Mortis Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 aradım adamları harbiden öleymiş a.q yarın sabah 9 da okulda olup alıcam şifremi dönecem işe iş başı zaten 9.30 . meh ne dert oldu bu iş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Abi mümkün olduğunca tenha okullara gidin. Benim işe yakın diye Fatih üniversitesine gittim, okulda insan yok zaten. Görevli eleman boşboş pinekliyordu, sıra mıra yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 40 TL bankaya yatırıp, sonra kayıt için gidiyoruz dimi ? Gittim resmimi çekip bırsey doldurdular cıktısı verdıler. Bu kadarmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 evet bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aik0 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sonbaharda başvurmuştum. giriş belgesi gelmediği için sınava giremedim.biraz araştırdım cektikleri fotoğrafta sakallı isen başvurun kabul edilmeyebiliyormuş :S çok saçma geldi ama başka açıklamasıda yok.. bu sefer gene başvurdum sakalları kesip gittim, bakalım gelecekmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Millet sonuç belgesi kaç gün içinde geliyor ? BEnim başvuru son günüm 9 haziranmış. GG olmayayım sonra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Help plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 valla 1 aya gelio die hatırlıyorum ya ama sen mastera başvur abi böle böle sonucum şu zamanda gelicek dersin sorun etmezler alesi . nereye başvuracaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Boun. 9 haziranda bitiyor başvuru. Patlamam umarım. Daha toefl'a giricem pöffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Ya ben hiç çalışamıyorum çok fena patlıcak gibi bi his var içimde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Ales çok basit bit sınav yahu korkmayın. Ben vize haftasının göbeğinde girip 86 almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Süre yetiyo mu ? Öss'yi 120 dk da bitiriyordum eskiden de çok yavaşlamışım 2 tane soru çözdüm sözel moralim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ne okudğuna bağlı üniversitede ben sosyloji okudum matematikle alaka myok o sınava girdiim zaman baya yavaş çözebildim gittim matematiği bitirdim türkçeyi yetişremedim ilk matematik yaptığım için sayısal 82 ea 80 alabilidm ama ne bi soru çözdüm ne bişey girmeden önce tekrar girmemin sebebi 90 civarı alabilmek, biraz matematik çözecem bu sefer ki daha hızlı geçiim soruları sorular basit ama zaman alio tek olay o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Valla ben soruları bitirdiğimde 40-50dk daha süre vardı, tekrar bir kontrol etmiştim. Dendiği gibi sayısal soruları normal zamanında yaparsanız süre sıkıntısı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 KORKUTMAYIN! Benim de çözmem lazım biraz ya, 5 yıldır toplama çıkartma dahi yapmadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Ben müdendislik okudum ama 2 senelik iş hayatında hem sözel soruları okuma hızım düştü hem de matematikte hesaplama hızım. İnsan gitgide aptallaşıyor galiba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 1 aya sınav var , nerde giriceğimizi postayla bildiricekler heralde ? 2-3 haftaya bu posta dağıtımını yapabilecek mi lan ÖSYM - PTT güzide işbirliği :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Başvuruyu alan eleman son 1 hafta falan elinize geçer, geçmezse avcılardaki ösym merkezinden alabilirsiniz dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ewet ya son 5 yıldır hiç bişe yapmadık bole sınawa umutla giremiyo insan...hayırlısı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 çok basit bi sınav rahat olun. süre yetmezse de yüksek lisans programınızın kabul ettiği bölüme (say/söz) göre bi tarafa yüklenirsiniz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 1 haftayı geçti elimizde kağıt yok , gelen var mı kağıdı ? Son başvuru gününden bir gün önce başvurmuştum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Kağıtlar gelmeye başladı mı ki ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Türkçeden başlayın bence sayısal da olsanız. Sondaki mantık sorularını yapmayın matematiğe geçin. Eğer zaman kalırsa mantığa dönün. ALES'te en çok zaman alan sorular mantık soruları. Paragraf soruları yarım sayfa dahi olsalar 1dk almıyor bile neredeyse. Sınava girmeden önce 3-5 tane deneme çözün bir de, kolay yaparım demeyin; test alışkanlığıyla bilgi farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Kağıtlar ne zaman geliyor millet ? 2 haftadan az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bana sınavdan 3 gün önce gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar