Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

female vokalli metalimtirak gruplar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evanescence
nightwish

açıkçası ikisini de çok severim tarzları farklı olsa da. tarja'nın da amy'nin de sesleri baya güzel, ayrıca kendileri de güzel heh..
bu ikisinden başka biliyorsanız söylerseniz sevinirim
Mesaj tarihi:
Metal değil ama Guano Apes var.

Ben sevmesem de, "You can't stop me" ve "Big in Japan" parçalarına hasta birçok arkadaşım var.

Ama dediğim gibi seveceğine garanti veremem. Bir dene yine de.
Mesaj tarihi:
sinergy
şarkı olarak da Laid to Rest'i tavsiye ederim.[hline][i]Did I punish you for dreaming?
Did I break your heart and leave you crying?
Don't you ever dream of escaping...[i]

Mesaj tarihi:
guano apes biliyorum, severim, fena değildir ama tapmam yani
haggard'in müziklerini de pek sevmem
doğru bakın sinergy güzeldir, nightwish ile benzerlik gösterir unutmuşum onu, nightwish seviyorsanız deneyin seversiniz

theather of tragedy ise duymamıştım deneyeceğim
Mesaj tarihi:
Opera IX ve tabiki Cadaveria hehe Lacuna Coil var bide ama sen sanırım daha çok soprano filam kastetmişsin eğer öyleylse bunların hiçbirini dikkate alma[hline]---------------------------------------------
RK1
"Onzac" The Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
Mesaj tarihi:
The Sins Thy Beloved

The Gathering

Trail of Tears

Lullacry

On Thorns I Lay

bir de Tristania diyecegim onlar zaten hem brutal hem kadın vokal karisimi sarkilara sahipler genellikle.[hline]No time for tears
No time to run and hide
No time to be afraid of fear
I keep no time to cry

Mesaj tarihi:
eskiden metal yapan ama şimdi tam anlamıyla metal yapmayan the Gathering war vokal yani anlatılamaz :)

therion war istersen
theatre of tragedy war ama o bayabilr[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...
Mesaj tarihi:
Metalik degil ama ben kadin vokal sevmeme ramen iki tane favor kadin vokal olan grouplarim
Hearts (en iyi sarkisi Barquda)
Blondie (Maria)
Roxxette
soyleigim dedim =][hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside"

Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier
Mesaj tarihi:
lacuna coil'i çok kişi methetmişti zamanında bana, şimdi arattım bilgisayarımda bi sürü mp3'ünü çekmişim zamanında ve unutmuşum.
bi kaç tane güzel şarkısını söyler misiniz
Mesaj tarihi:
Her ne kadar hem male hem de female vokali olsa da Almora.
Kadının sesine hastayım hem de babamı odamdan uzak tutmama yardımcı oluyo:D[hline]Blood never ends without the power of wisdom
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 10 May 2003 15:38 tarihinde demiş ki:
lacuna coil'i çok kişi methetmişti zamanında bana, şimdi arattım bilgisayarımda bi sürü mp3'ünü çekmişim zamanında ve unutmuşum.
bi kaç tane güzel şarkısını söyler misiniz

Aynısı bana da oldu. Ama ben indirmedim de, dinlemedim de. O yüzden yorum yapamicam. ;)

Hatta iyi aklıma geldi, indireyim.
Mesaj tarihi:
yeni moda oldu bu...
bende bulcam güzel bi hatun kurcam bi grup
sonra limo dan tut ta purosuna kadar oohh..
karşıyım bu akıma
hepsi birbirine benzio[hline]Let the bodies hit the floor!
1...2...3...4...Nothing wrong with me
Mesaj tarihi:
Theatre of Tragedy süperdir baymaz..
Birde burda yazanlara ek olarak Macbeth var[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
said:
axedice, 13 May 2003 13:34 tarihinde demiş ki:
Theatre of Tragedy süperdir baymaz..
Birde burda yazanlara ek olarak Macbeth var[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

seni beni baymazda metalimtrak diince o insanı bayar :)[hline]There is only one way to come into this world , but so many ways to leave...
  • Yeni Oluştur...