Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ALES 2010 İlkbahar dönemi

Mortis

Öne çıkan mesajlar

ben de baharda girdiydim bir tek mantıklar zor geldiydi sdf
o sene matematik baya kolaydı yani bir sözelciyi düşünerek söylüyorum ne lan bu diyeceğiniz 2-3 soru vardı onun dışındakiler kesir hesabı. genel bir zorlaştırma politikası olmuş olabilir çünkü benim girdiğim gre genel'in matematiği kadar kolaydı nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Matematikte anlamsız kolay sorular da vardı ama bu sene sayısı azdı ve bazı sorular çok zaman yedi.

Ehueheuh abi bak işimdi aklıma geldi LOST sorusu vardı bi tane. Yazar lostla ilgili ne düşünmektedir falan. Bi dakkamı yedi o soru, gülmekten bişey yapamadım sdf.

losta bende güldüm epey. bendeden de en az 1 dk çalmıştır.
Sosyal ağlarda paylaş

İyi ya sırf bana zor gelmemiş. Geçenlerde şöyle bi bakiim demiştim 2009 bahar dönemi ALES'e de, bu senekiler açık ara daha zordu. Ya da karmaşıktı diyelim.
Gerçi ben ÖSS'de falan da hızlı yapardım matematikle Türkçe bölümlerini, o yüzden bütün soruları yetiştirdim, hatta bitime 20dk kala çıktım sınavdan. Ama cidden çok zaman alıcı sorulardı.
Mat-2 de Mat-1'den kolaydı. Ama Türkçeye ilk geçtiğim anlarda kafa kalmamıştı toparlayana kadar baya bi yanlış yapmışımdır oralardan.
Sosyal ağlarda paylaş

sözel sıkıntıdan patlattı beni, bitmiyor o paragraflar bitmiyor. bir de uyuz uyuz sorular vardı. yazar küskün müydü üzgün müydü şimdi?

bi de zaman hakikaten sıkıntı birazcık daha uzatsalar pek güzel bi sınav olacak. benim sayısalda 3 ya da 4 tane kaldı boş geçmiştim geri dönüp bakamadım, sözelde de allah ne verdiyse bodoslama girmiştim nasıl gelecek bilmiyorum. kasıma çalışıp girmeye karar verdim, kasıyor böyle yetiştirme telaşı.

o değilde ne kadar zamanda açıklanıyor bu sınav?
Sosyal ağlarda paylaş

ALES'e Birden Fazla Kez Girdim. Son Aldığım Puan mı yoksa En Yüksek Puan mı Geçerli?

Birden fazla kez ALES'e girmiş olanlar geçerlilik süresi içerisinde istedikleri sınav sonucunu kullanabilirler. En son girilen ALES puanını kullanma zorunluluğunuz yoktur. Geçerlilik süresi içerisinde en yüksek puana sahip olan ALES sonucu kullanılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...