Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

küçük bir şeyler

Farinal

Öne çıkan mesajlar

ya böyle küçük bir şey yapmak istiyorum. sevgili gibi gibi olduğum birisi var. biraz yavaştan gidiyor olay. para harcamak istemiyorum. daha önce hediye vs. aldım zaten çok takdir görecek bir şey olacağını sanmıyorum gidip bir kolye yada başka bişi daha almamın. böyle evden falan napılabilir. hediye gibi de düşünmeyin de hani görünce böyle gülümsetcek "kalpleri ısıtan :D" bişi falan.

kız patiler erkeklerin birbirlerinin nipplelarını sıkmalarını konuşacağınıza gelin şuraya 2 yardım edin
Sosyal ağlarda paylaş

Biz ne bilelim aka? Hatunun illaki hoşlandığı bişeyler vardır. Sevdiği yazarın eski bi kitabını bulursun bi sarraftan, ne bileyim hobisi vardır onunla ilgili kıvır zıvır hatta çocukça bişey alırsın. Kızı tanıyan sensin.

sarraf ne ya sahaf sahaf. Sarraftan kolye küpe alma evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Ondan yaptım ya imzalısını buldum hemide B)-

Aslında doğru biraz gereksiz bir başlık olmuş ama sıkıldım düşünüyordum dedim belki güzel bir fikir çıkar falan

Hem sizde içinde asistan olan hikayelerden sıkılmışınızdır bi bölüme yeni renk katayım istedim
Sosyal ağlarda paylaş

Farinal said:

ya böyle küçük bir şey yapmak istiyorum. sevgili gibi gibi olduğum birisi var. biraz yavaştan gidiyor olay. para harcamak istemiyorum. daha önce hediye vs. aldım zaten çok takdir görecek bir şey olacağını sanmıyorum gidip bir kolye yada başka bişi daha almamın. böyle evden falan napılabilir. hediye gibi de düşünmeyin de hani görünce böyle gülümsetcek "kalpleri ısıtan :D" bişi falan.

kız patiler erkeklerin birbirlerinin nipplelarını sıkmalarını konuşacağınıza gelin şuraya 2 yardım edin

abi gidip kinder süpriz yumurta bile alsan sevinir kız.

peluş oyuncak al ufacık. anahtarlık gibi.

ne bilim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kız arkadaşım olmayan emme olsun istediğim hatuna el cağızlarımla çikolata yabdıydım. Ama ham çikolata bulmak kuantum mekaniğinden AA ile geçmekten daha zor o yüzden %70 bitter çikolata die satılan çikolatalardan al marketten fln. Çilekli süt fln al yada hangi meyveli olsun istiosan ondan, sende yab.. Dibi düşer büyük olasılık, ihtiyaçlarında baya ucuz yabmak için :)
Sosyal ağlarda paylaş

wastyrx said:

Ben kız arkadaşım olmayan emme olsun istediğim hatuna el cağızlarımla çikolata yabdıydım. Ama ham çikolata bulmak kuantum mekaniğinden AA ile geçmekten daha zor o yüzden %70 bitter çikolata die satılan çikolatalardan al marketten fln. Çilekli süt fln al yada hangi meyveli olsun istiosan ondan, sende yab.. Dibi düşer büyük olasılık, ihtiyaçlarında baya ucuz yabmak için :)

abi cok merak ettim, arap misin? p harfini okumak ve yazmakta sikinti cekiyorsun cunku sanki?

sdffgdfg
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:

wastyrx said:

abi cok merak ettim, arap misin? p harfini okumak ve yazmakta sikinti cekiyorsun cunku sanki?

sdffgdfg

Türküm abi. Sülalem Atatürk e yardım etmiş hatta baya zamanında, bize ödül mü ne vermiş saygı duymuş fln yaa yaa.. İstanbul doğumluyum 6-7 il gezdim şimdiye kadar 2-3 şivem olabiliyor :P ayrıca nasıl istersem öyle yazarım nan niye taktın bu kadar anaa :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...