sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bende istiyorum bogachan a lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 attım ikinize de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ya ben alliance daydım disband ettim ama inv geldikten sora..şmdide girmeyi başaramadım iptal mi oldu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 hala gözüküyosun listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 tamam oldu saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Ya Mana ne işe yarıyor ve nasıl arttırıyoruz gelişini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 questlerden aldığın itemleri kullanırken yada diamondla aldığın itemleri kullanırken mana harcarlar. altlarında yazar zaten ne kadar mana istedikleri. mana artışını arttırmak içinse, ne kadar yüksek title o kadar çok saatlik mana artışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 title nasıl artıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 scorela galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 şöyle güzel bir müzik koysalarmış ya oyuna atmosfere uyacak bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 benim şehir dağın kenarında diye mi nedense yanlız taş falan baya bol var ama demir resmen yerden fışkırıyor her yer demir demir demir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Şehrin konumuna göre içeriği değişiyor sanırım. Xenocide said: title nasıl artıyor? Townhall'ı geliştirince artıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 herkes oynuo ben de mi başlasam eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 herkes başlamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bu server antreman olur aslinda yeni bu server acildiginda herkes orda sifirdan baslarsa daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 world 2 den başladım bakalım o continent falan random mı atılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Continent random oluyor. 1'den başlıyor sanırım, doldukça bir sonrakine veriyor. Böylece aynı zamanda başlayanlar birbirine yakın oluyor, rekabet daha dengeli oluyor. Bu yüzden yeni bir yerde başlayacaksak önceden konuşup aynı zamanda hesapları açarsak güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 peki şu verdiğiniz codeları nerden alioruz nereye girioz bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bu dungeonlarda progress diye bişey var o neye göre artıyor ben raidledikçe mi artıyor? daha doğrusu raidlendikçe mi artıyor nedir? habire gönderiyorum ordu 3-5 bişeyler geliyor ama düşük ihtimalle artifact falan gelir gibi bi teorim var ondan sürekli yolluyorum. kaybım olmuyor zaten :) @mortis abi ana sayfadan play game'e basınca server seçtiğin yer varya, orada redeem code diye bi seçenek var sağda, oradan yapıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bir kısmını nerden buldular bilmiyorum, sağda solda yazıyordur belki. bir tane bana mail ile geldi biraz oynadıktan sonra. oyuna girerken server seçme ekranında redeem code gibi bir yer var, oraya tıklayıp giriyorsun.. alliance forumunda 3 tane kod yazılmış, onları da kullanabiliyorsunuz. birlikte değilsen ismini söyle davet yollıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Mortis ismim invite plöx ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Lortmu olcan lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 su redeem code olayi nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 50 tane bina yapmışım rank 6 yapmam lazım ana merkezi. baya güzel oldu binalar falan ama. yanlarına bir de depo yapacağım, tüm binaların birbirinden bonus falan alması güzel bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Cuce said: Lortmu olcan lan lort oldum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar