Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 aslında bir sebebi yok. yada çok var bilemiyorum. günün çoğunda niye moralim bozuk şimdi diye düşünüyorum zaten genelde. ama sonra facebooka girdim. arkadaşlarını bul dedim. bir tip çıktı karşıma. böyle gömlek yarıya kadar açık, political views da mhp yazan sayfaları falan filan felaket. dedim olm bu hayatta başıma ne kadar kötü bir şey gelecek olursa olsun asla böyle bir tip şeklinde 1sn bile yaşamayacağım. sonra moralim düzeldi. tavsiye ederim. şimdi de bir iki ibret alıncak genç yaşta hapse düşmeli yada kötü olaylar vs okursam moralim tam yerine gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphaomega Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 benim de seni gorunce moralim duzeldi eee elitin de eliti var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 hay maşşalah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 alphaomega said: benim de seni gorunce moralim duzeldi eee elitin de eliti var işte bundan bahsediyordum bebeğim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 kolsuz bacaksız bi adam vardı onu izle tam senlikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Aç pencereni bi 3-5 dk derin derin nefes al üşü kendine gelirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 adamın biri ayağımda ayakkabı yok diye üzülüyomuş sonra bakmış adamın biri çok neşeli ama ayağı yok senin ki de o hesap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 alphaomega said: benim de seni gorunce moralim duzeldi eee elitin de eliti var lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 benimde bozuk az önce kız arkadaşımın facebook ta Allahı seven 999999999999 kişi var grubuna üye olduğunu gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 benim de moralim bozuk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 elimde çok güzel apaçi face sayfaları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 benim moralim iyi de sadece cok acim. ve evde insanların basedebiliceginden fazla bulasık var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 olur öyle arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 benimde bugün böyle üstümde bi rerölük var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sinad said: benimde bozuk az önce kız arkadaşımın facebook ta Allahı seven 999999999999 kişi var grubuna üye olduğunu gördüm sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 SeaGle said: elimde çok güzel apaçi face sayfaları var Ben hesap açtım bunu için 1500 apaçi arkadaşım var. Hesabı satarım isteyene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 is this self therapie ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar