KillerLord Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 kaç kişi oldunuz toplam ? iyi gidiyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3mm Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 37 kişi bulunuyo suanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 World 2 de başladım ben de. Elbette Sosti. Değişik geldi. zaman alacak öğrenmem anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Pati Alliance'ı olarak 38 üyemizle ilk 50'ye girdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 benide invite plx Buzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Davet ettim.. Aşağıdaki adreste görsel olarak çok gelişmiş olmasa da bir harita uygulaması var; http://lordofultima.kilu.de/map/ Haritada birlik adı yazıp onları işaretli görebiliyorsunuz. Ayrıca continent'teki birliklerin ve kişilerin sıralamasına da bakabiliyorsunuz. Continent 14 çok sakat duruyor.. DoT birliği adayı kuşatmış resmen. Onlarla ne yaparız hiç bir fikrim yok açıkçası, muhtemelen birbirlerini tanımayan insanlar aynı continentte oldukları için bir araya gelmişler ama bir çoğu kaleye yükselmiş ve gelişmiş adamları var baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 ben alliance'tan ciktim. Server 2 de oynayamayacam, obur tarafta isler cok kizisti paso oraya bakmam gerekiyor, simdilik dikkat dagitamiyorum, yeni servera gectiginizde ama gelecem ve tamamladigim optimal buildle araniza girecegim, yeni server gecerken beni uyarin yeter ki msnden falan :) Hadi size basarilar. ara ara obur taraftan ssler gosteririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 All. den neden çıkıyorsun dingo, acc dursun, arada gelip konuşursun, anlatırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 olmaz abi, bos birakacam saldiracaklar paso, alliance'inizin rep'i dusecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 geçmicez ki abi yeni servera 2 deyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 2 desiniz, yenisi acilinca da gecersiniz, oyle konusuyordunuz kac gundur. burda edindiginiz tecrubeyle de ezersiniz bi de burda cok daginigiz, yeni serverda ayni anda basladigimizda hepimiz ayni continentte olacaz, onemli bisi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 45. continentten 12. continent adama girebiliyor muyuz? eğer oyleyse aynı continentte baslayip ezmekten ne zevk alınır ki? 38 kisiyiz aynı continent baslayip ezmek zor olmasa gerek ama eglenilir heveslenilir mi oyuna girmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 45. continent'a yollayacagin ordu oraya 1 gunde falan gider herhalde. sdfg. Ayni yerde baslamak ezmek degil, bu arada 38 kisi hic bisi de degil yani, 100 kislik mutliple alliance alliance'lari var, obur serverda goonlar toplamda 350 kisi falan, 3 alliance var ally olan falan, ona ragmen sikintilar yasiyorlar falan. Ayni yerde olunca bi de arada birbirimize yapacagimiz odun tas para yardimlari daha hizli gidiyor, diger sekilde kimse dogru duzgun yardim yollayamaz. ama tabi ayri continent dunyanin sonu da degil, benim yeni server dememin sebebi, herkes az cok ogrendi burda nasil oynandigini falan, obur tarafa gecilirse cok saglam baslar hekres burdaki ogrendikleriyle 7 gun icinde ciddi bir kuvvet oluruz. Cikmamin sebebi de dedigim gibi, cinslik icin degil. paso raid yicem ve ugrasamicam maalesef obur tarafa bakmaktan vakit olmuyor (Bi suru trade cart, gemi vs.) Yeni servera gectiginizde burasi daha duzelmis olur belli olur, daha rahat takilabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 tabi bunu derken alliance lideri xaty, ve alliance sizsiniz, sizin karariniz onemli elbet :) eger illa burda olacaz diyorsaniz, daha sonra yeni acctla yeni bir sehire baslarim, yavastan sizin oldugunuz continente sehir tasimaya calisirim falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 glorius lord oldum 4 tane pk kestim az önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 kim lider bu arada noluyo guildmi kurdunuz ? beni almayın çünki size savaş açıcam. kordinatlarınızı verin bana özelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 kordinat ver çıkışaaa gelll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 kermit sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 vur vur vur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 neyse vaz gectim, yeni bir sehir kuruyorum 2 ye, insallah cok alakasiz bir noktada cikmam. Diger sehrime niye devam etmedigimi aciklamam icin soyle diyim. En optimal kurulusu su sekilde olduguna karar verdim C C C C C P P P P P P P C M C C M C C M C P P P P P P P P P C C C C T C C C C P P P P P P P P P C M C C M C C M C P P P P P P P C C C C C P = Production Binasi C = Cottage M = Manufactory T = Town Hall Maksat bu hale getirmek olacak, mevcut sehrimi tamamen yikip yerine bu duzeni kurmak cok gerecek beni, o yuzden yeni bir sehirle baslayacagim. Eger kabul ederseniz yeni acctla alliance'a girmek istiyorum. Oyle iste. kuruyorum simdi yeni sehri. (obur taraf bu formatla COK iyi oldu, geriye de 26 bina kaliyor, Farm / Iron ve Market icin cok ideal oluyor) Gelcem birazdan. edit: ayrica evet, bu tur oyunlarda asiri obsessifim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 4-4-2 var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Azmodelli'yi alliance'a davet edebilirsiniz dilerseniz. onumuzdeki haftaya insallah epic bir ortamla karsinizda olacagim sdhf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 tenhada sıkıştırmayım gençler. neyse derse kayıyom ben upgrade yapsın bu çok fena salça olcam size haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Azmodai said: En optimal kurulusu su sekilde olduguna karar verdim her sehir ayni cikmiyor + yiktigin kaynagin yerine yenisini dikemiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar