Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Xaenin said: Başşak diyince farkı olmuyor yalnız, inadına devam ediyorsunuz da, söyleyeyim dedim. Başşak diye topic varken o topic kilitlenmiyosa bile ki 2-3gündür duruyo ve aktif bi şekilde duruyo sanırım yasak değil kaan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 iyide o adam problemini yazmış tekme yemiş burda kalkıpta TAŞŞAK TAŞŞAK TAŞŞAK DİYE gezersen yasak olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Tamam da BAŞŞAKLARIMA tekme yedim yerine,yumurtalıklarıma tekme yedim yazabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 iyide o kişinin kız olup olmadığını bilmiyoruz. farklıdır yumurtalıklar erkek ve kızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 billur diyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Hayalarıma yazabilirdi o halde.Alternatif çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 öyle yazmak istemiş demekki kalıpta başşak başşak diye ortada gezmekte ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ben de böyle yazmak istedim bak görüyon mu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 mod seni uyarmış kalkopta öyle cevap vermek ayıp kaçar moda saygıyı öğrenin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 PENIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Mod beni uyarmamış mod genel uyarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 KAPISH? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 başak yazan sensen senide uyarmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Genel uyarmış bi önceki sayfada jahreiin demiş beni de uyarmış oluyo tabi ama genel uyarı oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Diye devam ederiz biz sabaha kadar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 İkinizi de uyardım, diğer topic de dikkat ettiyseniz kişiselde, burada değil pek. Savunmayın bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yavuz sana geniş dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Dartanian said: Genel uyarmış bi önceki sayfada jahreiin demiş beni de uyarmış oluyo tabi ama genel uyarı oluyo ARKADAŞIM BU SENİDE UYARDI ANLAMINA GELMİYOMU ANLAYIŞIN KITMI TOLGA SENİN NİYE BÖYLE YAPIYOSUN CİDDEN ZATEN SİNİRLERİM GERGİN SEN YAPMA BUNU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Yavuz tam yeteneksiz ya, iyi çocuk ama seviyorum çok. Birazcık da salak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yavuz iyide çevresi kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Xaenin said: İkinizi de uyardım, diğer topic de dikkat ettiyseniz kişiselde, burada değil pek. Savunmayın bari. İnadına demişsin de ortada bi inat yok kaan daha önce o lafı kullandığımı veya kurallara aykırı bi laf kullandığımı hatırlamıyorum.O laf konusunda da hiç uyarı gelmediği için yasak olmadığını düşünüyodum. Ayrıca bi çok laf ediniyo silkmek falan filan.Bişey denmiyo iyi bakalım öğrenmiş olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Kızlar kermitin üstüne gitmeyin burger kingi dövdü az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 abi sinirden doydum cidden sabah kahvaltısı yapmamıştım leblebiyle duruyodum vce dinirden doydum yani bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 sinirden olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ayrıca sana kırıldım kaan.Sana kill vererek bi tane yasak post atma hakkım olucaktı tabi sen bunu silicektin ayrı bi yaptırım kullanmadan.Öyle anlaşmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar