Holy Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Evet Festival zamanı geldi. Konusunu bulamadım, açılmamış diye şaşırdım hatta. Bu sene gösterimler 3-18 Nisan arası olacak ve program gözüme güzel gözüktü. İzlemek istediğim 15 civarı film var, umarım hepsine gidebilirim. Program 9 Mart'ta açıklandı, 12 Mart'ta gösterimlerin yapılacağı salonlarda kitapçık satışı başladı. Bu sene ilk kez uygulamaya konan bir yenilik ise; Paso Kart! Öğrenciler için yapılmış, ücreti 10 tl ve bu kart sahipleri kitapçığa ücretsiz sahip oluyor. Bir tane hafta içi 11-16 arası seansına da ücretsiz girme hakkı kazanıyor. En büyük avantajı ise, 20 Mart'ta satışa çıkacak olan biletleri 19 Mart'ta İKSV binasından gidip alabilecek olmamız. Böylece o devasa kuyrukları çekmemiş olacağız. http://www.iksv.org/film/program.asp
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 başlığı vardı sanırım emin olamadım şimdi
sir Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bu yıl 36 film seçtim, ama yine 40'ı denerim arada kehkeh =) emek ve rexx sinemalarının olmaması yürek burkuyor gerçi. ayrıca bütün paticik camiasını "lezbiyen vampirler" filminde görmek istiyorum, bu bi event falan olsun hatta hehe
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 aradan sıyrılan bir film var mı önerebileceğiniz?
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 pasokart alacak olanlara selam ediyorum, 1-2 film var kafamda ama sırf 2 filme gideceğim diye pasokart almak istemiyorum, benim yerime birisi alsa ne güzel olur hea
sir Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 pasokart çok saçma ya, zaten haftaiçi gündüz filmleri 3.5tl, e kitapçık da 3tl. aradan sıyrılan çok film var gibi, ama sanırım savaş sırasında yaşam baya sapık bişey olucak =) bir de çöpcincel. ve tabi lezbiyen vampirler.
Holy Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 paso kart'ın avantajı erken bilet alma olayı =) arda ben dahil 3 kişide paso kart var şu an etrafımda, söyle filmleri ben aldırırım sana cuma gününden.
Holy Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ben okul dolayısıyla (le fu) 17 film sığdırabildim anca =/ çok çok güzel filmler var bu sene ya, kültür başkenti olduğumuz için mi böyle oldu acaba? özellikle önerebileceğim dediğim filmler: Kosmos, Şeylerin Boktanlığı, Hücre 211, Nowhere Boy, Greenberg, Bay Hiçkimse, Akvaryum ilk aklıma gelenler böyle, ben de hepsine gidemiyorum malesef bunların =/
Öne çıkan mesajlar