kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 guildden bakamıyonuz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 böyle daha dramatik olmadı mı? adeta önüne eldivenimi atıp seni duelloya davet etmişim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 cuma günü cuma namazından sonra hazır ol. şehrinin önünde cuma namazını kılıp saldır emrini vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 inv plx joyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Th 10 oldu Trisnic 8 Moonglow 8 Bunlarda 10 olsun bide nasıl yapacam bilmiyom ama 250 trade cart veya 25 merchant ship istiyo. Bu gereksinimide sağlıyım. Kuracam kaleyi gelirlersede gelsinler. Korumamda 6 saat sonra kalkıyo ama sağlam ordu bastım. Ulan resmen kapıların açılıp zombilerin bize saldırmasını bekliyomuş gibi korumamın kalkmasını ve egzantrik bişey olmasını bekliyorum. Altı üstü oyun, ne gerdi beni bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 benim korumam bitmeden yakındaki herkese iyi mesajlar ve resource hediye ettim oyunun tüm gerginliği bitti dost oldum herkesle :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Nero biz senle Pati Paktı imzalayalım buradan herkesin huzurunda. Herhangi bir durumda Pati kardeşliği ile yardım edelim birbirimize. di mi komşu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 ben bastım kale yolladım orduyu yandaki terkedilmiş şehre. hoş dağa raid de baya karlı. 3 4k altın getirio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 dağa mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2010 dağ mountain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Beyler bir Enemy edinelim hadi dışarıda düşman kazanıp içeride kontrolü sağlarız totaliter rejim yaparık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 FortunaPati Mortis Tolga Gençler biz 4ümüz Continent 12'deyiz. Bizim burda ki en büyük Alliance ile Non-Aggression Pact imzaladık üstün diplomatik çabalarım sonucu :P Bir plan yapalım şimdi o yüzden rahatça kıtayı kontrolümüz altına alalım diyorum. Haritaya bakarken FortunaPati'yi gördüm ona yakınım ama siz ikinize bakmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Farinal, onlinesan invite etsene beni KenyonMartin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 dedim bu ne bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 baya feci baydı etrafımdakilerin bırakması ve ghost townların artması sonucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 adamın tekine 700 kişilik ordu yolladım plunder için sağlam güzel şehre benziyor iyi bir şeyler söğüşleriz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 quelthul invite plox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 osmanadam invite plx birde zoom out nasıl yapılıyor yahu ctrl+scroll yapıyorum olmuyore browser firefox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ne zoomoutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Bildiğin zoom out şehri ufak gördüğün, region olarak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Haaaa chromuun özelliğimiş süpermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 neyse az kaldı yakındır sizden ayrılıp savaş açıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Kermit Reis aldığın her kararda yanındayım, hatta arkandayım. Şehrim, askerlerim, aşım ve avratlarım sana feda olsun. Yaşa Kermit Reis Varol Kermit Reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 şükrü sende katıl 2. hedefimiz sensin 1. hedefimizin kim olduğu TOP SECRET katılırsan bize senin için iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Ağam sen nefesini tüketme ben Şükrü'ye gerekli açıklamayı yaparım. Bak Şükrü kardeş... Bize katılsan iyi edersin... Yoksa seni bitiririz... Cevap vermen için sana 5 gün veriyoruz herhangi bir cevap vermezsen DİLİNİ KESER CEBİNE KORUZ ANLADIN MI?.. edit: kestane kebap yarına cevap ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar