Xaenin Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Dartanian said: Xaenin said: İkinizi de uyardım, diğer topic de dikkat ettiyseniz kişiselde, burada değil pek. Savunmayın bari. İnadına demişsin de ortada bi inat yok kaan daha önce o lafı kullandığımı veya kurallara aykırı bi laf kullandığımı hatırlamıyorum.O laf konusunda da hiç uyarı gelmediği için yasak olmadığını düşünüyodum. Ayrıca bi çok laf ediniyo silkmek falan filan.Bişey denmiyo iyi bakalım öğrenmiş olduk. Onları da elimden geldiğince gizliyorum, insanlar anlar öyle yazınca gizlendiğini belki diye, banlamaya yanaşmıyorum kimseyi çünkü buradan uçunca genel uçuluyor. Daha önce o lafı kullandığını ya da kurallara aykırı laf kullandığını söylemedim ki, yapmayın böyle dedim, 1 harfi değiştirince olduğundan çıkmıyor dedim uyarımı yaptım geçtim. Benim sorumlusu olmadığım bölümdeki bir topicte "o da yazmış" dediğin için orası beni ilgilendirmez dedim. Bu kadar yani, bişey demiyorum, yapmayınız diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ben doy diye sinirlendiriyorum seni zaten yoksa biliyosun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Arkadaşlar En Gır Gır Adam Video'sunu satıyorum. İlk 5 saniye 10 kontor İlk 15 saniye 25 kontor Tüm Video 30 kontor İletişim İçin ÖMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Xaenin said: Yavuz tam yeteneksiz ya, iyi çocuk ama seviyorum çok. Birazcık da salak ya. öp beni çılgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 yavuz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar