Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linderoth'tan futbola veda

Pyro

Öne çıkan mesajlar

adam isveç milli takımının önemli isimlerinden, futbol hayatını sürdürüp kariyerinde önemli işler başarabilmek varken aman galatasaraya geleyim yattığım yerden paramı alayım gibi bir şey düşünmemiştir bence. üzülüyorum bu adama çok büyük talihsizlik başına gelen. galatasaray adına da üzülüyorum böyle kaliteli bir futbolcudan adam akıllı yararlanamadığı için.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

khalad said:

tunch said:

sözleşmesinin dondurulması demek alacağını almıyor anlamına gelmiyor ama :)

Delgado 6 ay boyunca kulüpten para almadı. Haberler boyboy yazdı bunu.

6 ay boyunca birşey almadı çünkü sözleşmesi dondurulması karşılığında bir miktarını peşin aldı. Gerisine de almıştır. Adam dedi ben alacaklarımı almazsam sözleşmemi dondurmam diye

bu adama boşu boşuna yattığı yerden para kazanıyor demiyorlar, kulübü fazlasıyla sömürüyor. Linderoth yine antremanlara çıkıyordu oynamak için çabalıyordu da olmamıştı, bu adam onu da yapmıyor, hatta geçen ülkesine tatile gitmişti yine ...

üstte denildiği gibi son dönemlerde yapılmış en iyi transferlerden bir tanesi linderoth transferiydi. Burada hatırlıyorum konuları diğer takımlardan adamlar bile imrenmişti geldiğinde ama işte şanssızlık, şahsen bir beşiktaş'lı olarak ben çok üzüldüm linderoth'un da bu durumuna GS'ninde durumuna,

Ee adam haklı değil mi daha alacaklarını bile alamamış bir adama gelipte sözleşme donduralım demek ayıptır. Sakat sakat şampiyon olsun diye takım oynamış bu adam kaç tane maç ameliyatını sezon sonuna bırakmış. Delgado antremanlara çıkmadımı sakatlığı geçtiği zaman nedir adama karşı bu düşmanlık şu anda bile antremanlarını düzenli bir şekilde yapıyor istanbul'da sözleşmesi donmuş olmasına rağmen.
Sosyal ağlarda paylaş

yok zaten ona birşey demedim, hakkı zaten alacak tabii ama sakatlığı geçtiği ve oynayabilir raporu verildiği halde antremanda sakatlandım galiba diyip ülkesine kaçan adam da delgado

geçen sezon sonunda herşeye rağmen çok büyük sempati besliyordum bu adama fakat kaptanlığına kadar yükseldiği takımı sömürmek için elinde geleni yapıyor 1 yıla yakın süredir.

Gerçi oynasa oynuyor yine, seviyorum ben delgado'nun oyununu ama son dönemlerde çok sömürdü kulübü bunu kabul etmek gerek
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

adam isveç milli takımının önemli isimlerinden, futbol hayatını sürdürüp kariyerinde önemli işler başarabilmek varken aman galatasaraya geleyim yattığım yerden paramı alayım gibi bir şey düşünmemiştir bence. üzülüyorum bu adama çok büyük talihsizlik başına gelen. galatasaray adına da üzülüyorum böyle kaliteli bir futbolcudan adam akıllı yararlanamadığı için.
budur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...