Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 geldi bana kağıt geçen hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 gelmedi daha fsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bana gelen giden yok işler yaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Bu ais.osym.gov.tr'den girince hala sınav yeri atamanız gerçekleştirilmedi diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Bana da gelmedi kağıt ya. KPDS sonucum da gelmemişti zaten. Hayır evi mi bulamıyolar nedir ki anlamadım. Devlet kayıtlarında neyse onu yazıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Umraniye Atakent Lisesi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 İstanbul Üni Hukuk Fakültesi. Şimdi gelmeyenler düşünsün !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 aa bana da gelmedi internetten bakabilio muyuyz peki off hiç de çalışmadım ya yine az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Abi neye çalışacaksınız ya. Son 1-2 sınavı çözün yeter bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 hala gelmedi lagn ! .< deneme cozeyim dedimde baydi 2-3 taneden sonra :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ales'te ne denemesi yahu. Kasmayın bu kadar, rahat rahat 85-90 alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ben itüde endüstri yüksek falan yapmak istiyorum. Kocaeli endüstri mezunuyum ve not ortalamam 2,75 civarı bişeydi. Benim kaç almam lazım? 90+ diye tahmin ediyorum ama o puanı alacak yeterlilikte değilim galiba. İngilizcenin iyi olması bi artı oluyor mu? Olmuyodur heralde. Ha bi de çalışıyorum 1 yıldır. Bak onun artısı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 İTÜ İşletme Müh yüksek lisansında olan bir arkadaşım vardı endüstri müh. (İTÜCÜ'den) mezunu olan, 97 mi ne ALES 3.40 civarı da ortalamayla girmişti galiba bölüme. Anlamadığım büyük ihtimalle kabul etmeyecekler falan diye gitmişti mülakata bu puanlarla :P TOEFL'ı da vardı. Çalışıyor olmak tezli yüksek lisans bölümleri için artı olmuyor genelde. Çünkü hesapta o programların amacı akademisyen falan yetiştirmek ve bütün haftaiçini dersler, ödevler ve çalışmalar alacağından çalışmıyor olman artı oluyor onların bakış açısından. Ben İİBF'yi biliyorum gerçi, mühendislik bölümleri nasıldır pek bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Ya durum vahim. 2 sene öncesinin denemesini çözdüm. Gerçi kafam çok dağınıktı ama 80 sayısalda 9-10 yanlışım falan çıktı. Hep gerizekalı hataları falan bir de. İnanılmaz köreldim, hızımı arttırayım diye mal gibi kafadan falan çözmeye çalışıp işlem hatası yapıyorum. 85 üzeri puan almak için yaklaşık kaç hata toleransımız var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 BENİM KAĞIDIM GELMEDİ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 puan hesaplama için şöyle bir site var, ne kadar doğru sonuç verdiği tabi bilinmez fekat ben vereyim yine de: http://www.wix.com/cagdasinan/ales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Ya sınav ne zaman? Ben bu dönem girmeyeceğim gerçi de yüksek başvurusu yapcam sizin sınava girip puanlarınızın açıklanması sürecinden sonra başvuruların başlangıcı da ona göre bir tarih belirleyim kafamda, çünkü bazı okullar daha açıklamamış başvuru tarihlerini. Daha gidip askerliği tecil ettirmem lazım pf, okul biteli 2 ay oldu gitmedim hala. Haziran 5'te kaçak olcam 3 ay süresi varmış onun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 9 mayıs da sınav 1 hafta kaldı yine bakmadım geçen seferki gibi 80 almak istemiorum 90 almam şart /: ama matematik de çok yavaşım yetiştirememiştim geçen matematiği çözecem die türkçenin son 10 sorusunu, öle olunca da EA puanım daha düşük çıktı sayısaldan saçma oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Sınav haftaya pazar günü. O değil de benim de kağıdım gelmedi yine. Başvuru klavuzundaki yazıyı aynen kopyalıyorum ki boşuna aramayın. said: Sınava başvuran adaylardan Sınava Giriş ve Kimlik Belgesi eline geçmeyenler veya belgesini kaybedenler, sınavın yapılacağı hafta içerisinde perşembe gününden itibaren illerde bulunan ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri veya ÖSYM Bürolarından bu belgelerini 3,00 TL ödeyerek çıkartabilirler. Bu belge sadece adayın kendisine veya birinci derece yakınlarına (anne, baba, kardeş, eş ve çocuk) kimlik kontrolü yapılarak elden verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Şu mantık soruları sakat ya. Çok vakit yiyor. Vakit arttırmak için sayısalı hızlı çözmeye çalışıp dikkatsizlik yapıyorum. Sinirlerim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2010 Türkçede mantık sorularını yaparken tablo çizmek zorundasınız. Onun dışında birde paragrafta akışı bozan cümleleri düzeltme soruları zor. Matematik çok zaman alıyor, türkçe bence 1 saati aşmamalı her şey dahil. Ben 80 soruyu 40 dakikada yapıp 70 çıkardığım oldu kitap okuduğum için ama zurna matematikte bozort diyor. Kesinlikle konuları bilmekle sınırlı zamanda çözebilme yetisi farklı şeyler. Mutlaka sınava girmeden önce deneme çözülmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Pazar sınava giricez ama , hangi bölümden kaç soru var ve toplam kaç dk vaktimiz var ? Bu kadar mı alakasız kalmışım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 80 türkçe, 80 matematik 160 soru toplamda. 180dk süreniz de. Benden tavsiye, EA çözmen gerekiyorsa türkçenin mantığa kadar olan kısmını hemen çözüp matematiğe geçin. Kalan zamanda da mantık sorularını yaparsınız. En çok zaman alan kısım orası. Sayısal çözecekseniz de matematiği bitirin sorulara çok takılmadan sonra baştan başlayıp çözün türkçeyi, zaten mantık sona kalacağından sürenizce uğraşırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Geldi giriş belgem bugün. İyi oldu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Yarın sabah sınav var unutmayın. Bu hafta sözde çalışacaktım ama çok iş vardı, eve gelip pestil gibi yattım paso. Sıfır bakarak sınava giricem ühühü. Unuttuğum bi dolu kural mural var matematikte pff. Neyse ya zaten itüye mitüye almazlardı beni =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar