Bittus Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 NeroWarden said: Bittus kim ya. Hemen üstümde duruyo şehri hehehe. buyrun benim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 paso offline diyor bana kırıp atıcam sonunda yepisyeni şehrimi o olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 maintanence sırasında queuedeki binaları inşaya devam ediyor mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 şuan bakımda oyun :) evet en azından önceki bakımlarda devam ediyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 11.00 cet +90 dk demisler ama cet ne olaki GMT ye farki ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 cet :central european time diğeri greenwich Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bakımdayken diyelim bina yapıyom onun süresi devam ediyomu la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bi rollback olmadıkça sorun yok tabi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 GELDİ BEYLER SERVERLAR GELDİ GERİ ALINMIŞ UNİCORN TAME ETTİYDİM GİTMİŞ OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 hop acıldı hmm fistan sölemiş cetin ne oldugunu pardin abooowwwwww Dragonlar basmiş her yeri :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 biri beni invite etsin alliancea quest varmış rewardı var şehrimin adı "okuyombenya" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 xaty said: Buyse said: o deil de bu oyun patlayacak gibi. millet doları basacak üstümüzden geçecek koruma olmayınca abzurd saatler icin night protection yapmislar, o saatlerde saldiri gucleri zayiflayip defansif gucler artiyor. Birde title/mana olaylari var. Title'in el verdigi seyleri satin alabiliosun, o yuzden baslar baslamaz super seylerden yararlanamiosun. Bi de mana var, paran istedigin kadar olsun, mana olmayinca kullanamiyosun. Mutlaka ayrim olur ama bu iki olay iyi olmus diger oyunlara gore.. Artık parayla alınan şeyleri boss'lara da koymuşlar. Para ödeyen-ödemeyen farkı daha da azalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 kermit said: biri beni invite etsin alliancea quest varmış rewardı var şehrimin adı "okuyombenya" senin adın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bakalım bossların zorluğu nasıl 60 berserk 1 mage yolladım. eline verip geri yollamasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 xaty said: kermit said: biri beni invite etsin alliancea quest varmış rewardı var şehrimin adı "okuyombenya" senin adın ne? sikermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 kermit said: biri beni invite etsin alliancea quest varmış rewardı var şehrimin adı "okuyombenya" HAHAH HAHAHAFA AHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 aa yeni patch gelmiş artık su birikintilerini kaldırabiliyoruz güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Su birikintisini kapatıp üstüne bina yaparsak ufak sarsıntılarda daha kolay mı yıkılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bataklığın üstüne binamı dikilir hacı. en ufak depremde dipe çöker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Buyse said: bakalım bossların zorluğu nasıl 60 berserk 1 mage yolladım. eline verip geri yollamasa bari. ellerine alırlar gibi duruyor. lootu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Fistan said: bişey olmaz konyaaltı deprem tehlikesinde arapsuyu falan özcan öyle deme bi deprem olsa bizim buralar sağlam kalır diğer taraflar gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 52. continent'te dikilen binalardan toprak bile kaymaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 batakliklarla ilgili bi söz vardı amerikanmi japonmu hatirlayamadim sindi :p 1inci yikilirsa 2inciyi kurarsin 2inci yıkılırsa 3üncüyü sonunda elbet abtaklik daha saglam biz emine kavusucak daha evvelki yıkıntılardan .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 52yi kiskanionuz farkindayizda yapmayin bu kadar yane bi 14te ciktinzi die tsk tsk :p söz size yer acacam bi iki şehir yok edip :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar