BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Xaero said: bana klan daveti gelmedi. xaero ve xaerofarb'a yolladim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 BioHazarD said: nasil aliyoruz bu beles elmaslari oyuna login yaptıktan sonra server seçme ekranında sağda redeem var oraya code ları girerek yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 server 2 'deyim bende clan daveti istiyorum ne lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 oyun ici isim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Ordan burdan aklıma gelen bir şeyler yazdım; Destek hattı - Diamond'ı deponuz dolup boşa malzeme çıkartma durumunuz olmadığı sürece binalarınızı daha çabuk yapmak için kullanmayın. - Diamond ile mecbur kalmadıkça (deponuz dolacaktır veya bir süre oyun ile ilgilenemeyeceksinizdir) 'minister' almayın. - Başlangıçta 7 gün güvende olduğunuz sürenin ilk günlerinde askeri olarak gelişmeyi düşünmeyin, sadece hammadde üretimine yoğunlaşın. - İlk malzemelerinizi çıkartacağınız kaynakları yerleştirirken mümkün olduğunca bonusa göre yerleştirmeye çalışın. Woodcutter'ı orman yanına, Quarry'i kayalık yanına, Irin Mine'ı demir madeni yanına, Farm'ı göl yanına yerleştirmeye çalışın. Alakalı malzemeleriyle ne kadar komşulukları olursa o kadar üretim bonusları olacaktır. - Üretim bonusunuzu arttırmak için aynı tip üretim binalarına komşu olacak şekilde ilgili binaları yerleştirmeyi unutmayın. Woodcutter'lar için Sawmill, Quarry'ler için Stonemason, Iron Mine'lar için Foundry, Farm'lar için Mill kurabilirsiniz. Bir bina etrafına olabildiğince çok üretim bölgesi denk getirerek bu binalarınızı ekonomik kurmaya çalışın. (Başlangıçta bu binalarınızı geliştirmeseniz de olabilir.) - Cottage'lar binalarınızı daha hızlı yapmanızı sağlamanın yanında komşusu olduğu üretim yerlerine bonus verir. Bu üretim yerleri farklı tip olabilir, ancak bonusları üretim ile ilgili binaların verdiği bonuslar kadar yüksek değildir. Bu yüzden her bölgeye kurmanıza gerek yok ancak farklı tip üretimlere ortak noktaları değerlendirmek için kurabilirsiniz. - Bir binanın diğerine komşu olabilmesi için binanın 4 kenarının herhangi birinde olması veya çaprazındaki ilk karede olması gerekmektedir. - Farmların etrafındaki boş alanlar ve göller (büyük su birikintileri bina kurulabilecek yer olduğundan onlar göl'e dahil değiller) Farm'a üretim bonusu vermektedir. - Townhall'ınızı geliştirdiğinizde maksimum kurabileceğiniz bina sayısı artacaktır. Öncelikle gerekli gördüğünüz binaları kurup ardından kalan bina hakkınızı üretim binaları ile değerlendirebilirsiniz. - Üretim için sabit bir binanın seviyesini sürekli geliştirmek yerine tüm üretim binalarınızı bir arada geliştirmeye çalışın. Böylece en düşük maliyet ve zaman kaybıyla daha toplamda daha fazla üretime sahip olursunuz. - Güvenliğiniz bittiğinde ve birisi size saldırabilecek durumda olduğunda şehrinizde mutlaka Scout bulundurun. Böylece birisi size casus yollayıp şehrinizi incelediğinde haberiniz olur ve o casusları yakalama şansınız artar. - Bir saldırı aldığınızda (veya bunu düşündüğünüzde) eğer askerleriniz karşı koyabilecek güce sahip değilse asker kaybı yaşamamak için askerlerinizi uğrayacağınız saldırı sonrasında geri dönecekleri şekilde bir yere yollayın ve bu sürede olabildiğince malzemelerinizi eritmeye çalışın (fazla hammaddeyi yakınınızdaki güvenebileceğiniz kişilere de yollayabilirsiniz, depolarının dolu olmadığından emin olun). - Binaları kurmadan önce komşuluktan alacakları bonusları dikkatlice okuyun ve mümkün olduğunca bu bonuslardan yararlanmaya çalışın. Her üretim binasının bonus aldığı en az 3 farklı durum var. Bunun dışında savaş üniteleri için gerekli binaları Barracks etrafına kurmanız ünitelerinizin üretim süresini kısaltacaktır. Bunlar dışında da farklı binalar farklı durumlarda bonus veriyor, bonusları mutlaka göz önünde bulundurun. - Binalarınızı mümkün olduğunca tek bir sefer kurun ve orada geliştirmeye devam edin. Kurduğunuz bir binayı çok mecbur kalmadıkça kaldırmayın. - Bir şehre saldırmadan önce mutlaka Scout ile şehri gözlemleyin. Böylece askerlerinizi ölüme yollamamış olursunuz veya hammaddesi olmayan bir şehri yağmalamaya çalışıp vakit kaybetmezsiniz. - Eğer bir birliğe üyeyseniz saldırılarınızı yaparken kime saldırdığınıza dikkat edin. Bazı saldırılar karşınızdaki tarafından bireysel algılanmayabilir. - Savunma yaparken ordunuzdaki saldırı askerlerini (savunması düşük olanları) şehir dışında bulundurmaya çalışın, böylece onların gereksiz kaybına karşı koymuş olursunuz. - İkinci şehrinizi kuracağınız zaman ne çok yakınınıza, ne de çok uzağınıza kurun. Gerektiğinde ana şehrinizden destek olabileceğiniz, ama