Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ALES 2010 İlkbahar dönemi

Mortis

Öne çıkan mesajlar

sonbaharda başvurmuştum. giriş belgesi gelmediği için sınava giremedim.biraz araştırdım cektikleri fotoğrafta sakallı isen başvurun kabul edilmeyebiliyormuş :S çok saçma geldi ama başka açıklamasıda yok.. bu sefer gene başvurdum sakalları kesip gittim, bakalım gelecekmi..
Sosyal ağlarda paylaş

ne okudğuna bağlı üniversitede ben sosyloji okudum matematikle alaka myok o sınava girdiim zaman baya yavaş çözebildim gittim matematiği bitirdim türkçeyi yetişremedim ilk matematik yaptığım için sayısal 82 ea 80 alabilidm

ama ne bi soru çözdüm ne bişey girmeden önce tekrar girmemin sebebi 90 civarı alabilmek, biraz matematik çözecem bu sefer ki daha hızlı geçiim soruları

sorular basit ama zaman alio tek olay o.
Sosyal ağlarda paylaş

Türkçeden başlayın bence sayısal da olsanız. Sondaki mantık sorularını yapmayın matematiğe geçin. Eğer zaman kalırsa mantığa dönün.

ALES'te en çok zaman alan sorular mantık soruları. Paragraf soruları yarım sayfa dahi olsalar 1dk almıyor bile neredeyse.

Sınava girmeden önce 3-5 tane deneme çözün bir de, kolay yaparım demeyin; test alışkanlığıyla bilgi farklı şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...