Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Atıyorum ben fistanı sevmiyorum onun hakkında bişey yazdığımı gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sabri gibi, dunno gibi idol olmuş kimselerin hakkında yazılanlara sevmiyosan yazma denemez ama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Coder said: kardeş derler, seni arkadaşça seviyorum derler, aramızda bişey olması mümkün değil derler, seni abi gibi seviyorum derler.. ne derlerse desinler sonunda OOOHHSSS derler!!! eed cok aci. aci olan yazmalari degil ama, egon bustlanabilyo. yazmanin bokunu cikardiklarinda laf anlatmak, ASLINDA SORUN SENDE DEIL BENDE diyebilmek.. zor olan. hem direkt olup, hem kirmamaya calismak zor üstad. aslinda her sekilde kirilir o yüzden np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 tamam da ben cidden kisisel bir saldiri goremiyorum senin gibi? Bir kac troll mesaj var arada, onlar artik her threadde default var. Arada da elestirenler olmus, daha yumusak tavsiye veren olmus, bunlar da yazdigina gore yaptigimiz yorumdur. Kusura bakma, birsey ortalik alana danisilmak icin yaziliyorsa ben de bu konu hakkinda icimden geldigim gibi yorum yapma konusunda ozgurum. Burdaki elestirenleri de, yumusak dille konusanlari da okudum, kimse daylana sirf daylan diye saldirmamis bence. Elestiren arkadaslar da benim gibi ters gelen noktalari belirtip neden elestirdiklerini de yazmislar. Kusura bakma yani. Sen de benim bu dusunce metoduma ters dusuyorsun, sana da cevap hakki doguyor sdfhfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Dartanian said: Şurdaki meriçlik değil ayrıca daylana denk gelmesidir salaklık yapma nil. Sadece gıcık oldum herkesin şurda bazı şeylerini biliyorum belaltı vurmaya çalışıyolar.Gelip biz bi laf edince yancılarıyla geliyolar :D mericlik demedim kuzum, potansiyel var dedim. ilerde bi gün cok basarili bir meric olabilirsin, istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sirinleri hatta sirin babayi.. baba sirini.. babayi.. falan görebilirsin istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 işte ben saldırı görüyorum emir yani yoksa onun dışında bi lafım yok neyse okula gidiyorum öptm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Dartanian said: Atıyorum ben fistanı sevmiyorum onun hakkında bişey yazdığımı gördün mü? fistan falan isim vermeyelim... ben topic actim buraya, icimi dokmusum ve SIZDEN fikir istiyorum. Yazdigim seyler de size asiri ters geldi mesela... oturup elestirmicek misin? Isi hakarete bindirmedigin surece bunda ne sakinca var? Buysenin topiginde de mesela buyseyi taniyan tanimayan herkes yorum yapmis, bazilari sert elestirmis, bazilari destek cikmis vs. Forum bu. Kimse kimseye on yargiyla yaklasmiyor yani. Sebep belirtildigi surece o sebebi okuyum gecerliligini tartacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Dartanian said: .Gelip biz bi laf edince yancılarıyla geliyolar bu durumda sen de daylanin yancisi oleyosun. self-pwnage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 tolga haklı aslında ama baktım şimdi topiğe öyle bi posta rastlamadım. bu topik için geçerli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Dartanian said: işte ben saldırı görüyorum emir yani yoksa onun dışında bi lafım yok neyse okula gidiyorum öptm. saldiri gormek istiyorsun bence. bidaha oku threadi. Daylanin acilis mesajinda cidden bir cok insana ters gelecek bazi kisimlar var, zaten genel olarak ta bunlar elestirilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 taam hakli da, patide o durum hic bi zaan düzelmez. dikkat ederseniz trolleyenlerin hic birisi gelip özel hayatini derinlemesine paylasmiyo burda. trollencegini biliyolar cünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 peki özel hayatları trollendikleri için mi trol oldular yoksa trolledikleri için mi özel hayatları trollendi. bunu bi düşünelim derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 birincisinde bi intikam sözkonusu. ikincisinde de karma. bence bunu hakkaten bi düsünmeliyiz. icimizdeki gizli trollü saklayamayiz, bi gün döner bulur bizi. semsiyesini acar ve akabinde asla aptallari trolleme cünkü trollenenler trolleyenleri asla trollemezler diyebilir. amma typo yaptim bugpn haa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bazen oyle komik seyler oluyor ki trollememek imkansiz. Eskiden buralar yemyesildi, bostanlikti diyenlerin de sayimizin cok cok cok arttiginin, arttikca insan cesidinin de fazlalastigini ve troll olayinin olacagini kabul etmek laizm, buna karsi gelmek istiyorsan ya daha siki moderasyon uygulayip HER Trollu susturacaksin ya da buradaki hali gibi devam edip gideceksin sallamadan etmeden. Bi yazi vardi her yil internet kullanci sayisinin artisiyla birlikte artan troller falan diye, cracked.com da vardi... guzel bi yaziydi, buraya da uygun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 vaniLLe said: Coder said: kardeş derler, seni arkadaşça seviyorum derler, aramızda bişey olması mümkün değil derler, seni abi gibi seviyorum derler.. ne derlerse desinler sonunda OOOHHSSS derler!!! eed cok aci. aci olan yazmalari degil ama, egon bustlanabilyo. yazmanin bokunu cikardiklarinda laf anlatmak, ASLINDA SORUN SENDE DEIL BENDE diyebilmek.. zor olan. hem direkt olup, hem kirmamaya calismak zor üstad. aslinda her sekilde kirilir o yüzden np. bunu yeni gordum, haklisin elbet, bu tur insanlarin yazmalari cidden aci olan kisim degil. Aci olan kisim bu kadar saf olup kendilerini dogru duzgun dusunmeden kaptirabilmeleri, bayagi sancili bir durum bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 vaniLLe said: Coder said: kardeş derler, seni arkadaşça seviyorum derler, aramızda bişey olması mümkün değil derler, seni abi gibi seviyorum derler.. ne derlerse desinler sonunda OOOHHSSS derler!!! eed cok aci. aci olan yazmalari degil ama, egon bustlanabilyo. yazmanin bokunu cikardiklarinda laf anlatmak, ASLINDA SORUN SENDE DEIL BENDE diyebilmek.. zor olan. hem direkt olup, hem kirmamaya calismak zor üstad. aslinda her sekilde kirilir o yüzden np. ego bustlanması için yannızca şu/bu bana yazdı olayını kullanmakta türk kızının hatalarından biri. daha değişik tatmin yolları bulmaları lazım. başka bir şekilde geliştirmeye gerek görmüyorlar kendilerini sonra erkeklerin tek hedefi var bla bla. ne hedefi olacak adamın başka, iki kelimede bitiyorsa kız. bir de sırf bu tatmin olayından dolayı direk hayır diyemiyorlar sonra acı da, drama da, kırılma da gereksizcesine çok oluyor. edik: sözüm vanille'den dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ego bustlanmasi olayi söyle bisi, tamam hosuna gider bi anligina birinin senden hoslanmasi. ama anliktir. bunu da kimse inkar edemez. bunu sürekli olarak yapanlari bilemem, onlarda hakkaten sorun vardir. sirf tatmin olayindan hayir diyemiyorlar diye birsey yok. bi insani kirmayi istememekten dolayi olmasin o zorlanmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 beğenilmek sadece beğenenin görüşleri ve karakteri saygı duyulucak biriyse benim için hoşuma gider tabi. onun dışında çok irrite ettiği durumlarda olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 cracked.com'u bilmiyordum ben; yepyeni bir bakış açısı kazandırdın bana emir jakfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 arda, cracked sanirim internetin en guzel yeri falan olabilir. is yerinde blocklu olmasi benim celenk alip bilgisayarimin yanina koymaya itmesi olagan onumuzdeki gunlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 allah razı olsun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 abooo cracked ı bilmeyen varmış, welcome to internet I wont be your guide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ben anlamadım. burada bir şahıs var, ne zaman topic açsa konusundan mıdır şahsa olan tavırlardan mıdır bi olay olma ve o şahsa laf edilmesi durumu var. bu şahıs buna rağmen aynı tarzda takılmaya topic açmaya konuşmaya devam ediyor. özgür iradesiyle yani. e kendisi bu tutumlardan rahatsız olsa buraya yazmaz ki? niye savunulması gereği duyuluo anlamıorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar