rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bankaların bana haber vermeden parama el atmaları hoşuma gitmiyor. sorun o. fatura, dekont vs gönderseler ödeyin yoksa şöyle böyle olur deseler anlarım. bir de o tip hizmetler tamamen parayı orada tutalım diye çıkarılmış hizmetler. amaç parayı orada tutmak olmalı. o hizmetten para kazanmak olmamalı.
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 @Dworgian - Bir kere şube çok bakımsız ve eski. - Ziraat bankası emekliler yüzünden kabus gibiyse. Aynısı iş bankası içinde geçerli. İş bankası resmen teenage bankacılığı gibi 18 - 22 yaş arası üniversite öğrencisinden geçilmiyor. - Müşteri temsilcileri aşırı derecede bilgisiz. Kartlarımı ve hesabımı kapatmak için gittiğimde bile bir işlemi 2 - 3 kere tekrar baştan yapmak zorunda kaldı. - Diğer banka müşteri temsilcileri (YKB ve Garanti) gibi mevduat sahibine belirli kolaylıkları, kampanyaları yada ne biliyim müşteri adına yapılmış ve faydalı olaylardan bir haberler. Bu yüzden müşteriye yol gösterme, öneride bulunma gibi şeyleri yapamıyorlar. - Esnek çalışma koşulları adına hiçbirrrrşeyy yok. Ben email göndererek talimat verebiliyorum. Bunu işbankasında yapmaya kalksam galiba hesabımdaki tüm paradan bile olabilirim hataları yüzünden. - Sıcak ilgili değiller. Belki şubedeki ticari temsilcilere 20 - 30 kere gitmişliğim var hala ne adımla hitap ettiklerini gördüm. Nede benim hakkımda bilgi sahibi olduklarını her seferinde illa birşeyler verip (kredi kartı, tckimlik v.s) işlem yapabildim.Diğer bankalarda müşteri temsilcileri hakkımda çok daha fazla bilgili olduklarında gidip selam verince direk istediklerim oluyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Dworgian said: Xaero said: İşbankasıyla konuştum benden para dahi istemediler ama ne bilim ben bizim burdaki şubeyi ve müşteri temsilcilerini sevmiyorum. ne gibi sorunlar yaşadın acaba? dwor. sen iş bankasındansın öle mi?
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Kısacası ben işbankasının geleceğini hiççç aydınlık görmüyorum. Bir halkbank, ziraat bankası nasıl belirli konularda yetkili olmasından ötürü ayakta kalabiliyorsa, iş bankasıda piyasadan mevduat toplama konusunda o derece zorlanacak ve bir halkbankası bir ziraat bankası gibi belirli sorumluluklar adı altında kalan bir banka konumunda kalacak.
Baggio Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bone said: fede said: adamlar bi işletme kurmuşlar, size kullanmanız için kredi kartı, bankamatik kartı vs veriyolar. bedava mı yararlanmayı düşünüyodunuz bu hizmetlerden. evet. oldu olacak google hizmetlerini de parayla kullanalım?
huun Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Dworgian said: ahu niye bankaların tek gelirinin "elinde olan parayı işleterek aldığı faiz" olması gerekio. hiç fikriniz var mı bir bankanın giderleri nelerdir? abi kullanmayın o zaman banka? zorla mı alıolar paranı ver aha bu da kart lan! die. yatırma abi eve kasa al tut orda? paranı teslim edicekken de elden teslim et, postaya ver. taksitli alışveriş yapıcakken senet kullan. bankaya muhtaç değilsiniz ki? :) zaten zihniyeti çok güzel açıklamışsın, "nasılsa elleri mahkum". yalnız dikkat et bu tavsiyelerine uyarsa insanlar bankalar batar, aç kalırsınız. gerçi banka sahibi olduğundan yola çıkarak yazdım, niye bu kadar savunduysan hehe
Coder Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bende bunundan nefret ederim "o zaman kullanma, o zaman yeme, o zaman gitme" yahu arkadaşım o zaman bankalar böyle bi hizmet vermesin diye mi girişmek lazım ??
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 garantide gecen 32 tl mi hortumladı şerefsizler. Yurtdısında ünide ogrenci olanlarada güzellik yapıyorlarmı?
Suark Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Google reklamdan deil bilgiden kazanıo aslında, reklam değil internet sitelerini patlatan, kullanıcıların girdiği bilgiler. Priceless çünkü onlar; amazon mesela bu yolla gayet güzel para kazanır. Nese; Bankanın kestiği bu ücret eğer dava edilirse kaldırılıyor diye biliyordum, ya da arayıp ben bankamı deiştiriorm dersen belki çözülür. Sonuçta özel işletme, bu para bankanın farkettirmeden kar ettiği bi yer. Giderlerle falan alakası yok ki bunun, senin paran içerde olduğu sürece gerek bonolarla gerek parayı başka şekillerde değerlendirmelerle ( ne bileyim bina yapar satar, olmadı kendi oynar parayla ) kazanır banka para, hiç bi bankanın ben bizim verdiğimiz 30 ytl ye muhtaç olduğunu sanmıyorum =) ek gelir işte
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 rahatsiz said: bankaların bana haber vermeden parama el atmaları hoşuma gitmiyor. sorun o. fatura, dekont vs gönderseler ödeyin yoksa şöyle böyle olur deseler anlarım. bir de o tip hizmetler tamamen parayı orada tutalım diye çıkarılmış hizmetler. amaç parayı orada tutmak olmalı. o hizmetten para kazanmak olmamalı. abi iyi de. adam saklamıo ki? şurda konuşan herkes böyle bir ücret olduğunu bildiğine göre, ve hesap açarken normalde okumanız gereken sözleşmede herşey yazdığına göre. haklı bi savunma olmuo bu. Xaero said: @Dworgian - Bir kere şube çok bakımsız ve eski. - Ziraat bankası emekliler yüzünden kabus gibiyse. Aynısı iş bankası içinde geçerli. İş bankası resmen teenage bankacılığı gibi 18 - 22 yaş arası üniversite öğrencisinden geçilmiyor. - Müşteri temsilcileri aşırı derecede bilgisiz. Kartlarımı ve hesabımı kapatmak için gittiğimde bile bir işlemi 2 - 3 kere tekrar baştan yapmak zorunda kaldı. - Diğer banka müşteri temsilcileri (YKB ve Garanti) gibi mevduat sahibine belirli kolaylıkları, kampanyaları yada ne biliyim müşteri adına yapılmış ve faydalı olaylardan bir haberler. Bu yüzden müşteriye yol gösterme, öneride bulunma gibi şeyleri yapamıyorlar. - Esnek çalışma koşulları adına hiçbirrrrşeyy yok. Ben email göndererek talimat verebiliyorum. Bunu işbankasında yapmaya kalksam galiba hesabımdaki tüm paradan bile olabilirim hataları yüzünden. - Sıcak ilgili değiller. Belki şubedeki ticari temsilcilere 20 - 30 kere gitmişliğim var hala ne adımla hitap ettiklerini gördüm. Nede benim hakkımda bilgi sahibi olduklarını her seferinde illa birşeyler verip (kredi kartı, tckimlik v.s) işlem yapabildim.Diğer bankalarda müşteri temsilcileri hakkımda çok daha fazla bilgili olduklarında gidip selam verince direk istediklerim oluyor. Valla o teenage banking olayına katılıyorum ama zaten İşbankası kendisini "bankacılık okulu" olarak lanse edio. reklamında bile var bu. İşbankasında bütün bankalardan fazla sirkülasyon vardır hep. Burada işe başlar eğitilir pişer ve diğer bankalara gider elemanlar genelde. Ve iş bankası dışardan eleman almaz hep sıfırdan alıp yetiştirir. Bu bir anlamda iyi de olsa müşeri üzerinde sözünü ettiğin sorunlara yol açabilio olduğunu da görüyorum görüyoruz zaten. Onun dışında şubenin ilgilenmesi olayına gelirsek. Normalde bankalar biliosun müşteriden talimat imza olmadan (bkz bürokratik ve güvenlik aşamaları) işlem yapmamalıdır. Ama seni tanıyan bilen güvenen şubeler seninle işlem yaparken önce telefonla işlemini yapıp sonrasında dökümanı almaya tamam diebilirler. Bu da hem o şubenin büyüklüğü (iş yoğunluğu) hem elemanlarının deneyimi ve olay hakimiyeti hem de müdiriyetin katılığı/esnekliği ile ilgili benim görüşüme göre
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 dworgian şimdi sen işbankasındasın öle mi?
kithnoss Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bu hesap işletim ücretleri yasal mı ? Ulan adamların bana para vermesi lazım , parayı yastık altı yapsam banka / devlet için daha mı iyi ? Hem milyarlarca parayı adamlar oynasın , üzerinden kar yapsın diye bankaya koy hem de senede 40-50 lira geçirsinler...
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 is bankasi kraldir ya telefonla herseyimiz hallediyolar kira bile yatirmisligi vardir bankanin garanti bankasindaki bi hesaba biz tatildeyken
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 sabaha kadar 10-20 bişiler çırpmasınlar diye sanal karta geçirdim paramı sdfssfs gerçi hesapladım kestiklerini 34 lira kesiyorlarmış 21 almışlar benden şimdiye kadar topu topu 13 lira alcaklar ama banane kardeşim gider bi iki demet papatya alırım o paraya
http Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 tüketici hakem heyeti idi sanırım kaymakamlıkta şikayet ettiğinde banka paranı geri yatırıyodu. : yada ilk önce bankayı tehdit et sizi şikayet edicem diye gerek kalmadan yatırabilirler belki banka tırsar onlardan :D
Öne çıkan mesajlar