sizin kontrol alanınızı da genişletebilecek bir yerde kurmaya özen gösterin. Şehir kurarken birliğinizdekilerin veya arkadaşlarınızın pozisyonlarını da göz önünde bulundurabilirsiniz (tabi ki hedeflerinizin pozisyonları da aynı şekilde). Bunları yazarken kendimden emin bir dille yazdım ama bir kısmını (özellikle savaş ile ilgili kısımları) benzer başka oyunlardaki tecrübelerimden yazdım. Haksızsın dediğiniz konular varsa onları düzeltirseniz daha doğru bir yazı oluşturabiliriz. Bu yazıyı ayrıca Paticik Alliance forumuna da koyacağım. Foruma oyun içinde, tepedeki Alliance butonuna basıp sol menüde göreceğiniz 'Forums' altındaki 'General Talk' bölümünde görebilirsiniz. (Biliyorum uzun oldu yazı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ekleme : - yeni kuracağınız şehrin yakınında tepe, orman, dağ gibi alanlar olması/alanlara yakın olması, yeni sehrinizdeki kaynak spawnında (taş,odun,demir) etkili olur. (devlerin yalancısıyım) - town hall seviyesi arttıkça yeni binalar açılacaktır. ancak castle yaparken dikkatli olmak gerekir. castle sahibi oyuncuların şehirleri başka oyuncular tarafından ele geçirilebilir. ve tek bir şehire sahipseniz, 0dan random bi yerde yeni şehriniz spawn olur. yeterli orduya sahip olmadan yapmamakta yarar var - başka oyuncuların şehirleri ancak sizin ve saldırdıgınız oyuncunun castle'ı varsa ele geçirilebilir - stable, training ground gibi askeri üretim binalarını barracks'a birleşik yada tam çaprazına kurarsanız askeri üretim hızı bonusu alırsınız. - Lookout tower, size gelen saldırıların haberini daha önce almanızı sağlar - oyundaki kulelerin herhangi bir ofansif özelliği yok. sadece unitelerinize defans bonusu verirler. - kuleler, kurabileceğiniz maksimum bina sayısı limitinden harcamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 + mutlaka oyunun wiki sayfasını inceleyin :D yukarıdaki yazılar çok güzel olmuş ve emek harcanmış teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 alliance forumunda da var aynı yazılar, burda arada kaynar gider diye oraya da yazalım dedik. sormak istediklerinizi orda başlık açıp sorabilirsiniz ayrıca, bilen biri çıkarsa cevaplar :) ayrıca oradaki forumda market bölümü açtık, hammadde fazlanızı/ihtiyacınızı belirtip takas için uygun kişiyi arayabilirsiniz birlik içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 oyun EA'nınmış, warhammer bitti web-based oyunları da mı öldürmeye geliyolar?:D bu arada redeem code için thanks alot :D bi de clan daveti alabilir miyim? isim MArdox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 gönderdim davet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 oha la browser oyunlara karşı önyargımı yıkıp bi hesap alayım dedim isminden etkilenerek, zaten almışım ne zaman aldıysam artık, oyun açıldı direk kanım ısındı :) 2. serverda continent 52'deyim 279:529, nick aynı Xenocide. oynarım ben bunu vallahi atın alliance falan bişeyler varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yolladım davet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Arkadaşlar banada invite nick : Lorveck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 vallahi sevdim. iş yerinde oyalancak şeyim çıktı heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ben de oynuyorum. NA serverindayim genel olarak, orda Goonsquadlayim ama EU daki sehrimle de patiye katilabilirim sanirim ama onunla bu kadar aktif olacagimi sanmiyorum. Yine de Azmodai'i ekleyebilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 goonsquad bizim orda da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Nick Frostfel S2 continent 52deyim bende bi invite alabilirmiyim mümkünse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 suan allianceta olan herkeste officer yetkisi var bu arada herkes inv atabiliyo haberiniz olsun edit: yeni eu server acilirsa oraya gecmeyi dusunuyorum ben baya carpik yapilastim cunku :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 aquila said: goonsquad bizim orda da var. inaktif oldu onlarin cogu. Server 3'e migration var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 hatta 3e de actim bi tane takiliyorum bakalim biri chromedan biri firefoxtan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ben de geldim server 2 ye. nick buyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 güzele benzio oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Şu nickini değiştir Buyse ciddiyim. Buysa falan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 sen de her okuduğunda kız zannediyorsun demi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Yeni konuşmayı sökmüş gibi sanki Buse dicez Buyysee diyoruz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar