Holy Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Evet Festival zamanı geldi. Konusunu bulamadım, açılmamış diye şaşırdım hatta. Bu sene gösterimler 3-18 Nisan arası olacak ve program gözüme güzel gözüktü. İzlemek istediğim 15 civarı film var, umarım hepsine gidebilirim. Program 9 Mart'ta açıklandı, 12 Mart'ta gösterimlerin yapılacağı salonlarda kitapçık satışı başladı. Bu sene ilk kez uygulamaya konan bir yenilik ise; Paso Kart! Öğrenciler için yapılmış, ücreti 10 tl ve bu kart sahipleri kitapçığa ücretsiz sahip oluyor. Bir tane hafta içi 11-16 arası seansına da ücretsiz girme hakkı kazanıyor. En büyük avantajı ise, 20 Mart'ta satışa çıkacak olan biletleri 19 Mart'ta İKSV binasından gidip alabilecek olmamız. Böylece o devasa kuyrukları çekmemiş olacağız. http://www.iksv.org/film/program.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 başlığı vardı sanırım emin olamadım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bu yıl 36 film seçtim, ama yine 40'ı denerim arada kehkeh =) emek ve rexx sinemalarının olmaması yürek burkuyor gerçi. ayrıca bütün paticik camiasını "lezbiyen vampirler" filminde görmek istiyorum, bu bi event falan olsun hatta hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 aradan sıyrılan bir film var mı önerebileceğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 pasokart alacak olanlara selam ediyorum, 1-2 film var kafamda ama sırf 2 filme gideceğim diye pasokart almak istemiyorum, benim yerime birisi alsa ne güzel olur hea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 pasokart çok saçma ya, zaten haftaiçi gündüz filmleri 3.5tl, e kitapçık da 3tl. aradan sıyrılan çok film var gibi, ama sanırım savaş sırasında yaşam baya sapık bişey olucak =) bir de çöpcincel. ve tabi lezbiyen vampirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 paso kart'ın avantajı erken bilet alma olayı =) arda ben dahil 3 kişide paso kart var şu an etrafımda, söyle filmleri ben aldırırım sana cuma gününden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ben okul dolayısıyla (le fu) 17 film sığdırabildim anca =/ çok çok güzel filmler var bu sene ya, kültür başkenti olduğumuz için mi böyle oldu acaba? özellikle önerebileceğim dediğim filmler: Kosmos, Şeylerin Boktanlığı, Hücre 211, Nowhere Boy, Greenberg, Bay Hiçkimse, Akvaryum ilk aklıma gelenler böyle, ben de hepsine gidemiyorum malesef bunların =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar