Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ben de baharda girdiydim bir tek mantıklar zor geldiydi sdf o sene matematik baya kolaydı yani bir sözelciyi düşünerek söylüyorum ne lan bu diyeceğiniz 2-3 soru vardı onun dışındakiler kesir hesabı. genel bir zorlaştırma politikası olmuş olabilir çünkü benim girdiğim gre genel'in matematiği kadar kolaydı nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Matematikte anlamsız kolay sorular da vardı ama bu sene sayısı azdı ve bazı sorular çok zaman yedi. Ehueheuh abi bak işimdi aklıma geldi LOST sorusu vardı bi tane. Yazar lostla ilgili ne düşünmektedir falan. Bi dakkamı yedi o soru, gülmekten bişey yapamadım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Matematikte 1 boş Türkçede 15 boş var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 axedice said: Matematikte anlamsız kolay sorular da vardı ama bu sene sayısı azdı ve bazı sorular çok zaman yedi. Ehueheuh abi bak işimdi aklıma geldi LOST sorusu vardı bi tane. Yazar lostla ilgili ne düşünmektedir falan. Bi dakkamı yedi o soru, gülmekten bişey yapamadım sdf. losta bende güldüm epey. bendeden de en az 1 dk çalmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 pogodi said: Mortis said: bu adamlar kasım da falan kolay sınav yapiolar galiba ya bahane bulma artık öyle deme pogodi adam haklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 İyi ya sırf bana zor gelmemiş. Geçenlerde şöyle bi bakiim demiştim 2009 bahar dönemi ALES'e de, bu senekiler açık ara daha zordu. Ya da karmaşıktı diyelim. Gerçi ben ÖSS'de falan da hızlı yapardım matematikle Türkçe bölümlerini, o yüzden bütün soruları yetiştirdim, hatta bitime 20dk kala çıktım sınavdan. Ama cidden çok zaman alıcı sorulardı. Mat-2 de Mat-1'den kolaydı. Ama Türkçeye ilk geçtiğim anlarda kafa kalmamıştı toparlayana kadar baya bi yanlış yapmışımdır oralardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 KPDS den sonra buda bi tarafıma patladı sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 sözel sıkıntıdan patlattı beni, bitmiyor o paragraflar bitmiyor. bir de uyuz uyuz sorular vardı. yazar küskün müydü üzgün müydü şimdi? bi de zaman hakikaten sıkıntı birazcık daha uzatsalar pek güzel bi sınav olacak. benim sayısalda 3 ya da 4 tane kaldı boş geçmiştim geri dönüp bakamadım, sözelde de allah ne verdiyse bodoslama girmiştim nasıl gelecek bilmiyorum. kasıma çalışıp girmeye karar verdim, kasıyor böyle yetiştirme telaşı. o değilde ne kadar zamanda açıklanıyor bu sınav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Valla bana bi ay içinde açıklarlar gibi geliyo da bakalım geçen senelerde ne kadar sürede açıklanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 dielim bu sınavda bi öncekinden daha düşük geldi bi sorun olamz di mi dieri hala geçerliyse onu gösterebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Ya gökhan hiç olur mu öyle şey, tabi ki son aldığın sınavın notu geçerli. 2 yıl süresinin dolup dolmamasına kimse bakamaz, direk sistemden son aldığın not çekilir. Eğer daha düşük alacaksan keşke hiç girmeseydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 En son hangisine girdiysen o geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Kolay sınavdı ya , yanlış yaptıysak da farketmedik , gayet kendimden emin işaretledim çünkü :D - Mantık kısmı hariç biraz - Cevapları açıklanıyor mu ya ? Son 2 senede sonuncusunun sayılması çok saçmaymış :D Toefl sistemi gibi yapar insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Cevap anahtarını yayınlamadı osym hala. Gerçi sanmıyorum cevapları hatırlayacağımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 pekaziz ve axedice ın postlarında troll sezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Sanmıyorum öyle birşey olacağını ya. 3 sene geçerliliği olan bir sınav. En yüksek puanı aldığın sonuç belgenle başvur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ALES'e Birden Fazla Kez Girdim. Son Aldığım Puan mı yoksa En Yüksek Puan mı Geçerli? Birden fazla kez ALES'e girmiş olanlar geçerlilik süresi içerisinde istedikleri sınav sonucunu kullanabilirler. En son girilen ALES puanını kullanma zorunluluğunuz yoktur. Geçerlilik süresi içerisinde en yüksek puana sahip olan ALES sonucu kullanılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Thank you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Ulan. Bi susun arkadaşım. Bİ SUSUN. Ne güzel saftorik bi de hedef bulmuştum kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 sayısal 2 ye bakmadım bile. sayısal 1den de 25 soru yaptım, sıkıldım çıktım. sözelim tam gelir ama herhalde ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 axedice said: Ulan. Bi susun arkadaşım. Bİ SUSUN. Ne güzel saftorik bi de hedef bulmuştum kendime. zaten o postun senden olması direk şüphe etmeme neden oldu bir de altında pekazizin postunun EDITlenmiş olduğunu görünce, dedim tamamdır DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Asıl Mesaj Yazar: pekaziz Tarih: 09 May 2010, 17:22 Re: ALES 2010 İlkbahar dönemi Hangisinden daha yüksek aldıysan onu kullanırsın. skandal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 axedice said: Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?21,4739607,4860882#msg-4860882 pekaziz said: Hangisinden daha yüksek aldıysan onu kullanırsın. YA SUS AK SUS ÇAKTIRMA SDF. Çabuk editle mesajını da yiyelim şu hıyarı muhaha Özür dilerim axe :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Ahahahahha ohaaaa adam direk sattı bi de üstüne pmlerimi foruma koyuyor. PRIVACY HEDE HÖDÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar