri Baron'dum sanırım. Hiç farklı bir şey gördüğümü hatırlamıyorum, dikkatimi çekmemiş olabilir. Patch ile daha sonra Knight durumları eklenmiş, erken başlayanlar Baron başlamış olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar