sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 evanescence nightwish açıkçası ikisini de çok severim tarzları farklı olsa da. tarja'nın da amy'nin de sesleri baya güzel, ayrıca kendileri de güzel heh.. bu ikisinden başka biliyorsanız söylerseniz sevinirim
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Metal değil ama Guano Apes var. Ben sevmesem de, "You can't stop me" ve "Big in Japan" parçalarına hasta birçok arkadaşım var. Ama dediğim gibi seveceğine garanti veremem. Bir dene yine de.
Ryan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 sinergy şarkı olarak da Laid to Rest'i tavsiye ederim.[hline][i]Did I punish you for dreaming? Did I break your heart and leave you crying? Don't you ever dream of escaping...[i]
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 theater of tragedy[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 haggardta da female vokal war ama onda baya bi vokalist war[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 guano apes biliyorum, severim, fena değildir ama tapmam yani haggard'in müziklerini de pek sevmem doğru bakın sinergy güzeldir, nightwish ile benzerlik gösterir unutmuşum onu, nightwish seviyorsanız deneyin seversiniz theather of tragedy ise duymamıştım deneyeceğim
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Opera IX ve tabiki Cadaveria hehe Lacuna Coil var bide ama sen sanırım daha çok soprano filam kastetmişsin eğer öyleylse bunların hiçbirini dikkate alma[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör
Faerdun Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 The Sins Thy Beloved The Gathering Trail of Tears Lullacry On Thorns I Lay bir de Tristania diyecegim onlar zaten hem brutal hem kadın vokal karisimi sarkilara sahipler genellikle.[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 yukarda yazilanlarin disinda Within Temptation
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 ehe kitty var coal chamber ın female versiyonu direk :) o kızdan nasıl o sesler cıkıyor anlayabilmis değilim ama neyse :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 eskiden metal yapan ama şimdi tam anlamıyla metal yapmayan the Gathering war vokal yani anlatılamaz :) therion war istersen theatre of tragedy war ama o bayabilr[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Therion harbi süperdir... Ne biliim türkçe olarak almora :) rhapsody, kamelot falan filan..
someone Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 dark tranquillity - insanity's crescendo yu çek arada brutal vokallerde giriyo ama seni baya idare eder bu şarkı.
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 hepaistos galadriel super muzik super vokallar...[hline]UYKUM VAR!
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 bide blutengel biraz daha elektronik bi müzik ama vokaller güzel[hline]UYKUM VAR!
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Almora tabii ki.[hline]Mutlu olmaya yetmez ki...
canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2003 Metalik degil ama ben kadin vokal sevmeme ramen iki tane favor kadin vokal olan grouplarim Hearts (en iyi sarkisi Barquda) Blondie (Maria) Roxxette soyleigim dedim =][hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 lacuna coil'i çok kişi methetmişti zamanında bana, şimdi arattım bilgisayarımda bi sürü mp3'ünü çekmişim zamanında ve unutmuşum. bi kaç tane güzel şarkısını söyler misiniz
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Her ne kadar hem male hem de female vokali olsa da Almora. Kadının sesine hastayım hem de babamı odamdan uzak tutmama yardımcı oluyo:D[hline]Blood never ends without the power of wisdom
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2003 said: LvL_Sabo, 10 May 2003 15:38 tarihinde demiş ki: lacuna coil'i çok kişi methetmişti zamanında bana, şimdi arattım bilgisayarımda bi sürü mp3'ünü çekmişim zamanında ve unutmuşum. bi kaç tane güzel şarkısını söyler misiniz Aynısı bana da oldu. Ama ben indirmedim de, dinlemedim de. O yüzden yorum yapamicam. ;) Hatta iyi aklıma geldi, indireyim.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 yeni moda oldu bu... bende bulcam güzel bi hatun kurcam bi grup sonra limo dan tut ta purosuna kadar oohh.. karşıyım bu akıma hepsi birbirine benzio[hline]Let the bodies hit the floor! 1...2...3...4...Nothing wrong with me
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Theatre of Tragedy süperdir baymaz.. Birde burda yazanlara ek olarak Macbeth var[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 said: axedice, 13 May 2003 13:34 tarihinde demiş ki: Theatre of Tragedy süperdir baymaz.. Birde burda yazanlara ek olarak Macbeth var[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . seni beni baymazda metalimtrak diince o insanı bayar :)[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...
Faerdun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Yeni buldum bakınız Darkwell-Realm of Darkness tavsiye olunur
Öne çıkan mesajlar